- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Gunaydinn
BuGun kahvaltimi erken yaptim
7.00 bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta 3zeytin domates sütlü şekersiz nescafe
Bugun ve yarin misafirim varr iki günlük tatilden sonra ev topliycam düşünün ertik evin halini:)
Tambakcim misafir konusunda yarışıyoruz sanki :):)
Evet canim senin de Allah yardımcın olsun...
ben seviyorum böyle hareketli birgün geçirince ama bebekle yorucu oluyor tabi. Gece 2 de uyudum yani ve mutfağım geceden kalma
beNde seviyorum ama bazen gercekten yorucu oluyor.. ben evledim evleneli misafirim eksik olmaz Allah eksik etmesin bazen diiyorum bu tempoyla nasil boyle kilo alabildim...
Miladcim ben bursada yim geldiğinde banada beklerimyolu bursaya düşen tüm arkadaslarida beklerim.
Bende yazayim menumu
Sabah kahvalti 9.30 bir dilim ekmek bir yumurta domates 3zeytin cay
Ara yesilcay iki mandalina
Ara bir kase asure
Ara orta turk kahvesi
Oglen sporda oldugum icin yemedim
Bir maden suyu
Ara koca bir muz
Aksam bir kase mercimek corbasi
Kabak salatasi
Firinda köfte patates 3kofte 5elma dilim patates
Ra yeşilçay
İşlerim vardı okudum ama bir şey yazma fırsatım olmadı.
Haftaya perşembe gününe plastik cerrahiye randevu aldım.Göğüs küçültme için ameliyat günü isticem.Daha önce gittiğimde 15-20 kilo ver öyle gel demişti.10 küsür kilosunu verdim.Heyet raporuyla ameliyat olacağım için uzun süre ötesine gün verebiliyorlarmış.Ayda belirli bir raporlu ameliyat hakkı varmış sanırım.Ameliyat günü gelene kadar veririm kilo yine.Şimdiden heyecanlandım bakalım hakkımda hayırlısı
Teşekkür ederim bitanemtomurcukkk kendini bu şekilde sartlaman iyi olacak inşallah. Hakkında hayırlısı olsun guzelim
Merhaba fistiklar ve hayırlı cumalar
Regli oldum canim ondan tatlı istiyordu herdalde
ayy milaaad sen böyle yazınca akşam kebapçıya gidesim geldi :) afiyet olsun kan can olsun ama yağ olmasın :)Dunun özeti :)
Sabah
2d.t.b ekmeği ile yağsız karışık tost
Ikindi
1 dilim yas pasta
1kase makarna salatası
1tavuklu börek
1y.k kadar irmik helvası
Aksam
1.5 porsiyon adana kebap
Neredeyse yarim lavas kadar yagli acili ekmek
2 parca Kuşbasi tavuk ızgara
Salata, meze
1.5 b salgam
Spor: ( ne işe yaradı bilmem ama)
30 dk yürüyüş
15 dk egzersiz
2 fincan yeşil çay
Uzulmuyorum ama önümüzdeki hafta sahane olacak
hayırlısı canımİşlerim vardı okudum ama bir şey yazma fırsatım olmadı.
Haftaya perşembe gününe plastik cerrahiye randevu aldım.Göğüs küçültme için ameliyat günü isticem.Daha önce gittiğimde 15-20 kilo ver öyle gel demişti.10 küsür kilosunu verdim.Heyet raporuyla ameliyat olacağım için uzun süre ötesine gün verebiliyorlarmış.Ayda belirli bir raporlu ameliyat hakkı varmış sanırım.Ameliyat günü gelene kadar veririm kilo yine.Şimdiden heyecanlandım bakalım hakkımda hayırlısı
Canım yaaa herşeyin hayırlısı bazen şer gibi görünen şeyler hayir olabiliro geldi.. sevgilisinden bahsetti hep, resmini gösterdi, evlilik hayallerinden bahsetti, ailece tanıştıklarından bahsetti durum ciddi yani 3 aydır çıkıyolarmış. bi de yemek getirmiş bana ben mi yemeği yedim yemek mi beni yedi bilemedim. özetle
5 tane ızgara köfte
3 kaşık piyaz
3 kaşık pilav
2 sivri biber
1 bardak kola
çok kötüyüm yaa kalbim ağzımda sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?