1998 yılı temmuz ayında bir kızım oldu ergen olma safhasına geldi nasıl davranmalıyız
artık çocuk değiller ama yeterince olgu da değiller
sordukları sorulara nasıl ceva verice z
geçen televizyonda gay kelimesini duydu ne demek dedi bende kadınlardan hoşlanmayan kişiler dedim nasıl yai kadın düşmanımı demek dedi
bende ben doğru kelimelerle sana ifade edrim sonra netten bakiim dedim
neyse onu unuttu yada belki arkadaşlarına sormuştur tekara sormadı
okulda p..nocu kelimesini duymuş küfürmü acaba demiş arkaaşına sormuş oda sakın kimsenin yanında söyleme çok ayıp dedmiş
bana sordu ne demek diye bende çokyıp bişey sakın kimsenin yanında kullanma dedim
ama hiç bir soruya doğru cevap bulamıyorum sizler neler yapıyorsunuz
bunu nasıl ifade edicem ki benden cevap alamazsa başkasına sorar yada nette ararsa neler çıkuor nette o kelimeyi yazınca biliyorsunuz dur
sorunları pyalaşalım akıldaş olalım
artık çocuk değiller ama yeterince olgu da değiller
sordukları sorulara nasıl ceva verice z
geçen televizyonda gay kelimesini duydu ne demek dedi bende kadınlardan hoşlanmayan kişiler dedim nasıl yai kadın düşmanımı demek dedi
bende ben doğru kelimelerle sana ifade edrim sonra netten bakiim dedim
neyse onu unuttu yada belki arkadaşlarına sormuştur tekara sormadı
okulda p..nocu kelimesini duymuş küfürmü acaba demiş arkaaşına sormuş oda sakın kimsenin yanında söyleme çok ayıp dedmiş
bana sordu ne demek diye bende çokyıp bişey sakın kimsenin yanında kullanma dedim
ama hiç bir soruya doğru cevap bulamıyorum sizler neler yapıyorsunuz
bunu nasıl ifade edicem ki benden cevap alamazsa başkasına sorar yada nette ararsa neler çıkuor nette o kelimeyi yazınca biliyorsunuz dur
sorunları pyalaşalım akıldaş olalım