18 yaşındayım ama 25-30 yaşında gösteriyorum :((

İlla sarı seviyorsan saçlarını biraz koyu hale getirip uçlarına ombre yaptırabilirsin. Bu renk çok çiğ durmuş bence de..

Yaşını yazmasan yüzü küçük gösteriyor ama 23-24 kesin vardır derim saç renginden ötürü
Bu yaşta bu kadar oynarsan saçlarınla ileride çok kötü olur saçların
Bu arada dikkat çekmeyi seviyorum yazmışsın
Burada kimse saçının rengini beğenmedi, bu şekilde dikkat çeksen bile ah ne güzel saç demezler yani.

sarının çok tatlı tonları var, bu biraz abartı gibi olmuş rengide çok hoş değil gibi canım, yüzün çok güzel o yüzden daha doğla tonları denesen yüzünün güzelliğini daha çok ortaya çıkarır

Teşekkür ederim düşünücem ama hemen de acele etmek istemiyorum çünkü pişman olursam bi daha sarıya dönemem çünkü saçlarım yandığı için daha yeni yeni toparlanıyo bi daha kaldıramaz yani

Teşekkür ederim düşünücem ama hemen de acele etmek istemiyorum çünkü pişman olursam bi daha sarıya dönemem çünkü saçlarım yandığı için daha yeni yeni toparlanıyo bi daha kaldıramaz yani

saçların toparlanana kadar bakım yap saçına, açık ve doğal tonları seç zaten güzel kızsın gene dikkat çekersin

Ya açıkçası biraz iddialı ve dikkat çekmeyi seven bir kızım bu yüzden saçımı kumral yaparsam dikkat çekmem kimse beni beğenmez gibime geliyo :KK43:

Dikkat çekiyor olmak her zaman iyi bir şey değildir; iyi de olabilir kötü de. Kırılmanı hiç istemem fakat bu renk oldukça kötü, kimseye yakışabilecek bir ton değil. Bu saçla dikkat çekiyor olmak iyi bir şey değil yani. Yüzün yaşına uygun, yüz hatların da çok hoş, eminim ki kendi saç rengin veya daha doğal renkler sana çok yakışır. Bir de saç boyasının oldukça zararlı olduğunu, kanser, aplastik anemi gibi birçok ölümcül hastalığa yol açabileceğini, hiç olmazsa daha geç yaşlarda kullanman gerektiğini unutma.

bence size söyle bir renk daha cok yakisir:

Schulterlange-Locken-in-braun_1411.jpg

Ama eger yok acik olsun diyorsaniz keske söyle bi renk olsaydi :

xjenniferlawre6pjat2xeir.jpg

2-3 yaş büyük göstermem sorun değil ama ne bileyim 25-30 gibiyim yaşıtlarımın arasında çok sırıtıyorum gibime geliyor :KK43:
Yasitlarinin arasinda siritmanin nedeni saclarinin rengidir canim. Yuz hatlarin ifaden 18 19 yas gosteriyor. Ama o sac rengi cok cok kotu. Yasli kadin sarisi. Guzelim kizlarimizin sarisin olma merakini anlayamiyorum bir Turlu. Gencecik kizsin yasina ten rengine gitcek bir renk sec. Dogal ol

30 göstermiyorsun ama 18 gibi de durmuyorsun açıkçası.
saç rengin sana pek gitmemiş. bir de tonu çok çiğ bir ton bence.
inat etme istersen. bu saçı kaşlarına daha yakın bir renge döndür bak ne güzel açık tenlisin o zaman yaşın daha çok çıkacak ortaya hem saçların da toparlanır.

Bence saç rengini değiştirmelisin.
Büyük gösterdiğinden değilde senin yüz tipine hiç yakıştıramadım ben. :oops:

Her zaman koyu renk saç bayanı daha genç gösterir canım acil değiştir rengini:KK54::KK54:
Merhaba ben 18 yaşındayım önceki konularımdan belki hatırlamışsınızdır saçlarım yanık olduğu için çözüm istiyordum.

