18 yaşındayım ama 25-30 yaşında gösteriyorum :((

Yüzün çok güzel ve bence annen haklı, koyu kestane falan çok yakışır sana. Kısa olması sorun değilde rengi doğal durmuyo sanki

18 yaşındayken ben de annemin haklı olmasından nefret ederdim ama anneniz haklı:KK14:

Küllü kumral, kumralın açık tonlarını düşünebilirsiniz. Saçlarınız toparlanana kadar şu alttaki kesimi de deneyebilirsiniz, yüzünüze çok yakışır.

ZDqGQg.jpg

saçların zaten kısa bir daha boyama ve kendi renginin gelmesini bekle ilk aylar kezban gibi oluyorsun ama uzadıkça ombre yaptırmışsın gibi güzel duruyor :)
bende o yollardan geçtim oradan biliyorum ;:)
ayrıca hiçte büyük göstermiyorsun
yanlızca bir daha boyama saçlarını..

Resminizden daha çocuk oldunuz belli merak etmeyin :KK56: tamam 18 Yaşından sonra bende bi dönem sarı istedim ama annem asla izin vermedi:KK51:ancak 23 yaşında röfle yaptırdım iki kez zor kurtuldum birdaha asla yaptırman:63:

Şuan 30 yaşındayım 25 gösteriyorum:KK45:acil saçlarını boya:110:

saçlarını kendin boyarsan altta açıcı olduğu için geri akacak ve sarı olacak bir kuaför de boyat mutlaka ama en doğrusu kendi rengini beklemek.
kendi renginin bir ton koyusuna boyatıp sonrasında kendi saçının uzamasını bekleyebilirsin.

Büyük göstermek filan mesele değil de, o saç rengi bakımsız göstermiş sizi. Çünkü tam bir sarı değil o renk turunculaşmış, hiç doğal durmuyor. Açık küllü kumral, küllü kumral gibi tonları bir deneyin. Saçınız yine koyu olmayacak ama daha hoş görüneceksiniz.

Ben de 18 yasindayim cok kucuk duruyorum :)) uni 1 okuyorum lise 1 saniyolar :) sen de olgun duruyosun canim 3-4 yas amonyaksiz dogal boyalar var onlari bi dene derim

Bu yasta o saclar.
Kendine bu kotulugu neden yaptin...
Sonuk cansiz bir sac.
Uzulme kirilma...acilen kendi rengine don ve cok uzun sure sacina el sirme..
O acma islemleri mahvetmis sacini

Herkesi dinle ablacım gerçekten saçının rengini doğal tut,yüzün çok güzel.
Saçın abiye gibi seni büyük göstermiş hani kıyafet öyle durur ya büyük gösterir yani yüzünde sorun yok saçını hallet tamamdir

Kiz cok tatlisin hicte o soyledigin yaslarda gozukmuyosun. Sari rengi bende severim ama sana gitmemis sanki bilemedim. Sac boyatmanin yasi olmaz bana gore eger sevdiysen kalsin boyle yillar sonra zaten kendiliginden anlayip degistirirsin rengini amaan

Merhaba ben 18 yaşındayım önceki konularımdan belki hatırlamışsınızdır saçlarım yanık olduğu için çözüm istiyordum.

Sorunum şu ki annem bana her kızdığında bana sen çok büyük gösteriyorsun bak yaşıtlarına senin gibi saçı boyalı gezen bir kız var mı falan diyor.
Ben önceden büyük gösterdiğimi düşünmezdim fakat annem diye diye kafama soktu.

Saç renginden memnunum kumral falan yapmak istemiyorum.
Ayrıca görüyorum ben dışarda benim yaşımda olup saçı sarı kızları.

Fakat nedense ben 25-30 yaşında gösteriyormuşum gibime geliyo moralim bozuluyor
Bunun sebebi saçlarımın sarı olması mı, kısa olması mı yoksa tamamen yüz hatlarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Saçlarım önceden sarı ve uzundu fakat bu sene bunalıma girip değişik saç renkleri deneyip tekrar sarıya döndüğüm için saçlarım yandı ve bu hale geldi :KK43:
Şimdi kestire kestire yanıklarından kurtulmaya çalışıyorum

Önerilerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum kızlar çünkü bu sorunu iyice kafaya taktım kendimi güzel bulmuyorum :KK43:
18 19 duruyorsun ama saç rengin gerçekten çirkin bence değiştir küllu kumral falan yaptr bari

Saç rengini degistirmeni öneriyorum .yüz hatların gayet güzel saçların kumral tonlarda olursa seni daha al benili gösterecek .Su an Ki saç rengin sarı olmasına rağmen hiç hoş bir sarı değil .Hem kendine yakışanı yap hemde anenin gönlü olsun .

