• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

pko için soğan kürünü öneririm.Bizzat kullandım ve çok faydasını görüp hamile kaldım.Soğan suyunun zayıflamaya da etkisi var bu arada.İçebilirsen uygula derim :KK39:
gerçektenmi iyi geliyorsa içerim valla.. ama şu sıra biraz ertelemem gerekicek çocuğu.. evde durumlar çok karışık çok problemliyiz. napcaz bilmiyorum..ama deneyeceğim canım tavsiyen için teşekkr ederim. kaç kiloyla halime kaldın

gerçektenmi iyi geliyorsa içerim valla.. ama şu sıra biraz ertelemem gerekicek çocuğu.. evde durumlar çok karışık çok problemliyiz. napcaz bilmiyorum..ama deneyeceğim canım tavsiyen için teşekkr ederim. kaç kiloyla halime kaldın
Ben sana bunları özel mesajdan yazayım.Konu dışı sohbet yer kaplamasın günlüğümüzde :KK66:

Bugünkü ara öğünüm 10 adet badem 1 küçük mandalina
Öğlen yemeğim :Kepek ekmeğe beyaz peynirli tost,1 bardak çay

QUOTE="tomurcukkk, post: 37264799, member: 253764"]Bugünkü ara öğünüm 10 adet badem 1 küçük mandalina
Öğlen yemeğim :Kepek ekmeğe beyaz peynirli tost,1 bardak çay[/QUOTE]
Cok guzel devam ediyorsun. Hamile iken bende öyle besleniyordum. Şekerden dolayı ama şimdi emzirirken canım çok tatlı istiyordu ama şimdi yani 2.5 ay sonra onu yendim yaaaa.... yeni kendime geldim evime gittiğimde dahada kendimi bulacam

QUOTE="tomurcukkk, post: 37264799, member: 253764"]Bugünkü ara öğünüm 10 adet badem 1 küçük mandalina
Öğlen yemeğim :Kepek ekmeğe beyaz peynirli tost,1 bardak çay
Cok guzel devam ediyorsun. Hamile iken bende öyle besleniyordum. Şekerden dolayı ama şimdi emzirirken canım çok tatlı istiyordu ama şimdi yani 2.5 ay sonra onu yendim yaaaa.... yeni kendime geldim evime gittiğimde dahada kendimi bulacam[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım.Keşke bende hamileyken ve sonrasında öyle beslenseydim de 85 ten 117 kilolara çıkmasaydım. :cry: Neyse ki 20 kilosu gitti.Darısı diğer gidecek kilolarıma artık

hoşbulduk canım teşekkürler kabul gördüğünüz için. benimde yolum uzun bu başlığı görüpte üye oldum sizin için geldim :) çünkü her okuduğudum günlük bırakılıp gidilmiş. bende kendime 1 sene zaman verdim. haftada 1 kilo hedefim. ve 52 haftada 52 kilo. yani inşşşş ozaman 65 olabilirim. 1 sene uzun bir zaman. yalnız geçirilemeyecek kadar uzun. o yüzden tercihim bu günlük :) konu açtığınız için tşkkürler. birlikten kuvvet doğar:) nikimi asla pes etme olarak almamın sebebi artık pes etmek istemiyorum. sonuna kadar devam..
Hosgeldin bede senin gibi 117 kiloyla basladim.boy 172 yas 28 simdi 106 kiloyum.umarim istedigin kiloya ulasabilirsin.

Koye gittim o yuzden yazamadım sabahtan itibaren başlayayım
Sabah
1, 5 dilim ekmek
1 yumurta
Salata
4zeytin
1dilim peynir

Ara
Cayin yanında bir lokum

Öğlen
Bir el kadar lavas ekmek
1kepce kavurma
Salata yoğurt
3kasik bulgur

Akşam oldu eve geldik vben şimdi birşeylerde hazirlayamadım hafiften acikiyorum ne yesem bilemedim:KK51:

Kızım bana yapışık yaşıyor bugün ben de hemen iki günlük menümü yazayım. Cumartesi ve Pazar için bu listem.

Sabah= 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık maydanoz
2 kk light beyaz peynir
Şekersiz çay

Ara= 2 parça ceviziçi
1 kupa şekersiz sütlü nescafe

Öğle= 6 yk patlıcan yemeği
3yk light yoğurt
1 dl tahıllı ekmek

Ara= Yarım paket eti form kepekli bisküvi

Ara= 1 kupa Yeşilçay+2 adet gün kurusu

Akşam= 2 tane tavuk pirzola (ızgara)
3 yk light yoğurt
Az salata

Ara= 1 kupa Yeşilçay+6 adet çiğ badem

Yatmadan önce 1 bardak tarçınlı light süt

Bugün şimdiye kadar aynen uydum menüme, yarın kaçamak yaparsam yazarım yoksa aynı menüye devam edeceğim.

