18 yaşındayım ama 25-30 yaşında gösteriyorum :((

canım saçın her ışıkta kötü..
eğer konuyu içini rahatlatmak için açtıysan biraz üzülebilirsin
saçını kestir ama hemen boyama..zaten yanmış..
bırak biraz nefes alsın kendine gelsin
bence genç kızlara en çok yakışan renk şu ashley-benson-casual-medium-wavy-hairstyle.jpg
birde saçının uçlarına bakım yağlarından sürebilirsin canlı gözükürler

Aynen ama önümüzdeki pazar lys sınavım var şu sınavı bi atlatıyım ondan sonra doğruu kuaföre saçlarımı kestirmeye ama renginde kararsız kaldım :KK64:

Ille de sari diyorsan ne kadar dogal guzel sari tonlari var su anki hali oksijenle acilmis gibi cig ve basit bir renk, inan bana bu kadar kotu olmasa kimse 18 yasinda genc bir kizin zevkine burnunu sokmak istemez.

Şöyle daha soft bir sari da yapabilirsin ille sari yapicam diyorsan, gayet de dikkat ceker yani:

Eklentiler

• 2015-06-16 15.22.43.png
    2015-06-16 15.22.43.png
    240,7 KB · Görüntüleme: 268
Merhaba ben 18 yaşındayım önceki konularımdan belki hatırlamışsınızdır saçlarım yanık olduğu için çözüm istiyordum.

Sorunum şu ki annem bana her kızdığında bana sen çok büyük gösteriyorsun bak yaşıtlarına senin gibi saçı boyalı gezen bir kız var mı falan diyor.
Ben önceden büyük gösterdiğimi düşünmezdim fakat annem diye diye kafama soktu.

Saç renginden memnunum kumral falan yapmak istemiyorum.
Ayrıca görüyorum ben dışarda benim yaşımda olup saçı sarı kızları.

Fakat nedense ben 25-30 yaşında gösteriyormuşum gibime geliyo moralim bozuluyor
Bunun sebebi saçlarımın sarı olması mı, kısa olması mı yoksa tamamen yüz hatlarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Saçlarım önceden sarı ve uzundu fakat bu sene bunalıma girip değişik saç renkleri deneyip tekrar sarıya döndüğüm için saçlarım yandı ve bu hale geldi :KK43:
Şimdi kestire kestire yanıklarından kurtulmaya çalışıyorum

Önerilerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum kızlar çünkü bu sorunu iyice kafaya taktım kendimi güzel bulmuyorum :KK43:
18 yaşındaki bir kızın saçında olmaması gereken en önemli renk sarıdır bence.
edit:bu arada o güzelliğini böyle yok etmemelisin bence :KK66:saçını doğal rengine çevir :KK66:

bence de saç rengin çok göze çarpıyor bide fotodan mı anlamadım yeşil yeşil çıkmış
biraz kumrala dönersen daha genç gösterirsin
bu arada extra blond ne kadar açtı saçını?

Seni kırmak için söylemiyorum güzel bir kızsın ama saç rengin tam olarak berbat. Çok çiğ bir sarı olmuş sarı gibide değil üstelik sana kumral tonlarının çok yakışcağını düşünüyorum bence denemelisin :)

Merhaba ben 18 yaşındayım önceki konularımdan belki hatırlamışsınızdır saçlarım yanık olduğu için çözüm istiyordum.

Sorunum şu ki annem bana her kızdığında bana sen çok büyük gösteriyorsun bak yaşıtlarına senin gibi saçı boyalı gezen bir kız var mı falan diyor.

Bunun sebebi saçlarımın sarı olması mı, kısa olması mı yoksa tamamen yüz hatlarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Saçlarım önceden sarı ve uzundu fakat bu sene bunalıma girip değişik saç renkleri deneyip tekrar sarıya döndüğüm için saçlarım yandı ve bu hale geldi :KK43:

Önerilerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum kızlar çünkü bu sorunu iyice kafaya taktım kendimi güzel bulmuyorum :KK43:
Merhaba canım:KK54:
25-30 yaşında asla göstermiyorsun:KK12:
En fazla 22 oda saç renginden ötürü..:KK51:
Ama yüzün küçük gösterdiği için 22 demem bile abartı... :KK70: :KK66:
Maşallah:nazar: çok güzel bir yüzün var sadece kötü bir saç rengi yüzünden güzelliğini göremiyorsun:KK51::KK19:
Tavsiye olarak kendi saç rengine yada 1 ton açık rengine boya.En azından saçın uzadığı zaman rahatsız edici renk farkı olmaz :KK66:

Ille de sari diyorsan ne kadar dogal guzel sari tonlari var su anki hali oksijenle acilmis gibi cig ve basit bir renk, inan bana bu kadar kotu olmasa kimse 18 yasinda genc bir kizin zevkine burnunu sokmak istemez.

