19 yaşındayım

İlk sevgilimle evlenmedim, iyi ki de evlenmemişim. Muhtemelen şimdiye boşanmıştık. Doğru düzgün hayatıma giren ilk adamı 17 yaşımda tanıdım. 17 yaşın kafasıyla tanıdığım aşık olduğum biriyle şimdi anlaşamam. Yapanlar vardır, birlikte büyüyenler, aynı doğrultuda hayat görüşü edinenler ama azınlıktalar... Birileriyle ilişkiler yaşamak, bir kaç karşı cins tanımak kötü değil. Hatta bence iyi bişey... Ben o ilişkileri yaşayıp tecrübe edinmeseydim şimdi doğru insanı seçip iyi bir evlilik yapamazdım.

Daha çok gençsin. Çocukken yaşadığın muhtemelen hayranlık olan şeyi sevdim diye anlatıyorsun burda. O sevgi değil. Sevgi karşılıklı paylaşım olmadan oluşabilen bişey değil. Ben seni şu an sevemem mesela, çünkü tanımıyorum.

Zamanı gelince karşına birileri çıkacak, hayatına birileri girecek. Ama ne olur ilk ve son olsun diye yanlış adamlara taviz verme. İlk olan son olmasın mühim değil, yeter ki sen mutlu ol...
Çocuk nedir bana silgi verdide asik olmusum gibi yorum yapiyorsunuz niye ciddiye alinmiyor illa 20-30 yas mi gercek ask digerleri cocuksu?diger duşunceleriniz icin tesekkurler

Çocuk nedir bana silgi verdide asik olmusum gibi yorum yapiyorsunuz niye ciddiye alinmiyor illa 20-30 yas mi gercek ask digerleri cocuksu?diger duşunceleriniz icin tesekkurler

O yollardan geçtik ve biliyoruz çünkü. 4 sene sevdim, bir sene önce söyledim diyorsun. Yani 14 yaşında başlayan bir hoşlanma ya da hayranlık boşluktan 4 sene sürmüş. Ciddiye almıyorum çünkü kendi 14 yaşımda yaşadığım şeyi de ciddiye almıyorum.

Ben de 17-21 yaş arası genç kızların hayatın anlamını çözmüş, her şeyi ben bilirim, en büyük aşkı ben yaşadım tavırlarını anlamıyorum.

O yollardan geçtik ve biliyoruz çünkü. 4 sene sevdim, bir sene önce söyledim diyorsun. Yani 14 yaşında başlayan bir hoşlanma ya da hayranlık boşluktan 4 sene sürmüş. Ciddiye almıyorum çünkü kendi 14 yaşımda yaşadığım şeyi de ciddiye almıyorum.

Ben de 17-21 yaş arası genç kızların hayatın anlamını çözmüş, her şeyi ben bilirim, en büyük aşkı ben yaşadım tavırlarını anlamıyorum.
Hemen 1 gunde 14 ume girdigim an asik oldum ben bumudur komik ben yasamadm daha ileri yaslarimi anlamiyorum siz yasadiginiz yaslari anlamiyorsaniz bilemem ergenlik diyin gecin en iyisi

Ben çok çirkinim diye birşey kabul edemiyorum ya .
Bakımlı her kadının bi cazibesi vardır bana göre.
Elin ayagın düzgün olsun,kıyafetlerin temiz uyumlu olsun, doğal birde makyaj yaptın mı tamam işte:)
Neyin nerden çıkıcagı belli olmuyor
Acele etme

Hemen 1 gunde 14 ume girdigim an asik oldum ben bumudur komik ben yasamadm daha ileri yaslarimi anlamiyorum siz yasadiginiz yaslari anlamiyorsaniz bilemem ergenlik diyin gecin en iyisi

Ohoooo, sen bu kafayla zor be cicim...

Bak sana bşr abla tavsiyesi gerçi tavsiyelerle işin pek yok ama ben yine de söyleyeyim. İnsanlar genelde hayatlarında agresif, mutsuz, problemli insanlar istemezler. Seçimler hep güler yüzlü, neşeli, mülayim olandan yana olur.

Senden sadece 1 yaş büyüğüm ve seni çok iyi anlıyorum. Her insan beğenilmek sevilmek onunla biri ilgilensin ister ve bunlar olmayınca ne yazık ki saçma düşüncelere kapiliriz ama doğru insanın ne zaman karşımıza çıkacağı belli olmaz.Üniversite ortamı çok farklı ve insanın kendine öz güvenini yerine getiriyor.Bende kendini senin gibi çirkin bulurdum iyi olmadığımı düşünürdüm.Universiteye başladıktan sonra baktım ki güzellik her sey değil bazı insanlar cidden fikirlere önem veriyor ve bu benim oz güvenimi yerine getirdi.Aynaya 2 yıl öncesinden çok farklı bakıyorum. 2 yıl az bir zaman ama bende çok şey değişti.Ve evet şu an bende gerçek aşkı bulduğumu düşünüyorum.Ha 20 ha 30 her insan asık olduğunda kendi askinin doğru olduğunu ve cok sevdiğini düşünüyor.Bunun yaşla ilgisi yok.

Ben 20 yasndayim esimle 15 yasinda tanistim 16 yasnda iliskimiz basladi 3 bucuk yil flort ve 8 aydirda evliyiz .
Erken evlendgimi dsunuyorum ama mutluyum 19 yas da en az 20 yas kadar kucuk bir yas . Daha bir suru zamanin vet onunde . Elbet olacaktir sabirszlanmadan hayati akisina birakmalisin moralini bozmamalisin daha cok gencsin . Allahiyileriyle karsilastirsin :)

konuyu silmişsin arkadaşım ama yorum yapayım yinede benimde yok sevgilim 22 ye kadar hiç olmadı bende çok aramadım mutluydum kendi kendime sonra birisiyle olacak gibiydi 23 yaşındayken çok karaktersiz biriymiş başlamadan bitirdim ee hala birisi yok 26 ya az kaldı çok mu mutsuzum hayır çokta kafaya takılacak bir durum yok akışına bırak hayatın ne zaman neler getireceği belli olmaz valla ben kafama göre takılıyorum şu aralar çalışıyorumda atandım mutluyum şu anki planlarım tatil gezmek üzerine hayatın tadını çıkar:KK25:

X