Ben akşam yemegimi yedim.
1 kepçe tarhana çorbası
İşkembe kavurması
2 tane çiğ köfte bitti artık bugün

Ogle: yulaf ezmesiyle yapilmis krep
Ikindi:kahve ( kahvesiz yasayamayanlardanim)ve tam tahilli bir adet buskivu.
Aksam: kayisili form cayi ve bolll boll su .

Allahım ne kadar azcık yaaaa ben zor dayanıyorum. Bugün ağzıma hiç şekerli birsey sokmadim. Amaaa gelde şimdi bana sor.... gözümün önünden geçenleri bir saysam sana....

Yaaa tartım bozuldu galiba.... yarın yeni bir tartı ile kaçamaksız ve daha düzenli başlayacağım.... Ana ve ara öğünlere dikkat ederek...
offf offf yarın kaç çıkacağım acaba

Kızlarrrr ne oldu bilin bakalim o moral bozukluğu ile tartildim ve 2kilo eksik ciktimmmm
Motivasyon superrrr:KK76: bugün yeni birgün mac bizde kalacak
:rolleyes:çok sevindim süpersin kardeşim durmak yok tam gaz devam :KK55::KK55:
sorma @milad2014 gözüm çikolatalara böööyle :KK57: :KK57: bakıyo ama almıyorum yemiyorum :63: Çünküüüüüü eşim on ay sonra havalanında böyle :KK57: :KK57:olsun istiyorum ...Kadın kadın olmak ,ve şu bluejean lardan kurtulmak istiyorum ...:D
inşallah senin kocan benimde ailem yazın gittiğimizde :KK57: baksınlar :D:-)bende kadın olmak istiyorum belimin profil resmimdeki gibi kıvrımı olsun istiyorum çok mu şey istiyorum yahu :KK53:

Selamlar, ben bu hafta pek kilo verememişim 1.2 kilo vermişim sadece ama hepsi yağdan gitmiş o sevindirici.

98.6 ile yola devam ediyorum :)
:KK9::KK9::KK9::KK9:süpersin canım tebrikler darısı başımıza
hoşbulduk canım teşekkürler kabul gördüğünüz için. benimde yolum uzun bu başlığı görüpte üye oldum sizin için geldim :) çünkü her okuduğudum günlük bırakılıp gidilmiş. bende kendime 1 sene zaman verdim. haftada 1 kilo hedefim. ve 52 haftada 52 kilo. yani inşşşş ozaman 65 olabilirim. 1 sene uzun bir zaman. yalnız geçirilemeyecek kadar uzun. o yüzden tercihim bu günlük :) konu açtığınız için tşkkürler. birlikten kuvvet doğar:) nikimi asla pes etme olarak almamın sebebi artık pes etmek istemiyorum. sonuna kadar devam..
hoş geldin canım:KK52: hepimizin yolu uzun inşallah hepbirlikte kurtulacağız bu hamallıktan :D

Umarim burada ki herkes 1 seneden daha az sürede istediği kiloda olur.... Bu azim inizi Allah boşa çıkarmasın
:D:D

Hosgeldin bede senin gibi 117 kiloyla basladim.boy 172 yas 28 simdi 106 kiloyum.umarim istedigin kiloya ulasabilirsin.
Canım bende 28 yaşında 171 boyundayım. Yeni kilom da pazartesi söylerim artik

:rolleyes:çok sevindim süpersin kardeşim durmak yok tam gaz devam :KK55::KK55:
inşallah senin kocan benimde ailem yazın gittiğimizde :KK57: baksınlar :D:-)bende kadın olmak istiyorum belimin profil resmimdeki gibi kıvrımı olsun istiyorum çok mu şey istiyorum yahu :KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9:süpersin canım tebrikler darısı başımıza
hoş geldin canım:KK52: hepimizin yolu uzun inşallah hepbirlikte kurtulacağız bu hamallıktan :D

:D:D

Canım çok sağol :) Alıştım artık hep böyle besleniyormuşum gibi geliyor

Ben akşam yemegimi yedim.
1 kepçe tarhana çorbası
İşkembe kavurması
2 tane çiğ köfte bitti artık bugün

Çorba olduğu için ekmek yok, çiğ köfte olmasa da olurdu ama 2 tane olduğu için sorun olmaz. Bence iyi bir öğün olmuş :)

Canım kilon kaç bilmiyorum ama çok çok az yediklerin. Bir süre sonra metabolizman durur kıtlık psikolojisine girerek. Düzenli olarak protein yemezsen kastan kaybedersin ve kilo versen de belli olmaz.

Akşam
Bir el kadar lavas ekmek 1 kase yoğurt
3kasik pilav hazirda ne varsa onu yemis bulundum gec olmadan
Çünkü 7 den sonra yemiyorum..
Ara
Uzum 1dilim armut

Back
X