Anneniz haklı birde darılmayın ama saçınızın tonu çok kalitesiz bir ton. sanki oksijenle açmış gibi duruyor. Kestaneye dönmek istemiyorsan da acil bu tonu değiştirin. Mesela üstteki natali portman resmi sürer gider size . Ondan çok sıkılırsanız o zemine uçlara balyaj attırabilirsiniz. Doğal durur. Bu renk gerçekten büyük göstermiş hatlarınızla falan ilgisi yok tamamen saç renginden kaynaklı.

Merhaba ben 18 yaşındayım önceki konularımdan belki hatırlamışsınızdır saçlarım yanık olduğu için çözüm istiyordum.

Sorunum şu ki annem bana her kızdığında bana sen çok büyük gösteriyorsun bak yaşıtlarına senin gibi saçı boyalı gezen bir kız var mı falan diyor.
Ben önceden büyük gösterdiğimi düşünmezdim fakat annem diye diye kafama soktu.

Saç renginden memnunum kumral falan yapmak istemiyorum.
Ayrıca görüyorum ben dışarda benim yaşımda olup saçı sarı kızları.

Fakat nedense ben 25-30 yaşında gösteriyormuşum gibime geliyo moralim bozuluyor
Bunun sebebi saçlarımın sarı olması mı, kısa olması mı yoksa tamamen yüz hatlarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Saçlarım önceden sarı ve uzundu fakat bu sene bunalıma girip değişik saç renkleri deneyip tekrar sarıya döndüğüm için saçlarım yandı ve bu hale geldi :KK43:
Şimdi kestire kestire yanıklarından kurtulmaya çalışıyorum

Önerilerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum kızlar çünkü bu sorunu iyice kafaya taktım kendimi güzel bulmuyorum :KK43:

30 değil ama 21-22 i gösteriyorsun, saç rengini daha koyu bir renk yaparsan kendi yaşını gösterirsin, tercih senin tabi

Saç rengini çok acil değiştir
mesele sarı olmasi değil
hiç güzel durmuyor
saçın uzun olsa koyu tonlarda olsa veya sarı olacaksa bal.kopugu ne kadar cici olursun

Canımcım saçlarını boyuyorsun da kaşlarını neden boyamıyorsun siyah kaşın üzerine o saç olmuş mu,peruk gibi görünüyor,sarı kullanacaksan tek renk sarı değil koyudan acığa doğru inen bir sarı kullanmanı tavsiye ederim zaten fark edilmiyor.

Canımcım saçlarını boyuyorsun da kaşlarını neden boyamıyorsun siyah kaşın üzerine o saç olmuş mu,peruk gibi görünüyor,sarı kullanacaksan tek renk sarı değil koyudan acığa doğru inen bir sarı kullanmanı tavsiye ederim zaten fark edilmiyor.
Kaşlarımı bende sevmiyorum kuaförde biraz rengini kırdırmak istiyorum ama annem laf ediyo yok herkesin öyleymiş kaşlarımın rengini açarsam daha büyük gözükürmüşüm yakışmazmış falann
Neyse zaten şu lys yi bi atlatıyım saçımı açık kumral yaptırıcam kuaförde

Kaşlarımı bende sevmiyorum kuaförde biraz rengini kırdırmak istiyorum ama annem laf ediyo yok herkesin öyleymiş kaşlarımın rengini açarsam daha büyük gözükürmüşüm yakışmazmış falann
Neyse zaten şu lys yi bi atlatıyım saçımı açık kumral yaptırıcam kuaförde
Kaşlarını kendinde boyayabilirsin sarı boyayı çok az bekletiyosun bir kaç dk hafif kırılıyor rengi uyumlu olur canım,diplerini koyu yap en azından sarı kullanacaksan, daha çok yakışır. Senin yaşında da sarı kullanan çok kişi var hiç de büyük görünmmüyorlar,sadece doğru rengi sağlaman önemli, komple aynı renk sarı olmamış ama bi kaç değişiklikle güzel olacağını düşünüyorum.

Gayet yaşını gösteriyosun ama saç rengin sarının en kötü tonlarından biri,yoğun kızıllar turuncular,ve onu kapatacak en iyi renk küllü tonlardır.Acilen boyat saçını,gayet güzel yüz hatların varken,kendini çirkinleştirmişsin.Sarı senin rengin değil....

X