• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Miladcım hoşgeldin, sırf senin yazdığını gördüğüm için giriş yaptım ve çok mutlu oldum. :KK68::KK68:

Bence de yeni bir konu açmak çok iyi olur. Kural koymak da çok güzel ama ben kendi adıma spor konusunda sınıfta kalabilirim. :KK17::KK17:

Bugün Alina' nın uyumasını beklerken ben de yorgunluktan emzirme koltuğunda uyuyakalmışım, eşim yatak odasına getirmiş beni hiç hatırlamıyorum düşün ki daha yeni uyandım.

Bebeği olan ve hem çalışıp hem okuyan anneler için spor konusu azıcık esnetilebilir mi acaba :KK33:
Al benden de o kadar canim.hem bebek var hem calisiyorum.spor yapmak cok isterim ama bu havalarda ve kisa gunlerde zor.gunler uzasin ve havalar acsin ilk isim gunde yarim saat yurumek olacak ve oglumu parka gotururken yuruyus yapmak ;)
o yuzden o kuralin yanina parantez icinde istege bagli yazalim mi ?

Al benden de o kadar canim.hem bebek var hem calisiyorum.spor yapmak cok isterim ama bu havalarda ve kisa gunlerde zor.gunler uzasin ve havalar acsin ilk isim gunde yarim saat yurumek olacak ve oglumu parka gotururken yuruyus yapmak :KK66:

Aynen katılıyorum canım.

Ben diyet konusunda sağladığım istikrarı spor konusunda hiçbir şekilde sağlayamasam da hiç sarkma yaşamadım. Diyetisyenim bunu kiloları bir anda değil, uzun vadede almış olmama bağlıyor. Örneğin 3 ayda 30 kg almış olsaymışım, kilo verme sürecinde sarkma yaşama ihtimalim daha yüksek olurmuş.

Aynen katılıyorum canım.

Ben diyet konusunda sağladığım istikrarı spor konusunda hiçbir şekilde sağlayamasam da hiç sarkma yaşamadım. Diyetisyenim bunu kiloları bir anda değil, uzun vadede almış olmama bağlıyor. Örneğin 3 ayda 30 kg almış olsaymışım, kilo verme sürecinde sarkma yaşama ihtimalim daha yüksek olurmuş.
Ne mutlu sana canim.dogum yapmis bir kadin olarak da sarkmanin olmamasi super.

Miladcım hoşgeldin, sırf senin yazdığını gördüğüm için giriş yaptım ve çok mutlu oldum. :KK68::KK68:

Bence de yeni bir konu açmak çok iyi olur. Kural koymak da çok güzel ama ben kendi adıma spor konusunda sınıfta kalabilirim. :KK17::KK17:

Bugün Alina' nın uyumasını beklerken ben de yorgunluktan emzirme koltuğunda uyuyakalmışım, eşim yatak odasına getirmiş beni hiç hatırlamıyorum düşün ki daha yeni uyandım.

Bebeği olan ve hem çalışıp hem okuyan anneler için spor konusu azıcık esnetilebilir mi acaba :KK33:

Hosbulduk canim tesekkur ederim:)
Al benden de o kadar canim.hem bebek var hem calisiyorum.spor yapmak cok isterim ama bu havalarda ve kisa gunlerde zor.gunler uzasin ve havalar acsin ilk isim gunde yarim saat yurumek olacak ve oglumu parka gotururken yuruyus yapmak :KK66:

Aynen katılıyorum canım.

Haklisiniz canlarim bu konuyu istege bagli hale getirelim . Zaten haftada 3 gun diye belirtmiştim.
Konumuz hazir. Katilimcilari da siraladim tomurcugum unuttugum var mi diye bakar mısın gec olmadan duzenleyeyim ayip olmasin

Slm kızlar nasılsınız? Hastaneden ciktik misafirler, bizim gittiğimiz misafirlikler derken ben kendimi bayagi saldim. Bir kac gündür rahat olmama rağmen de canim dikkat etmek istemedi. Sürekli diyet düşünmek ama bir türlü başarılı olamamak yordu beni.. neyseki bugun toparlandim ve yeni bir başlangic yaptim. Kilo almışım ama yenilgiyi kabul etmek istemiyorum.
Yine yeniden başladım :KK76:

Hosgeldin miladcim ozlettin kendini ama aşk olsun baktim da yeni topikteki listede kendimi:KK54: goremedim benden kurtulacaginizi mi zannetiniz siz nereye ben oraya:KK76:

Hosbulduk canim tesekkur ederim:)

Haklisiniz canlarim bu konuyu istege bagli hale getirelim . Zaten haftada 3 gun diye belirtmiştim.
Konumuz hazir. Katilimcilari da siraladim tomurcugum unuttugum var mi diye bakar mısın gec olmadan duzenleyeyim ayip olmasin
Canim destina uzun zamandir ugramiyor ama onu ekle istersen gelir belki.bi de ilkay80 ve şahesteyi unutmussun onlar aktif canim.

