1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Evet canim senin de Allah yardımcın olsun...
ben seviyorum böyle hareketli birgün geçirince ama bebekle yorucu oluyor tabi. Gece 2 de uyudum yani ve mutfağım geceden kalma

Miladcım ben batmandayim.
Doğu da olanlar genelde görev için olurlar. Siz temelli mi ağrı dasiniz yoksa görev için falan mi

Evet canim senin de Allah yardımcın olsun...
ben seviyorum böyle hareketli birgün geçirince ama bebekle yorucu oluyor tabi. Gece 2 de uyudum yani ve mutfağım geceden kalma

beNde seviyorum ama bazen gercekten yorucu oluyor.. ben evledim evleneli misafirim eksik olmaz Allah eksik etmesin bazen diiyorum bu tempoyla nasil boyle kilo alabildim...

beNde seviyorum ama bazen gercekten yorucu oluyor.. ben evledim evleneli misafirim eksik olmaz Allah eksik etmesin bazen diiyorum bu tempoyla nasil boyle kilo alabildim...

Yani gelen misafirle yapılan hazırlıkları yiyoruz da ondan canim

Ay ilk defa dedim bugun ku misafirlerle yiyecem diye daha once gelenlerle hic yemedim. Ama yesigime bin pisman oldum cok ta yemedim. Ama midem bozuldu ishal oldum ve hala da midem agriyor.. daha yemem zaten ben de oruç tuttum bugun midemi dinlendireyim diye

Miladcim ben bursada yim geldiğinde banada beklerimyolu bursaya düşen tüm arkadaslarida beklerim.

Teşekkür ederim canim nasip Belli mi olur:)

Geldik ilkay in menusuneee. Kendin cok iyi beslendim ya seni elestiricem şimdi:)
Menun u atlamamaya gayret etmelisin asureyi ogle yemeği olarak sayabiliriz. ama sebze olarak bir eksiklik var. Kabak salatasi bence sebze yemegi nevine giriyor salata olarak butun gun eksiklik var. Birde yogurtla pek aran yok galiba menun Guzel ama karbonhidrat agirlikli olmuş

meraba hanimlar bende dun aksam misafirlikteydim cok kacirdim onun icin menu yazmadim bugun da gune gidicem of Allahim niye irademi kullanamiyorum ben ya insallah bugun fazla yemem biraz da moralim bozuk dunden beri kendimi yemege verdim yine

Dunun özeti :)
Sabah
2d.t.b ekmeği ile yağsız karışık tost

Ikindi
1 dilim yas pasta
1kase makarna salatası
1tavuklu börek
1y.k kadar irmik helvası

Aksam
1.5 porsiyon adana kebap
Neredeyse yarim lavas kadar yagli acili ekmek
2 parca Kuşbasi tavuk ızgara
Salata, meze
1.5 b salgam

Spor: ( ne işe yaradı bilmem ama)
30 dk yürüyüş
15 dk egzersiz
2 fincan yeşil çay

Uzulmuyorum ama önümüzdeki hafta sahane olacak

İşlerim vardı okudum ama bir şey yazma fırsatım olmadı.
Haftaya perşembe gününe plastik cerrahiye randevu aldım.Göğüs küçültme için ameliyat günü isticem.Daha önce gittiğimde 15-20 kilo ver öyle gel demişti.10 küsür kilosunu verdim.Heyet raporuyla ameliyat olacağım için uzun süre ötesine gün verebiliyorlarmış.Ayda belirli bir raporlu ameliyat hakkı varmış sanırım.Ameliyat günü gelene kadar veririm kilo yine.Şimdiden heyecanlandım bakalım hakkımda hayırlısı

tomurcukkk kendini bu şekilde sartlaman iyi olacak inşallah. Hakkında hayırlısı olsun guzelim

ayy milaaad sen böyle yazınca akşam kebapçıya gidesim geldi :) afiyet olsun kan can olsun ama yağ olmasın :)

hayırlısı canım

o geldi.. sevgilisinden bahsetti hep, resmini gösterdi, evlilik hayallerinden bahsetti, ailece tanıştıklarından bahsetti durum ciddi yani 3 aydır çıkıyolarmış. bi de yemek getirmiş bana ben mi yemeği yedim yemek mi beni yedi bilemedim. özetle
5 tane ızgara köfte
3 kaşık piyaz
3 kaşık pilav
2 sivri biber
1 bardak kola
çok kötüyüm yaa kalbim ağzımda sanki

Selam kızlar geçmişi okudum alıntı yapıp mesajını yazdım ki hepsi gitti aklımda kalanları yazayım

tomurcuk hayırlısı olsun bende düşünüyordum ama diyete başlayalı baya küçüldü ler ama karın germeyi hala düşünüyorum

milat bende senin gibiyimyani eşim buralı ben başka memleketten

şaheste zorlama akışına bırak gitsin

Iyi akşamlar kızlar ben bugun oruçtum kaldı 25 gün.
Menümü yazayım
Büyük bir kase tarhana çorbası
1 alabalık fırında
salata
ekmek yok 1 ocağa kadar yemicem
1 tane közlenmiş soğan
1 büyük bardak diyet kola

bugün kapandı artık daha yemem.
elhamdülillah doydu
bu arada 1 aylığına eşime söz verdim sırf kaçamak yapmayayim diye eğer günlük kaçamak yaparsam 5 tl ve spor yapma zam 5 tl
Bunlara uymazsam toplam 10 tl günlük dedim hemen kabul etti
bugün güzel darısı yarına inşallah
akşam da gezmeye gitcemmm

Canım yaaa herşeyin hayırlısı bazen şer gibi görünen şeyler hayir olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…