Sorunum şu ki annem bana her kızdığında bana sen çok büyük gösteriyorsun bak yaşıtlarına senin gibi saçı boyalı gezen bir kız var mı falan diyor.
Ben önceden büyük gösterdiğimi düşünmezdim fakat annem diye diye kafama soktu.

Saç renginden memnunum kumral falan yapmak istemiyorum.
Ayrıca görüyorum ben dışarda benim yaşımda olup saçı sarı kızları.

Fakat nedense ben 25-30 yaşında gösteriyormuşum gibime geliyo moralim bozuluyor
Bunun sebebi saçlarımın sarı olması mı, kısa olması mı yoksa tamamen yüz hatlarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Saçlarım önceden sarı ve uzundu fakat bu sene bunalıma girip değişik saç renkleri deneyip tekrar sarıya döndüğüm için saçlarım yandı ve bu hale geldi :KK43:
Şimdi kestire kestire yanıklarından kurtulmaya çalışıyorum

Önerilerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum kızlar çünkü bu sorunu iyice kafaya taktım kendimi güzel bulmuyorum :KK43:

Canım bence o kadar da felaket degil ama daha dogal bir sarı yaparsan daha guzel olur sankı yani illa sarı istiyorsan. Bır de gözlerinin altına kalem cok sürme bence göxlerını düşük göstermiş :)

Merhaba ben 18 yaşındayım önceki konularımdan belki hatırlamışsınızdır saçlarım yanık olduğu için çözüm istiyordum.

Sorunum şu ki annem bana her kızdığında bana sen çok büyük gösteriyorsun bak yaşıtlarına senin gibi saçı boyalı gezen bir kız var mı falan diyor.

Bunun sebebi saçlarımın sarı olması mı, kısa olması mı yoksa tamamen yüz hatlarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Saçlarım önceden sarı ve uzundu fakat bu sene bunalıma girip değişik saç renkleri deneyip tekrar sarıya döndüğüm için saçlarım yandı ve bu hale geldi :KK43:

Önerilerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum kızlar çünkü bu sorunu iyice kafaya taktım kendimi güzel bulmuyorum :KK43:

18 yaşımdayken 30 gösteriyorum. 30 yaşındayım 18 gösteriyorum.
Evet doğru tahmin o zaman saçlarım sarıydı. Benden 11 yaş büyük ablamı kardeşim sanıyorlardı.

Yüzün güzel, yüz hatların güzel ama dost acı söyle o saç rengi hiç yakışmamış sana. Sana bir püf noktası kısa saça koyu renk daha iyi gider. Bak çevrene saçı senin boyunda olan 10 kişiden 9'unun saçı koyu renktir. Bu arada kesimini de düzeltmelisin.

Koyu renk saç her zaman bir bayanı daha genç gösterir canım saçının rengini acil değiştir bakım yap doğal ürünler kullan ama aynı durumu bende yaşadım şükür bi sorunum yok şimdi birsürü saç maskeleri var düzenli olarak yap işte

sac rengin cok kotu , 25-26 gibi duruyorsun.senin yerinde olsam hemen kosar gider ,kahverengi sac boyasi alir sacimi boyardim.Annen hakli .

25-3o yaşında göstermiyorsun tabi ki de ama saç renginden dolayı bir kaç yaş atmışsın doğal olarak. Açık konuşmak gerekirse bu sarı tonu çok çiğ ve kimsede beğenmediğim bir renk. Böyle çok doğal sarılar var mesela. Bazılarında görüyorum benim bile boyatasım geliyor. Ama bu tonu acilen değiştirmelisin inan daha hoş bir tona geçiş yaparsan hem yaşım çok mu büyük gösteriyor derdin kalmaz hem de şimdiki haline göre daha doğal ve güzel olursun.

bence aksine küçük gösteriyorsun.Ama lütfen hele de 18 yaşında şu saç rengini kullanma.Doğallık iyidir.

X