18 yaşındayım ama 25-30 yaşında gösteriyorum :((

hayır ya yüzün tam yaşını gösteriyor, saç rengin büyük göstermiş sadece. Kıyafet, saç rengi yaşı aşağı çeken ya da yükselten unsurlar işte.

Dün arkadaşımla bi kafeye gittik, nargile içeceğini söyledi arkadaşım kafe çalışanlarına. Ve çalışanın sorduğu ilk soru '' 18den büyük müsünüz'' oldu. biraz daha zorlasak ilkokul bitti mi diye soracaktı sanırım:KK45:
Ben 21 arkadaşım 22 yaşındaydı oysa. ben sadece biraz renkli giyinip saçları kıvırcık yapmıştım ^^ oldum 15

21 yaşındayım hiç saçımı boyatmadım, saçlarıma beyazlar düşene kadarda düşünmüyorum çünkü çok doğal tonlar olmadığı sürece bana güzel gelmiyor. Çokta tatlısın maşallah sıkma canını sadece o saçları böyle açık kahve tonlarında düşündüm, çok yakışır.

o renk biraz daha büyüdükçe yakışır sana, ama bu yaşlarda doğal sac rengin yakışır. ben 28ım ama doğal sac rengimle dolaşıorum.

Sarı senin rengin değil bence. Biraz daha koyulaştırırsan çok hoş olacak. Yüz hatların çok şirin çünkü.
Bir de saçlarını uzat, göz altlarına kalem çekme.

bütün yorumları okumadım ama kesinlikle 25 -30 falan göstermiyorsun ama acilen o saç renginden kurtul .. sarı var sarı var cidden çok kötü saçının rengi..

Canım herkes haklı, saç rengini değiştirirsen çok çok daha güzel olur. Ayrıca yaşın büyük durmuyor merak etme ama o saç rengi hiç olmamış sana. Sarı gibi de değil bir değişik :p

Yüznden anlaşılıo yaşın merak etme büyük fln durmuosun. Eğreti duran saçların:KK20: nkdr hoş bi kızsın bi trenleri blogger ları fln takip et fikirler al görsel olarakda. Bak bakalım hiç görcekmisin böyle bi saç rengi

Yuzun oyle gostermiyor ama sacin modeli rengi gercekten seni oldugundan daha buyuk gosteriyor. Değişim şart

en nefret ettiğim sarı tonu. taksi sarısı ve yanık saçlar.sana koyu saç, düz küt kesim kahkül ımm uzakdoğulu havan da var nefis olur.

ama ne desek boş. 5 yıl sonra bunu nasıl yapmışım dersin. yüz hatların büyük göstermiyor. ama bu saçı 15 yaşa yapsan onu yaşı büyük ama küçük gösteren kız sıfatına sokar. bari sarı da yapacaksan düzgün bi tonunu yap.

saç rengini kesinlikle değiştirmelisin... genç kızlarda en çok yakışan şey doğal saç rengi ki artık trend olan en doğalını kullanmak.. büyük göstermiyorsun yüzünde güzel maşalahh ama saç rengin baya büyük kadınların rengi..

çevrene şöyle bir bak.. dikkat çeken boyamaktan yıpranmış sarı saç mı;
yoksa hiç boyanmamış parlayan doğal saç mı?
eğer dikkat çekmek istiyorsan bunu duruşunla kültürünle ve doğallığınla yapmalısın..
üzgünüm ama saçı sarıya boyatmak dikkat çekmiyor zaten yolda gördüğün 10 kadından en az 6 sı sarı saçlı..bu bir ayrıcalık değil yani..
doğal olan her zaman daha dikkat çekici ve güzeldir..

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz için
Aslında saçlarım bu kadar cart bir renk değil güneşe doğru çektiğim için öyle gözükmüş ama güneş almayan bi yerde saçlarım aşağıdaki gibi.
Yine de kötü diyorsanız renk araştırıcam çok koyu yaptıramam alışamam kendime öyle ama en azından daha doğal bişey yaptırırım

Saçlarımın modelini bende beğenmiyorum fakat ya saçımın uzamasını beklicem ya da saçlarımı küt ve kısa kestiricem başka çare yok :KK43:

Eklentiler

• P_20150616_150555_1.jpg
    P_20150616_150555_1.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 347
Sac rengin de kesimin de cok kötü, hemen git bir kuafore daha hareketli bir sac kestir ve dogal bir renge boyat sonra da yeni halinin resmini ekle :KK66:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz için
Aslında saçlarım bu kadar cart bir renk değil güneşe doğru çektiğim için öyle gözükmüş ama güneş almayan bi yerde saçlarım aşağıdaki gibi.
Yine de kötü diyorsanız renk araştırıcam çok koyu yaptıramam alışamam kendime öyle ama en azından daha doğal bişey yaptırırım

Saçlarımın modelini bende beğenmiyorum fakat ya saçımın uzamasını beklicem ya da saçlarımı küt ve kısa kestiricem başka çare yok :KK43:

güneşi gölgesi yok bahane arama:))
kızıllaşmış bile alt kısımları ben bi bakışta 4 farklı ton gördüm saçında..

Sac rengin de kesimin de cok kötü, hemen git bir kuafore daha hareketli bir sac kestir ve dogal bir renge boyat sonra da yeni halinin resmini ekle :KK66:

Aynen ama önümüzdeki pazar lys sınavım var şu sınavı bi atlatıyım ondan sonra doğruu kuaföre saçlarımı kestirmeye ama renginde kararsız kaldım :KK64:

X