- 27 Ocak 2015
- 128
- 97
bu duygu yeni oluştu çünkü, tercih yaptıktan sonra
iyi ki benim annem değilsiniz yoksa ben de sizin hayatınızı zindana çevirirdim.
bu ne biçim üslup ya? allah çocuklarınıza yardım etsin. nedir bu böyle tehditkar konuşmalar? annem yapmamı istemediği bir şeyi güzelce söyler ben de yapmam. bizim ilişkimiz böyle. acıdım sizin çocuğunuza...
sen de beni ağzına alamazsın o zaman. hayatımda bu kadar çirkeflik görmedim. siz de kart bir ergensiniz belli ki.19 yalındaki bir ergensin sen önce büyklerinle konuşmayı öğren olurmu.
Şayet annen bilmiyorsa bunu,anlat bakalım onada sana nasıl bir tepki verecek..
Hadi kızım evlen mi diyecek yoksa sor bakalım..
Sen benim kızımı ağzına alamasın bir kere men ederim seni..
Terbiye sınırlarını zorlama sakın..
sen de beni ağzına alamazsın o zaman. hayatımda bu kadar çirkeflik görmedim. siz de kart bir ergensiniz belli ki.
bundan sonra hiçbir yorumunuzu okumayacağım bile, o derece. burada beni düzgün üslupla eleştiren kimseyle tartışmadım. sabrımı çok zorladınız. hala tehditkar konuşmalar... çok korktum bu arada, titredim valla!Beni zorlama sakın evlat....
Ah biz kadınların hukukçulara öyle ihtiyacı var ki.ya düzgün yorumlar var, allah razı olsun.
ancak koca koca kadınların yaptığı bazı yorumlar o kadar komik ki, 19 yaşındayım ama daha olgun olduğumu düşünüyorum.
ister çalışırım, ister çalışmam. zaten kesinlikle çalışmam demiyorum şimdilik böyle düşünüyorum, düşünceler değişebilir. kimisi çalışmadan nasıl yaşayacağımı sormuş, bu ülkede çalışmayan kadınların hepsi ölüyor mu, hayırdır?
kimisi okulu boşuna işgal etme demiş, bunu söyleme hakkını bulanları anlayamadım? ben okulu bırakmayı düşünmüyorum. alnımın teriyle kazandığım bölümü ilerde çalışmayablirim diye niye bırakıyormuşum? kimsenin hakkını yemedim, çalışıp kazansalardı. ben eşek gibi çalışırken orda burda gezen, çalışmayan insanlar neden ilerde çalışmayabileceğim için yerimi alsınlar?
yorumların çoğunu okuyamadım, bazı yorumlar sinir ettiği için...
O fakulteyi okumak isteyip okuyamamis insanlar icin üzüldüm.yer isgal ediyorsun.idealist bir avukat olmak yerine ev hanimi olucam diyor allahim niye okudun o zaman?
İşte, böyle yorumlara cevap bile verilmez, siz de vermeyin boşverin. O kadar saçmalayanlar oldu ki şu başlık altında. Okulumu bırakmıyorum ve gurur duyuyorum böyle bir bölümde okuyabildiğim için. Hele de böyle daha okuduğunu anlayamayan insanlar varken...Konu sahibi okulu bırakıyorum tarzında yorum attı da ben mi göremedim ki
Ben okulu kazanıp kayıt yaptırıp gitmezsem o zaman okuyacak olan birinin hakkına girmiş olurum. Okulu hakkıyla bitirdikten sonra çalışıp çalışmamamın yer işgaliyle ne alakası olabilir. Ha istihdam ve işsizlik oranlarıyla alakası olur bunun da hak hukukla olan bağını çözemedim
İlk cemre düştü ondandır...Şu sıra 17-18-19 yaş gruplarında bir dalgalanma mı var bana mı öyle geliyor? Mevsim değişimi vurdu zaar..