18 yaşındayım ama 25-30 yaşında gösteriyorum :((

Her iki resimdede isik isiksiz farketmez.
Hangisi olursa olsun hic yasinin saci degil bu renk.
Hem renk hem kesin.
Bence sacini sakin kestirme artik.
Uzasin birak.
Ama rengini acil degistir.
Kendi dogal rengin ne?
Bari acik kahve felan yap illa koyu renk istemiyorm diyosan.
Ama balyaj felan attirma sakin.
Balyaj isi olgun kadinlaradir.
Senin yasina uygun olan en fazla bi tutam cilgin bi renktir, siyah/ mor/ mavi.
Al sana fark.
En fazla fark bu olmasi lazim senin yasindaki bi kiz icin canim.
Yada istersen uclarini neon rengine boyat, fazla karisik olmamasi sartiyla.
Farklida olursun dikkatte cekersin illa dikkat cekiyim diyosan.

Fotoğrafını anneme gösterdim, bu kız sence kaç yaşında diye sordum 17-18 dedi. Zaten burun kenarındaki çizgilerin derinleşmemesi, yanaklarının tombulluğu ve cildinin gerginliğinden belli yaşının kaç olduğu zira 30 lara gelindiğinde o canım elma yanaklar düzleşmeye başlıyor.

Diyeceğim o ki, annen saç renginden memnun değil bu yüzden rengini doğal bir hale getirmeni istiyor ama kullandığı yol yanlış.

canım o saç rengi saçını sık boyamayan bir defa boyadımı birkaç ay hiç ellemeyen 50 lili yaşlarda teyzelerin yaşı, hiç olmuş mu sana

Niye ki beyaz tenliyim sarı saç yakışmamış mı yine de esmer değilim ki ama
sarının yakısmaması icin esmer olmana gerek yokki ama :) bende sarısınım doğal sarısınım ve bende shop programlarıyla koyu renkler yaptığımda cok cirkin oluyorum daha büyük görünüyorum. size bu sac rengi hic olmamıs. zaten renk baya kötü. sırf sarı dikkat ceken bi renk diye sarıyla güzel olucagını düsünerek yanılmışsın. kesinlikle koyu kumrala falan dönmelisinki yüzünün güzelligi ortaya cıksın. bu şekilde fazlasıyla kötü olmuş üzgünüm :/

Ya açıkçası biraz iddialı ve dikkat çekmeyi seven bir kızım bu yüzden saçımı kumral yaparsam dikkat çekmem kimse beni beğenmez gibime geliyo
bu arada içimden sırf dikkat çekmek icin yapılıyo diye geçirmiştim ama söylememiştim mademki sende yazmışsın. evet bi dikkat cekersin ama bu kesinlikle güzelliğinle cektigin bi dikkat olmaz. beğenilenin sac rengi değil yüzün olması gerekir. ve bu saça sahipken yüzünü nasıl beğensinler saçın yüzünün güzelligini örtüyo. ki sacta güzel değil kesinlikle yüzüne uyan bi kumrala falan dönki yüzün ortaya cıksın :)

Aynı yorumu yapacaktım. Benden önce yapmışsın. Kesinlikle katılıyorum sana.

yüzün çok güzel bence koyu renkler hatta kahverengi tonları bence çok yakışır doğal saç renginde güzel olur çünkü yüzün güzel yaşın geçnken yüzünde kırışıklık yokken yüzünü vurgulatacak renkler kullan saçında dikkati saçına çekme bence ilerde sarıyı tekrar denersin illa sarı diyorsan bu ton biraz gitmemiş sana renk çok yapay duruyor sanırım o yüzden daha doğal sarı tonlar denemelisin bilemiyorum belkide güzel olur yaşını çok büyük göstemiyor bu renk ama güzel durmuyor bana göre

yaşın küçük olduğu belli. ama saçının rengi Doğal durmuyor. Sarı olsa bile doğal tonları seç.

biraz acımasız olucak ama iyiliğin için söyliycem.saçların çok demode kesinlikle ne rengi ne de şekli sana gitmemiş.evet yaşıtlarında boyatıyo senin gibi ama önce insanın kendine yakışanı yapması lazım.kumral karamel falan seni daha iyi gösterir.illa sarı saç istersen de daha doğal bi sarı yada ombre yaptır daha canlı görünürsün.şuan yanık olduğu için muhtemelen kısa ama uzatmanı tavsiye ederim.birde düzleştir bence.bakım kremi de kullan ama kuaförün önerdiği bi markayı.istersen özelden bende güzel bi yağ karışımı markası yazarım sana.

Cok guzelsin ve yuzun yasini gosteriyor. Sac rengini degistirirsen sorun kalmaz. Ben de sari saci cok seviyorum ama sari yapinca daha kadinsi gorunuyorum.koyu olunca otomatikman genclesiyorum sanki... Sacla alakali canim.

Yüzüne bakınca hiç büyük göstermiyosun.Ama bu saç rengi sana gitmemiş hakkaten.Kaşlarında koyu çok açık kalmış.Eğer saç rengini biraz koyultursan çok çıtır görüneceğine eminim.

Sarı var, SARI var arkadaşım; bu nedir?

Yıl 2015, klişe olacak ama teknoloji baya ilerledi: sarının binbir tonu var, bunun doğal durması için ombresi var, sombresi var, küllü sarıları var, araya ışıltılar attırması var.

Hiç saçını boyatmamış bi insan olarak ben bunları biliyosam benim bilmediğim daha kim bilir neler vardır.

Tüm bu şartlar altında o korkunç saç rengini ACİLEEN değiştirin, kesime de bi el attırıverin o da facia çünkü.

Hele saçtan kaç kat koyu o kaş rengi beni benden aldı (
yaşınızı büyüten etkenlerden en büyügü bu) kaşınızı oraya kes yapıştır yaparak koymuşlar gibi duruyo, aşırı demode.

Alının gücenin diye söylemiyorum; güzel, duru bi yüzünüz var. Ama dış müdahalelerle elinizde olanı çok yanlış kullanmışsınız, yazıktır yapmayın etmeyin.

Yuzunu Elif Ece Uzun'a benzettim.
Onun siyah sacli haline bakabilirsin netten.
Canim ben annene hak verdim benimde kizim olsa o yasta sac boyatmasina izin vermem. Bir kere saclarina yazik erken yasta kimyasal uyguluyorsun. Birde genc kiz masumiyetinden daha uzak bir goruntu oluyor.
Ben bu yastayim daha sacimi 1 kez dahi boyatmadim bazen aklimdan geciyordu simdi iyiki boyatmadim diyorum. Hevesini almak icin golge falan yaptirabilirsin ama dip boya isine bir daha girme saç renginde basarisiz olmus. Dogal rengine tekrar dönmelisin.

Sarı sana hiç gitmemiş canım çok güzel yüzün var beyaz tenlisin sarıdan başka her renk sana yakışır

bence de sarı saç olduğundan fazla fgösterir hep ama öle 30 falan göstermiyorsun 20 22 falan anca . bence saç rengini kumral yap daha güzel durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…