al canım çok işe yarıyor her yedigimi tartiyorum ne kadar yedigimi kaç kalori aldığımı takip ediyorumafiyet olsun canım zayiflatsin inş.
Saol canım
wetum sen eninde sonunda aldircan bana bu tartiyi bayiliyorum menülerine
kalorinin dibine vurmuşsun sankilim..İyi akşamlar canlarım...
Kahvaltımı yazmıştım...
Ara: 1 adet elma
Öğle:
3 dilim lor peynirli fırın mücver
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara:
Koca bir dilim frambuazlı pasta
1 fincan yeşil çay
Akşam:
1 kepçe tarhana çorbası
200 gr kavurma
1 dilim mücver
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara: 2 fincan yeşil çay içmeyi planlıyorum
Bende zayiflayinca insallah beyaz kiyafetler badiler almak istiyorum.ve kalem etek.aynen bende hep siyah giyiyorum kendimi hic boyle kabullenemedim hep xayif olucam diyorum o da bi turlu olmuyo malesef, benim yengem var agbimin hanimi en az 110 kilo var heralde var ya tam bi bi moda ikonu gibi giyiniyor hic bi zaman kendini sıkmadi hep boyle mankenmis gibi davraniyor ona hep özenmisimdir bu konuda
Bi yerde okumustum gunde 5-10 gramdan fazla pulbiber yenmemesi gerektigini.aflatoksin diye bir madde iceriyormus ve zarari varmis vucuda sanirim.cok da emin degilim aklimda kaldigi kadarini yaziyorum.bi arastir istersen canim.ne kadar atiyorsun yogurdun yada yemeklerin icine bilemiyorum ama midene de zarar verebilir.kaş yapalim derken de goz cikarmayalimbugün de geçti çoK şukur
sabah
yarım beyaz ekmek (depresyondan)
1 haslanmıs yumurta
8 zeytin
bi k.k kadar peynir
ara
2 kasık pulbıberli yoğurt
yeşilçay
ara
1 kase pulbiberli yoğurt
akşam
2 y.k pilav
1 kepçe barbunya
pulbiber
çay demliyorum şimdide
Kizlar 45 dakika spor yaptim cok asiri terledim simdide yesil cay iciyorum
Bencede gitmistir artik guzel spor yapmissin.kacamak hakkini doldurdun benceAy kizlar lokma tatlisi gitmistir herhalde
hosgeldin canim,iyi olmana sevindim...Selam arkadaşlar,
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha iyiyim. Elimden bir şey gelmeyen bir konu olduğu için çok üzülmüştüm. Kendime geliyorum yavaş yavaş.
Umarım iyisinizdir, geçmişi okuyamadım.
ohh masallah sporunu da yaptin.sevindim.ben spor isini cok bosladim bu ara.duraktan erken inip yarim saat yuruyordum ama havalar sogudu ve karardi.oglum da durmuyor artik hemen eve gelmek istiyorum.bi cozum uretmem lazim bu durumaEveeeet 1 saat spor yaptım 10dk titreşim kemerini kullandım dusumu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?