18 yaşındayım ama 25-30 yaşında gösteriyorum :((

sarı saç insanı olduğundan büyük gösterir bence. ve sürekli makyaj yaptırma eğilimi var yoksa bence birazda hasta gibi duruyo insan :KK70:

Sarı ve sarı röfleli saçlar herzaman yaşlı gösterir eğersarodan vazgeçemiyorsan aynı zamanda genç görünmek istiyorsan platin sarısı yapıp uçlarına mor yada mavi ombreler attırabilirsin tam yaşına uygun olur yok eğer annem izin vermez dersen sarıya yakın açık bir kızıl renk olan bakıra boyata bilirsin çok güzel bir kızsın beyaz tenlisin bu bir avantaj fakat yüzüne uyuşmayan tonları seçerek bunu dezavantaja çevirme canım Allah seni sevdiklerine bağışlasın.

Biraz büyük duruyorsun.Bence saçını doğal kendi rengine boyat.Şeklini de daha modern kestir.Yüz olarak yaşında duruyorsun.Bir de kusura bakma ama bu sarının tonu biraz tuhaf.Değiştirsen çok daha iyi olur.

Herkes gibi saç rengini değiştirmelisin diyorum. Bu arada demeden edemeyeceğim ama çok tatlı bir yüzün var bence. Benim annem de kızınca bazı şeyleri abartır. Boşver..

Küçük bir kadın gibi duruyorsun. Yüz çocuk, saçlar kadın. Bu yaşta ne var da saçlarınızı yakana kadar boyuyorsunuz anlamam. Evet 18 yaşında kendi pırıl pırıl saçlarıyla gezen kızlar varken, senin gibi yapay sarı kızlar büyük görünüyor. Doğru. Hele hele rengi de seninki gibi sırıtan, kötü bir renkse...
Bir de söylemeden edemedim. Kara kaş, kara göz, boyalı sarı saç hiç yakıştırmıyorum ben ya. İlle sarı olacaksanız kaşınızı da boyayın bari. Böyle çiğ duruyor bence.

33 yaşındaki bayandan tavsiye saçlarımı gençliğimde iki kere boyatım ondan sonra doğal halinde ve yaş 33 kesinlikle tek beyaz yok ve aslada büyük göstermiyorum azıcıkda zayıflasam hepden 15 lik olcam ama:KK70:kilo verme konusunda tembelim:confused:bende gereksiz gördüm yapay sarı saç hiç begenmiyorum kimseyede yakıştıramıyorum hele bide kara kaşlarda oldumu çok itici geliyor

yüzün yaşında duruyor ancak o saç rengi cidden kötü ki herkes söylemiş. kaşların siyah falan hiç olmamış. ayrıca saç modelin de hoş değil. dikkat çekmeyi seviyorum koyu renk istemiyorum da demişsin de her dikkat çekme iyi değildir bunu unutma. seni cidden kırmak istemem ama saç rengi değişen bir şey sonuçta. bir kuaföre git. yaşında hoş bir genç kız olursun.

Merhaba ben 18 yaşındayım önceki konularımdan belki hatırlamışsınızdır saçlarım yanık olduğu için çözüm istiyordum.

Sorunum şu ki annem bana her kızdığında bana sen çok büyük gösteriyorsun bak yaşıtlarına senin gibi saçı boyalı gezen bir kız var mı falan diyor.
Ben önceden büyük gösterdiğimi düşünmezdim fakat annem diye diye kafama soktu.

Saç renginden memnunum kumral falan yapmak istemiyorum.
Ayrıca görüyorum ben dışarda benim yaşımda olup saçı sarı kızları.

Fakat nedense ben 25-30 yaşında gösteriyormuşum gibime geliyo moralim bozuluyor
Bunun sebebi saçlarımın sarı olması mı, kısa olması mı yoksa tamamen yüz hatlarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Saçlarım önceden sarı ve uzundu fakat bu sene bunalıma girip değişik saç renkleri deneyip tekrar sarıya döndüğüm için saçlarım yandı ve bu hale geldi :KK43:
Şimdi kestire kestire yanıklarından kurtulmaya çalışıyorum

Önerilerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum kızlar çünkü bu sorunu iyice kafaya taktım kendimi güzel bulmuyorum :KK43:
Canım benim bence hiçte büyük göstermiyorsun belki20 evet ama 25 asla ben 20 yaşındayım benim gibi duruyorsun ayrıca çokta güzelsin hiç takma kafana

Anneniz abartmis.20/bile gostermiyorsunuz.Yuzunuzden belli henuz kucuk oldugunuz.Sac renginizi mutlaka defistirin.Zira ben 30 yas olmama ragmen bu ton bir sari cesaret edip boyayamam.Kendi renginize dobmenizi oneririm hemde acilen.

Bütün yazılanları okumadım .. Bende 26 yaşındayım ve saçlarım sarı .. Ama burda asıl önemli etken sarının tonu .. Bana mesela çiğ sarı hiç yakışmıyor .. Küllü sarıları tercih edersen hem saçımım çiğliğinden kurtulursun hemde tenine daha çok yakışır ..

Maşallah yüzün çok güzel canım kardeşimle yaşıtsın o doğal sarışın ben de açık kumraldım önce ombre yaptırdım sonra sarı ama ben bile bazen koyuya dönsem mi diyorum ki yapabilirim de çünkü sarı her ne kadar güzel görünse de kendi rengim de çok yakışıyordu. Senin saçına gelince sarın doğal değil kuzum istersen tonunu değiştir yine sarı kullan... Ama bu ton biraz çiğ duruyor

Bu saç rengiyle 40 gosteriyorsun.oysaki bebek gibi yüzün ve gençliğin var.sarinin tonu insani ya modern fresh yada demode yaşlı gösterir. Iyi bir kuaföre gidip acilen rengini değiştir. Sarida israrliysan ombre yaptir

Ah su bizim Turk kizlarinin sari sac meraki yokmu...hepinizi birden sirkeleyip 'boyamayin boyamayiin!' diye bagirasim geliyo bazen. Kendinden koyu renk saci olup sariya boyatan hanimlarin yuzde doksanina yakistirmiyorum o sari rengi. Kesinlikle vede kesinlikle yakismiyor. Belki sarisinlik yakisacak ama okadar kotu tonlarda boyatiliyorki...

Avrupali hatunlar kendilerinden sarisin, bal lokma! Ama biz ne bal oluyoruz ne lokma sariya boyatinca. Sarisinin adi var arkadas..esmerinde tadi.

Evet tatlim, sanada hic yakismamis.

Hakikaten sarının çok kötü bir tonu bu ya. Birde neden begenilmeyecegini dusunuyorsun ki? Ne kadar güzel bir yüzün var:KK14:
Bence önce saçlarım sarı olmazsa beni kimse beğenmez onyargisindan kurtul ve dogal rengiNe boyat.

Hepinize çok teşekkür ederim ablalarım kararımı verdim pazardan sonra yani son lys yi de atlatınca kuaföre gidip saç rengimi açık kumral gibi bişey yaptırıcam kaşlarımın rengini de açtırıcam. :)
Saçlarımı kestirceğimi sanmıyorum ama çünkü uzasınlar istiyorum eski uzun saçlarımı özledim..

Tekrar hepinize çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ben bu saçlarla nasıl gezmişim aylarca :KK35:
Bu yüzden fotoğrafı da artık kaldırıyorum malum internet ortamı

X