• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

İyi akşamlar canlarım...
Kahvaltımı yazmıştım...
Ara: 1 adet elma

Öğle:
3 dilim lor peynirli fırın mücver
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara: :KK17:
Koca bir dilim frambuazlı pasta
1 fincan yeşil çay

Akşam:
1 kepçe tarhana çorbası
200 gr kavurma
1 dilim mücver
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara: 2 fincan yeşil çay içmeyi planlıyorum
kalorinin dibine vurmuşsun sankilim..

İtiraf ediyorum ben hala yemek yemedim :(((( Yiyemedim... eşim şimdi bir şeyler hazırlıyor benim için, üzülüyor, onun için yiyeceğim bir şeyler. Ne olursa olsun evdeki huzurdan önemlisi yok, eşimin yüzüne her baktığımda iyi ki hayatımda diyorum bir gün bile pişman etmedi beni :KK36::KK36:

Bende yazayim menumu
Sabah kahvalti 9.30 bir dilim ekmek bir yumurta domates 3zeytin cay
Ara yesilcay iki mandalina
Ara bir kase asure
Ara orta turk kahvesi
Oglen sporda oldugum icin yemedim
Bir maden suyu
Ara koca bir muz
Aksam bir kase mercimek corbasi
Kabak salatasi
Firinda köfte patates 3kofte 5elma dilim patates
Ra yeşilçay

Iyi geceler fistiklar,
misafirim vardi benimde cat kapi.girip okuma sansim olmadi.oglumu da yeni uyuttum.hemen bugunku menumu paylasayim

sabah
yarim simit
az krem peynir
4 zeytin

ara
10 badem

oglen
kepekli tost

aksam
3 yemek kasigi kuru fasulye
1 yemek kasigi pilav
1 yemek kasigi kavurma
kivircik salata

kacamak:1 catal yaspasta :KK22:

aynen bende hep siyah giyiyorum kendimi hic boyle kabullenemedim hep xayif olucam diyorum o da bi turlu olmuyo malesef, benim yengem var agbimin hanimi en az 110 kilo var heralde var ya tam bi bi moda ikonu gibi giyiniyor hic bi zaman kendini sıkmadi hep boyle mankenmis gibi davraniyor ona hep özenmisimdir bu konuda
Bende zayiflayinca insallah beyaz kiyafetler badiler almak istiyorum.ve kalem etek.
ben kiloluyken yakistiramiyorum kendime hic cok dar yapisan veya acik renkleri.sanki herkes bana bakiyormus gibi geliyor.ayaktayken neyse de oturunca kat kat cikiyor heryer.
bir de ince topuklu ayakkabilara cok hevesim var.şu stiletto dedikleri.en son dugunumde giyebilmistim.simdi vucudumu tasimaz diye cesaret edemiyorum.dolgu topuk yada kisa topuk tercih etmek zorunda kaliyorum.
onumuzdeki yaza insallah bu hayallerimiz gercek olur...

bugün de geçti çoK şukur

sabah
yarım beyaz ekmek (depresyondan)
1 haslanmıs yumurta
8 zeytin
bi k.k kadar peynir

ara
2 kasık pulbıberli yoğurt
yeşilçay

ara
1 kase pulbiberli yoğurt

akşam
2 y.k pilav
1 kepçe barbunya
pulbiber

çay demliyorum şimdide
Bi yerde okumustum gunde 5-10 gramdan fazla pulbiber yenmemesi gerektigini.aflatoksin diye bir madde iceriyormus ve zarari varmis vucuda sanirim.cok da emin degilim aklimda kaldigi kadarini yaziyorum.bi arastir istersen canim.ne kadar atiyorsun yogurdun yada yemeklerin icine bilemiyorum ama midene de zarar verebilir.kaş yapalim derken de goz cikarmayalim ;) .herseyin fazlasi zarar sonucta.

Kizlar 45 dakika spor yaptim cok asiri terledim simdide yesil cay iciyorum

Ay kizlar lokma tatlisi gitmistir herhalde:KK49::KK9:
Bencede gitmistir artik guzel spor yapmissin.kacamak hakkini doldurdun bence ;) saliya kadar ceza ver kendine bildirim gunue kacamaksiz git canim :)

Selam arkadaşlar,
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha iyiyim. Elimden bir şey gelmeyen bir konu olduğu için çok üzülmüştüm. Kendime geliyorum yavaş yavaş.
Umarım iyisinizdir, geçmişi okuyamadım.
hosgeldin canim,iyi olmana sevindim...

Eveeeet 1 saat spor yaptım 10dk titreşim kemerini kullandım dusumu aldım
ohh masallah sporunu da yaptin.sevindim.ben spor isini cok bosladim bu ara.duraktan erken inip yarim saat yuruyordum ama havalar sogudu ve karardi.oglum da durmuyor artik hemen eve gelmek istiyorum.bi cozum uretmem lazim bu duruma

Neyse guzeller bende yatayim artik.kimlerin okudugunu da goremeyince bi tuhaf oluyor.yalniz hissettiriyor sayfada.
hayirli geceler herkese,iyi uykular...

Gunaydinn
BuGun kahvaltimi erken yaptim
7.00 bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta 3zeytin domates sütlü şekersiz nescafe
Bugun ve yarin misafirim varr iki günlük tatilden sonra ev topliycam düşünün ertik evin halini:)
Tambakcim misafir konusunda yarışıyoruz sanki :):)

Back
X