1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Eger regl olduysan birkac gune kadar iner canım merak etme.. bu dönemde daha güzel kilo veriliyor:)

Çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi uygulayacağım.

nilfer bizimki de arabada uyumayı seviyor.o da aklımda bulunsun

Günaydın canlarım. Nasılsınız bu hafta?
Hepinizi çok özlemişim ya arada bir girip baktım, 1-2 sayfa okuyup başım dönmeye aşladığı için kapatmak zorunda kalıyorum

Yavaş yavaş toparlanıyorum bende. Bu hafta diyetime pek uyamadım

Kilo verenleri tebrik ediyorum Veremeyenlere de biraz daha gayret diyorum

Görüşmek üzere güzel ve azimli hanımlar...

Gecmisler olsun dikkat et kendine iyiles biran once de don aramiza

işallah canım bu hafta daha dikkatli olacağım kafaya koydum. hafta sonu misafirim de olmaz sa en fazla 1 kaçamakla atlatmayı planlıyorum bakalım hadi işallah..

Bende dikkat etmeliyim. Kendimi iyice birakirsam gelicek bir bir kilolar. Toparlanicam bu hafta inşallah

ara
1 fincan yeşilçay 1 ısırık bitter gofret

Afiyet olsun ne yesilcay icebiliyorum ne su yaaaa. Sudan urkuyorum resmen elimi bile yikamak bile zorlayarak yaptığım bir şey haline geldi. . Sabah beridir sadece 1bardak su icebildim.

Afiyet olsun ne yesilcay icebiliyorum ne su yaaaa. Sudan urkuyorum resmen elimi bile yikamak bile zorlayarak yaptığım bir şey haline geldi. . Sabah beridir sadece 1bardak su icebildim.
Milad benim de spor işine bir çözüm bulmam lazım acilen.Malum bu ara oğlan durmuyor geç yatıyor leslie falan yapma şansım olmuyor.
Yürüyüş de yapmıyorum ne zamandır.Havlar soğuk,erken kararıyor.Ne yapıcam bilemedim.Sporsuz kendimi iyi hissetmiyorum.Eksiklik var gibi geliyor.Ayrıca spor yapınca da kaçamak yapmamaya özen gösteriyordum.
Offff offf

sizin oralar baya bi soğuktur şimdi ağrı'daydın dimi canım. bende de durum aynı 2 gündür 1 buçuk litre suyu içemedim

Ben hiç spor yapamıyorum arada bir eve yürüyerek gidiyorum o kadar. sabah 6:45 te. dükkanda oluyorum eve gitmem 8 buçuk 9. kedi köpekleri besleyip ev halkıyla vakit geçirmem saat 11 oluyo. inşallah sarkmaz vücudum..

Ben hiç spor yapamıyorum arada bir eve yürüyerek gidiyorum o kadar. sabah 6:45 te. dükkanda oluyorum eve gitmem 8 buçuk 9. kedi köpekleri besleyip ev halkıyla vakit geçirmem saat 11 oluyo. inşallah sarkmaz vücudum..
Sen yine aktif sayılırsın Ahu'cum.Ben işe vasıta ile geliyorum ve dönüyorum.akşama kadar neredeyse hep bilgisayar başı.akşam da evde zaten çok hareket yok.o yüzden çözüm bulmalıyım :)

Kızlar inşallah biz bu kiloların hepsini vericez de nasıl korucaz bu kiloları yaa öyle kızartmalar tatlılar börekler yemeden normal bi öğün yediğimizde bile hemen tartıya artı olarak yansıyo. hayatımız 3 gün normal 4 gün diyetlemi geçicek acaba

bence altın kural azcık yemek ucundan tadacağız he rşeyin. tatlı ben de direk kilo yapıyor hemen fark ediyorum. o yüzden tatlıları sabah yemeyi düşünüyorum ileride.
benim bünye ezber bozan bir bünye.. normalde -7000cal 1 kg demek. benim günlük almam gereken cal 2200 ben her gün ortalama 1200-1300 cal civarı alıyorum her gün 1500 cal civarı harcıyorum. yani en kötü ihtimalle haftada 1kg vermem gerekirken en iyi verdiğim hafta 600grdı bazen hiç veremediğim haftalar oldu.. demek ki her şey matematik değilmiş... anlamadım ben bu işi

kesinlikle genel matematik değil, vücudumuzun kendine has matematiği var az çok biliyoruz tamamen öğrenmemiz lazım ben çarpmayı çok iyi yapabiliyosam senin bölmeyi iyi yapman gibi. Ay çok alakasız oldu sanırım açlıktan olsa gerek

Benim de anlamadığım bütün bir hafta çabalayıp 1 kiloyu zor veriyoruz.Şölye oturup adamakıllı bir yemek yediğimizde yada tatlı,abur cubur vs. hemen sabahına +1 olarak çıkıyor.Bende bunun matemetiği çözemedim gitti

anladım ben seni :)
aynen yaaa ben bir de haftanın 3 günü en az 1 saat spor yapıyorum ben de anlamadım gitti

bu günkü menüm
sabah
2 tavada yumurta
31 gr(1 dilim) ekmek

ara
yeşilçay ve 8gr ceviz
öğle
yoğurtlu kabak salata
ara
1 bardak nescafeli süt
1 küçük kurabiye..
akşama çorba ve ekmek yerim

9 lu rakamlara düştüğün için tebrik ediyorum canım
senin menuleri okuyorum dikkatimi çeken şey mesela pilav lari 80 gr yada 100 gr falan yiyorsun. Daha az Yemen gerekmez mi bana fazla gibi geldi canım
Bu hafta dikkat etsen bence daha güzel rakamlar görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…