sabah kalktığım da artıdayım diye düşünmüştüm çünkü alyansım parmağımı acıtıyordu ve ayakkabılarımı bile giyemedim spor ayakkabı giydim.. en azından aynı çıktım..cuma günü tartıldığım da -800deydim neyse artık buna da şükür... dünkü turşuların marifeti sanırım bi de ilk günüm bu gün ikisi birleşince ondan böyle şiştim sanırım hala da inmedi şişlikler.bakalım ne zaman ineceğim
canım benim kızımda yatış saati genelde düzenlidir ama çok mızmızlanır gece bir kaç defa kaldırıyor beni kendi yatağımıza alıyorum bazen uyuyor yerine koyuyorum ama bazende kalkıp oturuyoruz bu gece 4te kalktık oturduk mama yedirdim saat 5.30 gibi ayaklarımda salladım uyudu ama sen çalıştığın için senin için daha yorucu oluyordur Rabbim kolaylık ve sabır versin canım..
canım benim oğlum da 18 aylık.. geceleri allahtan eşim bakıyor..oğlum emmiyor çünkü artık. bizim yöntem de aynı emzirme minderimiz vardı onunla uyur hala onu salona getirip tvde baby tv açıyoruz çook huysuzsa arabayla 2. viteste o uyuyana kadar dolaşıyoruz. ben genelde nas felak ve ayetelkürsü okuyorum ama araba etkili çözüm. bir de büyüme ağrısı yada diş ağrısı çekiyorlar muhtemelen. bacaklarına ve kollarına küçük küçük masajlar yapardım kızıma onda işe yarardı ama oğlan da yaramıyor..
işallah canım bu hafta daha dikkatli olacağım kafaya koydum. hafta sonu misafirim de olmaz sa en fazla 1 kaçamakla atlatmayı planlıyorum bakalım hadi işallah..Eger regl olduysan birkac gune kadar iner canım merak etme.. bu dönemde daha güzel kilo veriliyor:)
Günaydın canlarım. Nasılsınız bu hafta?
Hepinizi çok özlemişim yaarada bir girip baktım, 1-2 sayfa okuyup başım dönmeye aşladığı için kapatmak zorunda kalıyorum
Yavaş yavaş toparlanıyorum bende. Bu hafta diyetime pek uyamadım
Kilo verenleri tebrik ediyorumVeremeyenlere de biraz daha gayret diyorum
Görüşmek üzere güzel ve azimli hanımlar...
işallah canım bu hafta daha dikkatli olacağım kafaya koydum. hafta sonu misafirim de olmaz sa en fazla 1 kaçamakla atlatmayı planlıyorum bakalım hadi işallah..
ara
1 fincan yeşilçay 1 ısırık bitter gofret
Milad benim de spor işine bir çözüm bulmam lazım acilen.Malum bu ara oğlan durmuyor geç yatıyor leslie falan yapma şansım olmuyor.Afiyet olsun ne yesilcay icebiliyorum ne su yaaaa. Sudan urkuyorum resmen elimi bile yikamak bile zorlayarak yaptığım bir şey haline geldi. . Sabah beridir sadece 1bardak su icebildim.
sizin oralar baya bi soğuktur şimdi ağrı'daydın dimi canım. bende de durum aynı 2 gündür 1 buçuk litre suyu içemedimAfiyet olsun ne yesilcay icebiliyorum ne su yaaaa. Sudan urkuyorum resmen elimi bile yikamak bile zorlayarak yaptığım bir şey haline geldi. . Sabah beridir sadece 1bardak su icebildim.
Ben hiç spor yapamıyorum arada bir eve yürüyerek gidiyorum o kadar. sabah 6:45 te. dükkanda oluyorum eve gitmem 8 buçuk 9. kedi köpekleri besleyip ev halkıyla vakit geçirmem saat 11 oluyo. inşallah sarkmaz vücudum..Milad benim de spor işine bir çözüm bulmam lazım acilen.Malum bu ara oğlan durmuyor geç yatıyor leslie falan yapma şansım olmuyor.
