Ay o bendim:) ben bitirdim okulu hatta çabuk çabuk bitirdim üstten ders alıp su an avukatım 22 yasındayım ve mesleğimi sevmiyorum o yüzden de baska isler yapıyorum ilkokul öğrencilerine gönüllü öğretmenlik yapıyorum görme engellilere kitap okuyorum gönüllü işler olursa onları yapıyorum... O kadar bunalttı ki beni dava duruşma bilmem ne dilekçe temyiz itiraz aman of.... Bir ara pasta yapıp satıyordum hatta daha okulum varken. Ekonomik kaygım yok o yüzden hukuk diploması benim icin sadece cervevelenecek bir süs, bir belge. Inanın o kadar sevmiyorum ki su sektörü, evde oturup cocuk bakmak ya da pusetı alıp sahilde dolaşmaya çıkmak arkadaslarımın evine gezmeye gitmek kek börek yiyip dedikodu yapmak falan cok çekici geliyor.
yok yapma demiyorum hobi olarak yine yap:) yaptigin isler cok hos canim taktir ettim seni .calisip calismamak kendi tercihin tabi ama dusunsene evleniyosun kayinbaban senden bahsederken gelinim avukat calisiyor size yardimci olsun soyle boyle diye seninle gurur duyuyor.kayinvaliden gunlerinde konu acilinca gelinim avukat diye havasi 1500.sen calisiyosun insanlar sana meslegine saygi duyuyorlar.yine gunlere katil evlenince haftada bir gun esininde seninde arkadaslarinizla gorusme gunun olsunn cagir sevdigin arkadaslarini cay kayve muhabbet ay ne bilim sabah sabah ancak bu kadar geldi aklima baglantilar kopuk kopuk ama idare et.Ay o bendim:) ben bitirdim okulu hatta çabuk çabuk bitirdim üstten ders alıp su an avukatım 22 yasındayım ve mesleğimi sevmiyorum o yüzden de baska isler yapıyorum ilkokul öğrencilerine gönüllü öğretmenlik yapıyorum görme engellilere kitap okuyorum gönüllü işler olursa onları yapıyorum... O kadar bunalttı ki beni dava duruşma bilmem ne dilekçe temyiz itiraz aman of.... Bir ara pasta yapıp satıyordum hatta daha okulum varken. Ekonomik kaygım yok o yüzden hukuk diploması benim icin sadece cervevelenecek bir süs, bir belge. Inanın o kadar sevmiyorum ki su sektörü, evde oturup cocuk bakmak ya da pusetı alıp sahilde dolaşmaya çıkmak arkadaslarımın evine gezmeye gitmek kek börek yiyip dedikodu yapmak falan cok çekici geliyor.
Hayır sizin yaptığınız kusura bakmayın ama azarlamak gibi. Gercekten de isteklerini söylemiş kız. İnsan istekleri kontrol edilebilir bir sey midir? Hayır sadece istekleri bicimlendirebilmek kontrol edilebilir bir şeydir. Ki zaten konu sahibi de "yapacağım"lardan bahsetmemis, iceriden gelen arzuları yazmış (kontrol dışı duyu)Lutfen daha fazla trajikomiklesme birincisi ben seni azarlamadim ikincisi halen evlenmekten bahsediyorsunya yani artik sizin gibi bu yasta okumak egitim almak dururken evlenme meraklisi kizlara pessss diyorum artik.. evlen cnm evlen toz pembe hersey inanki ! Hic durma KOSSSSSS
allah aşkına kafayı mı yedın sen, evlılık cocuk oyuncagı değıl, sen bana kalırsa henuz evlılıgın yukunu omuzlanacak olgunluga erısememıssın, hem ben bayanların her zaman ıyı bır egıtım alıp kendı paralarını kazanmalarından yanayım...herkese iyi akşamlar. 19 yaşındayım hukuk 1.sınıf öğrencisiyim. önce şunu belirteyim, hayatımda kimse yok, şimdiye kadar kimseye aşık olmadım. benim sorunum şu: kariyer yapmak, çalışmak vs. benim hiç ilgimi çekmiyor. bir erkek için değil ama mesela bebeğim olsun diye hemen evlenmek istiyorum. bir evim olsun istiyorum hemen. ev işi yapmayı çocuklara bakmayı yemek yapmayı çok seviyorum. eve gittiğim zaman hep bu işlerle uğraşıyorum. bir evim olsun istiyorum, çocuklarıma bakmak istiyorum. diplomamı alacağım nolur nolmaz diye ama evlenince çalışmayı düşünmüyorum.
evet tüm bunlardan dolayı evlenmek istiyorum ama yaşım daha küçük, ailem izin vermez. bu duygulardan nasıl kurtulabilirim? evliliğin kötü yanlarını anlatıp beni biraz olsun soğutabilecek biri var mı?
hukuk fakültesine girmişsin bir de:))herkese iyi akşamlar. 19 yaşındayım hukuk 1.sınıf öğrencisiyim. önce şunu belirteyim, hayatımda kimse yok, şimdiye kadar kimseye aşık olmadım. benim sorunum şu: kariyer yapmak, çalışmak vs. benim hiç ilgimi çekmiyor. bir erkek için değil ama mesela bebeğim olsun diye hemen evlenmek istiyorum. bir evim olsun istiyorum hemen. ev işi yapmayı çocuklara bakmayı yemek yapmayı çok seviyorum. eve gittiğim zaman hep bu işlerle uğraşıyorum. bir evim olsun istiyorum, çocuklarıma bakmak istiyorum. diplomamı alacağım nolur nolmaz diye ama evlenince çalışmayı düşünmüyorum.
evet tüm bunlardan dolayı evlenmek istiyorum ama yaşım daha küçük, ailem izin vermez. bu duygulardan nasıl kurtulabilirim? evliliğin kötü yanlarını anlatıp beni biraz olsun soğutabilecek biri var mı?
Ben şimdi bile cesaret edemiyorum evliliğe, milletteki cesarete bak
iyi ki benim annem değilsiniz yoksa ben de sizin hayatınızı zindana çevirirdim.İyiki benim kızım değilsin sen,yoksa bu fikirlerle hayatını zindana çevirirdim senin...