Hic sevgilim olmadı..Birini sevdim oyle gelip gecenden degil 4 yıl,sonra soyledim olamayacagini soyledi.Bu olaydan 1 yıl gecti ne gordum ne konustum unuttum mu alıştım mı bilmiyirum..Öyle arkadaslarim gibi ayrilip baska birini bulmak birden bire baskasina askim diyebilcek insan degilim..hic sevgilim olmamasiyla birlikte hic seven de olmadi ne bilim kendimi bi hic hissediyorum bomboşum mutlu degerli oldugunu hisseden insan hic olamadim.Cok cirkinim galiba..Bende mutlu olmak istiyorum yok yani olmuyo hayalim tek olsun ilk ve son olsun istedigim icin mi yalnizim bugun birine yarin oburune sevgilim demedigim icin mi yalnizim?
Öyle icimi dokmek istedim okudugunuz icin tesekkurler
Üniversiteye baslayacagimOkuyor musun, çalışıyor musun. Kendini değerli hissetmen için illa bir erkeğin varlığına mı ihtiyacın var, bu kadar mı yani, bu kadar basit mi? Önce kendini sev. Öyle bir anlatmışsın ki 19 değil daha büyüksün sanki. Daha 19 yaşındasın ya.
Niye birlikte eglendinizde mutlu olmadiniz mi ne fark ediyor kisevdigim adami 20 yasinda buldum, ilk oldu, senin istedigin gibi tek oldu. Bugun keske o kadar erken olmasaydi diyorum.
ne université hayatimda, ne de sonrasinda sadece kendimden sorumlu oldugum, kendim icin gezip, kendim icin eglendigim, sadece kendim icin yaptigim hic birsey olmadi.
Bugun evliyim, yine kendim yokum.
Hep bole takmiyorum kafama ama cok bunaldigim anlar oluyoÖyle arkadaslarim gibi ayrilip baska birini bulmak birden bire baskasina askim diyebilcek insan degilim.
böyle biri olmak kötü değilki.. Keşke herkesin ilk aşkı son aşkı olabilse.. Ama eğer olmuyorsa, doğru olan önüne bakmaktır.. En güzel yaşındasın
yasadigim anin kiymetinin farknda degilim galibaBenim de 19 yaşında hiç olmadı.. Şİmdi 19 yaşında olmayı çok isterdim. Yaşının kıymetini bil.
Ne hissediyorsun ben mi takintili psikolojisi bozuk birine donusuyorumBenim de 19 yaşındayken yoktu
22 yaşındayım hala yok
Belkide cok haklisiniz ama oyle bi an bunaldim anlatabilcek kimsem olmadigi icinde burda paylastimBirgun o cocuk seni sevmedigi icin sukur edeceksin. Derslerine asıl okulunu bitir eline mesleğini al kaderindeki kisi bulur seni muhakkak
Hic sevgilim olmadı..Birini sevdim oyle gelip gecenden degil 4 yıl,sonra soyledim olamayacagini soyledi.Bu olaydan 1 yıl gecti ne gordum ne konustum unuttum mu alıştım mı bilmiyirum..Öyle arkadaslarim gibi ayrilip baska birini bulmak birden bire baskasina askim diyebilcek insan degilim..hic sevgilim olmamasiyla birlikte hic seven de olmadi ne bilim kendimi bi hic hissediyorum bomboşum mutlu degerli oldugunu hisseden insan hic olamadim.Cok cirkinim galiba..Bende mutlu olmak istiyorum yok yani olmuyo hayalim tek olsun ilk ve son olsun istedigim icin mi yalnizim bugun birine yarin oburune sevgilim demedigim icin mi yalnizim?
Vardır bir hayır hem çok gençsin dahaHic sevgilim olmadı..Birini sevdim oyle gelip gecenden degil 4 yıl,sonra soyledim olamayacagini soyledi.Bu olaydan 1 yıl gecti ne gordum ne konustum unuttum mu alıştım mı bilmiyirum..Öyle arkadaslarim gibi ayrilip baska birini bulmak birden bire baskasina askim diyebilcek insan degilim..hic sevgilim olmamasiyla birlikte hic seven de olmadi ne bilim kendimi bi hic hissediyorum bomboşum mutlu degerli oldugunu hisseden insan hic olamadim.Cok cirkinim galiba..Bende mutlu olmak istiyorum yok yani olmuyo hayalim tek olsun ilk ve son olsun istedigim icin mi yalnizim bugun birine yarin oburune sevgilim demedigim icin mi yalnizim?
Banada oyle olmustu simdi iyiki beni sevmemis diyorum. Her kiz sevilmek begenilmek ister o yuzden seni hic yadirgamadimBelkide cok haklisiniz ama oyle bi an bunaldim anlatabilcek kimsem olmadigi icinde burda paylastim
Çok tesekkur ederim cocuksun gbi dusuncelerden farkli olarak beni anladiginiz icinBanada oyle olmustu simdi iyiki beni sevmemis diyorum. Her kiz sevilmek begenilmek ister o yuzden seni hic yadirgamadim