Yürüyüş de yapmıyorum ne zamandır.Havlar soğuk,erken kararıyor.Ne yapıcam bilemedim.Sporsuz kendimi iyi hissetmiyorum.Eksiklik var gibi geliyor.Ayrıca spor yapınca da kaçamak yapmamaya özen gösteriyordum.
Offff offf
Sen yine aktif sayılırsın Ahu'cum.Ben işe vasıta ile geliyorum ve dönüyorum.akşama kadar neredeyse hep bilgisayar başı.akşam da evde zaten çok hareket yok.o yüzden çözüm bulmalıyım :)Ben hiç spor yapamıyorum arada bir eve yürüyerek gidiyorum o kadar. sabah 6:45 te. dükkanda oluyorum eve gitmem 8 buçuk 9. kedi köpekleri besleyip ev halkıyla vakit geçirmem saat 11 oluyo. inşallah sarkmaz vücudum..
kesinlikle genel matematik değil, vücudumuzun kendine has matematiği var az çok biliyoruz tamamen öğrenmemiz lazım ben çarpmayı çok iyi yapabiliyosam senin bölmeyi iyi yapman gibi. Ay çok alakasız oldu sanırım açlıktan olsa gerekbence altın kural azcık yemek ucundan tadacağız he rşeyin. tatlı ben de direk kilo yapıyor hemen fark ediyorum. o yüzden tatlıları sabah yemeyi düşünüyorum ileride.
benim bünye ezber bozan bir bünye.. normalde -7000cal 1 kg demek. benim günlük almam gereken cal 2200 ben her gün ortalama 1200-1300 cal civarı alıyorum her gün 1500 cal civarı harcıyorum. yani en kötü ihtimalle haftada 1kg vermem gerekirken en iyi verdiğim hafta 600grdı bazen hiç veremediğim haftalar oldu.. demek ki her şey matematik değilmiş... anlamadım ben bu işi
Benim de anlamadığım bütün bir hafta çabalayıp 1 kiloyu zor veriyoruz.Şölye oturup adamakıllı bir yemek yediğimizde yada tatlı,abur cubur vs. hemen sabahına +1 olarak çıkıyor.Bende bunun matemetiği çözemedim gittibence altın kural azcık yemek ucundan tadacağız he rşeyin. tatlı ben de direk kilo yapıyor hemen fark ediyorum. o yüzden tatlıları sabah yemeyi düşünüyorum ileride.
benim bünye ezber bozan bir bünye.. normalde -7000cal 1 kg demek. benim günlük almam gereken cal 2200 ben her gün ortalama 1200-1300 cal civarı alıyorum her gün 1500 cal civarı harcıyorum. yani en kötü ihtimalle haftada 1kg vermem gerekirken en iyi verdiğim hafta 600grdı bazen hiç veremediğim haftalar oldu.. demek ki her şey matematik değilmiş... anlamadım ben bu işi
anladım ben seni :)kesinlikle genel matematik değil, vücudumuzun kendine has matematiği var az çok biliyoruz tamamen öğrenmemiz lazım ben çarpmayı çok iyi yapabiliyosam senin bölmeyi iyi yapman gibi. Ay çok alakasız oldu sanırım açlıktan olsa gerek
aynen yaaa ben bir de haftanın 3 günü en az 1 saat spor yapıyorum ben de anlamadım gittiBenim de anlamadığım bütün bir hafta çabalayıp 1 kiloyu zor veriyoruz.Şölye oturup adamakıllı bir yemek yediğimizde yada tatlı,abur cubur vs. hemen sabahına +1 olarak çıkıyor.Bende bunun matemetiği çözemedim gitti
öğle yemeğim
3 çiğköfteden yapılmış dürüm
1 bardak ayran
ara
taylot ilaç kalorisi yoktur heralde
bu günkü menüm
sabah
2 tavada yumurta
31 gr(1 dilim) ekmek
ara
yeşilçay ve 8gr ceviz
öğle
yoğurtlu kabak salata
ara
1 bardak nescafeli süt
1 küçük kurabiye..
akşama çorba ve ekmek yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?