Anladık canım peşpeşe olacağız deseneBenim transfer hazırlığına girdik az önce ve transfer tarihim 27 ocak oldu25-26 olacak sanıyordum.. inşaALLAH hepimiz güzel sonuçlar alırızda kavuşuruz bebişlerimize inşaALLAH
Kasık ağrısı bel ağrısı olmuştu bide ben kendi vücudumda tuttuğunu uykumun gelmesinden anlıyordum transferden 1 hafta sonra öğlenleri uykum geliyorduYaa masallah tebrik ederimmtesti kacıncı günde yaptınızz belirtiniz olmusmuydu hiç
Adetimin 2.günü 7ocaktaAnladık canım peşpeşe olacağız desenebenim de net tarihim yarın belli olacak. Sen ne zaman başladın transfer tadevasine canım? Ben 13 ocakta başladım
Belirti aramak için belki bende suan çok yenidir ama bende sürekli uyuyorum uyanıp hiç uyumamiş gibi uykuya dalıyorum yineKasık ağrısı bel ağrısı olmuştu bide ben kendi vücudumda tuttuğunu uykumun gelmesinden anlıyordum transferden 1 hafta sonra öğlenleri uykum geliyordu
Merhaba hayırlı olsunn hersey yolunda mııMerhabalar bende 19 ocakta transfer oldum biraz içimi dökmeye ihtiyacım var :/
Hayrli olsun dikkat et hem kendine hemde bebise annesi, stres yapma agir is yapma kendini rahatlacak seylerle ugrasMerhabalar bende 19 ocakta transfer oldum biraz içimi dökmeye ihtiyacım var :/
Yani yolunda inşAllah yolundadır ama sürekli bişeyler arıyorum ilk transferimde değil ikinci transferim ilki tutmuştu ama bunda daha farklı şeyler yaşıyorum bide kendimce düşünüyorum tutmamış olsa transferden 3 4 gün sonra kasık ağrısı olmaz diye bilmiyorum yanlış mı düşünüyorumMerhaba hayırlı olsunn hersey yolunda mıı
İnşAllah ordadır ve sıkı sıkı tutunmuştur test günüm 29 Ocak ama ben hafta sonu yapacak galiba test :/Hayrli olsun dikkat et hem kendine hemde bebise annesi, stres yapma agir is yapma kendini rahatlacak seylerle ugras
Erkenden yapıpta canın sıkılmasın boş yereİnşAllah ordadır ve sıkı sıkı tutunmuştur test günüm 29 Ocak ama ben hafta sonu yapacak galiba test :/
Bu ıkınci bebeğinmi, cok sıkma kendini en azından birtane daha varmıs. Benim hiç yok mesela öyle teselli et kendini.Yani yolunda inşAllah yolundadır ama sürekli bişeyler arıyorum ilk transferimde değil ikinci transferim ilki tutmuştu ama bunda daha farklı şeyler yaşıyorum bide kendimce düşünüyorum tutmamış olsa transferden 3 4 gün sonra kasık ağrısı olmaz diye bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Yani evet olabilir ben anlamıyorum ikinci transferime rağmen daha sabırsız ve gerginim daha rahat olacağımı düşünmüştüm çok sır geliyo beklemekErkenden yapıpta canın sıkılmasın boş yereçünki pozitifken negatif göstermesi büyük olasalık, üzülürsün sonra bebişe yansır ALLAH korusun, stres üzüntü büyük etkenmiş tutunmamasına 10.güne kadar bekle en azından inşaALLAH tutunmuştur bebişin sana
Evet kinci benım inşAllah hayırlı güzel haberler alırız bende hafta sonu düşündüm ama Emin değilim halaBu ıkınci bebeğinmi, cok sıkma kendini en azından birtane daha varmıs. Benim hiç yok mesela öyle teselli et kendini.
Ben cuma yapmayı düşünüyorum belki
Benim de transfer günüm belli oldu şimdi canım 29 Ocak Çarşamba günüAdetimin 2.günü 7ocaktainşaALLAH peşpeşede hamiş oluruz
Aramızda 2 gün olacakBenim de transfer günüm belli oldu şimdi canım 29 Ocak Çarşamba günü
Sanada yeni ilac listesi verdilermi? Benim yeni listem buAramızda 2 gün olacakinşaALLAH güzel sonuçlar alırız hep birlikte aminnn
Olabilir canım bebeğin seninledir inşallahBelirti aramak için belki bende suan çok yenidir ama bende sürekli uyuyorum uyanıp hiç uyumamiş gibi uykuya dalıyorum yine
Canım yenilendi benim de listem. Aspirin, Estrofem sabah iki akşam iki. Folin, progestan hap günde üç kere vajinal günde iki kere ağızdan alıcam. Bir de progestan iğne sabah akşam. Progestan iğne ve hapı Cuma kullanmaya başlayacağımSanada yeni ilac listesi verdilermi? Benim yeni listem buEki Görüntüle 3541147
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın, aminCanım yenilendi benim de listem. Aspirin, Estrofem sabah iki akşam iki. Folin, progestan hap günde üç kere vajinal günde iki kere ağızdan alıcam. Bir de progestan iğne sabah akşam. Progestan iğne ve hapı Cuma kullanmaya başlayacağım
Amin canım Rabbim isteyen herkese versin, güzel haberler almak dileğiyleALLAH hepimizin yardimcisi olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın, amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?