Hosgeldin miladcim ozlettin kendini ama aşk olsun baktim da yeni topikteki listede kendimi:KK54: goremedim benden kurtulacaginizi mi zannetiniz siz nereye ben oraya:KK76:

Canim kusura bakma ne olur aceleden ve su pis unutkanlik illetinden kaynakli. Ilkayi da unutmusum cok ozur dilerim AYRILMA ZATEN:)

Ben kacar canlarim yarin yeni sayfamızda bulusmak üzere
Iyi geceler

Slm kızlar nasılsınız? Hastaneden ciktik misafirler, bizim gittiğimiz misafirlikler derken ben kendimi bayagi saldim. Bir kac gündür rahat olmama rağmen de canim dikkat etmek istemedi. Sürekli diyet düşünmek ama bir türlü başarılı olamamak yordu beni.. neyseki bugun toparlandim ve yeni bir başlangic yaptim. Kilo almışım ama yenilgiyi kabul etmek istemiyorum.
Yine yeniden başladım :KK76:
Sukurler olsun kavusturana ayyy hos geldin canim benimmm

Birinci sayfamiza belli başlı bazı kurallar ekleyelim canlarım. Ve topige devam edenleri belirtelim. Kadromuz belli olsun.

Kurallar için fikir alabilir miyim sizden. Ortak noktalarimiza göre kurallarimiz olsun.

Gunde en az 2 fincan yeşil cay icmek
En az 2.5 lt su içmek
En az 30 dk spor
Vb.
Bu arada ranasevval ranasevval cok sevindim canim. Göz aydinligi olacak hayırlı bir evlat olsun inşallah. Aramızda kal olur mu en azından cok kilo almadan atlatirsin hamileligi

Teşekkür ederim canim sagol

Birinci sayfamiza belli başlı bazı kurallar ekleyelim canlarım. Ve topige devam edenleri belirtelim. Kadromuz belli olsun.

Kurallar için fikir alabilir miyim sizden. Ortak noktalarimiza göre kurallarimiz olsun.

Gunde en az 2 fincan yeşil cay icmek
En az 2.5 lt su içmek
En az 30 dk spor
Vb.
Bu arada ranasevval ranasevval cok sevindim canim. Göz aydinligi olacak hayırlı bir evlat olsun inşallah. Aramızda kal olur mu en azından cok kilo almadan atlatirsin hamileligi

Tamam canim cok iyi :) akliniza geldikce soyleyin lutfen

Canim sende hoş geldin

kahvaltım
1 yeşil çay
3 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 siyah çay (tatlamdırıcılı)
1 minik dilim kendi yaptığım pide (sağlıklı)
azcıkın peynir lıght
1 krem peynir lıght
ve 3 zeytin
öğle 6 badem bir kase yoğurt
ara 2 bardak yeşil çay (demleme)
kıymalı yumurta
1 minicik poğça (kepekli yağsız)
1 saat sonra süt
akşam yemeği yumuşacık dana biftek
1 dilim gulitensiz ekmek
1 saat sonra sütlü şekersiz nescafe
2,5 lt su
(bu arada kabızlık şikayeti olanlar süt tüketsin)

kahvaltım
1 yeşil çay
3 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 siyah çay (tatlamdırıcılı)
1 minik dilim kendi yaptığım pide (sağlıklı)
azcıkın peynir lıght
1 krem peynir lıght
ve 3 zeytin
öğle 6 badem bir kase yoğurt
ara 2 bardak yeşil çay (demleme)
kıymalı yumurta
1 minicik poğça (kepekli yağsız)
1 saat sonra süt
akşam yemeği yumuşacık dana biftek
1 dilim gulitensiz ekmek
1 saat sonra sütlü şekersiz nescafe
2,5 lt su
(bu arada kabızlık şikayeti olanlar süt tüketsin)

Canim bizim bu topikte ki kizlar yeni bir sayfa actilar oradan devam ediyoruz milad 2015 diye

Back
X