Şöyle daha soft bir sari da yapabilirsin ille sari yapicam diyorsan, gayet de dikkat ceker yani:
Off bu renk çok güzelmiş ama kuaför saçımı bu renk yapamaz çünkü saçlarım hala biraz yanık daha önce de sormuştum yapamam saçların kopar demişti :KK43:
Ama şöyle bişey yapabilir herhalde

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-16-15-27-50.jpg
    Screenshot_2015-06-16-15-27-50.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 283
bence de saç rengin çok göze çarpıyor bide fotodan mı anlamadım yeşil yeşil çıkmış
biraz kumrala dönersen daha genç gösterirsin
bu arada extra blond ne kadar açtı saçını?
Geçen sene saçlarım uzun ve boya yokken kullanmıştım 2 şişe bitirmiştim ve baya açmıştı saçlarımı gerçi biraz turuncuya kaçan bir sarı olmuştu, fotoğrafı olsaydı atardım

Bu vaka bendede var.ustelik dogdugumdan beri.iki yasindaki fotolarim dort bucuk 5 yas gibi..
20 yasindayken 25 gibi
26 yasindayim suan 30 gibi
Hayata beş sifir erken başlamisim gibi

Off bu renk çok güzelmiş ama kuaför saçımı bu renk yapamaz çünkü saçlarım hala biraz yanık daha önce de sormuştum yapamam saçların kopar demişti :KK43:
Canım yerinde olsam saçının doğal rengine boyatırdım inan en güzel hali o olacaktır
evet alışman zor olur ama alıştıktan sonra da çok güzel olur

canım gerçekten hemen saç rengini doğal haline getir.Renk tonu o kadar kötü ki Adriana Lima yapsa yine yakışmaz.zaten görmüyor musun artık genç kızlar daha doğal saçlar tercih ediyorlar.İlerde saç boyamaya bıkacaksın zaten beyazların çıkıcak boyası akıcak şimdiden bu kadar yıpratma.

Geçen sene saçlarım uzun ve boya yokken kullanmıştım 2 şişe bitirmiştim ve baya açmıştı saçlarımı gerçi biraz turuncuya kaçan bir sarı olmuştu, fotoğrafı olsaydı atardım
sağol cevapladığın için:)ben azıcık sarı yansımalar olsun istiyordum ama turuncu oluyosa bana göre değil sanırım:KK43:
papatya suyuna devam...

Keşke biraz bizi dinlesende doğal haline dönsen. Gelen olumlu tepkileri gördükçe teşekkür edersin ama sanmam dönmezsin sen. 5 yıl sonra bu resimlerine bakıp ne bu halim diyeceksin.

Bana kalırsa da saçını acilen değiştirmelisin, bu rengi sevmiyorum oldukça ucuz ve basit duruyor (sen öylesin demedim yanlış anlama iyiliğin için söylüyorum) dikkat çekmeyi seviyorum demişsin ama emin ol doğal halinle daha güzelsindir, illa sarı olsun dersen ombre yap bence. Büyük duruyorsun bu renkle.

Dedigim gibi ille sari diyorsan boyle dogal tonlardan sec bari. Ama kisisel fikrimi sorarsan dogal bir kumral tonu mukemmel olur sana.
Bak ben 33 yasindayim dogal sac rengim sariya yakin acik kumral, yillarca saclarimi sarinin ve kizilin her tonuna boyadim, son 1 yildir dogal rengime donmeye calisiyorum sadece uclarda kaldi boya, ve saclarimi boyamayi biraktigimdan beri insanlar beni abartisiz 10 yas kucuk saniyorlar. Dogal sac gibisi yok.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz için
Aslında saçlarım bu kadar cart bir renk değil güneşe doğru çektiğim için öyle gözükmüş ama güneş almayan bi yerde saçlarım aşağıdaki gibi.
Yine de kötü diyorsanız renk araştırıcam çok koyu yaptıramam alışamam kendime öyle ama en azından daha doğal bişey yaptırırım

Saçlarımın modelini bende beğenmiyorum fakat ya saçımın uzamasını beklicem ya da saçlarımı küt ve kısa kestiricem başka çare yok :KK43:

Yüzün cidden uzakdoğululara çok benziyor. O yüzden sanırım sarının hiç bir tonunu yakıştıramadım sana. Sen hiç sahte sarışın japon hatunu gördün mü?

Dikkat mi çekmek istiyorsun, saçını koyu renge boya, arkası kısa küt kesim yaptır. O göz kalemini gözünün altına sürmekten vazgeç. Al sana animelerdeki gibi bir hatun. Bu şekilde bolca dikkat çekersin inanki. Ama sarı saçla ı ıh, ya da "ayyy kızın saçlarına baaak" dikkati çekersin

18 yaşında saçlarını niye boyatıyorsun ki kuzum...o doğal güzelliğinizin benim gibi 40'lı yaşlara yaklaşınca ne kadar da değerli olduğunu anlayacaksınız da iş işten geçmiş olacak. ben ilk saç boyamı 30 yaşından sonra yaptım o da beyazlar çıkmaya başladı diye. şimdi kızlara bakıyorum da saçlar boyalı, o güzelim ciltlerinde fondötenler boyalar...hayret ediyorum. yazık o gençliğinize. ileride zaten saçlarınızı boyatacaksınız.
sarı saç doğal değilse yapay görünür ve yaşı fazla gösterir. herkese de sarı saç zaten yakışmaz.
sana bir öneri, saçlarının sarı ve yanık kısımlarını komple kestir. iyice kısalttır ve kendi saçlarını bakım yaparak uzattır.

Yavrucağızım böyle güzel yüze böyle kötü bir renge boyatmanı kim tavsiye etti? Olmamış. 30 göstermiyorsun ama merak etme, sadece renk kötü. Bence sarının hiç bir tonu olmaz, şöyle bir şeyler daha çok yakışır ama saçtan da pek anladığım söylenemez
korean-girls-hairstyle-13.jpg

sacinin tonu gercekten cok cig ve kotu duruyor. illa cok koyu istemem vs diyorsan asagidaki resimdeki gbi ombre yaptir.ust kisimlar kullu kumral uclara dogru isilti olsun...ya da komple kumrala boyat...ya da siyah kut bir sac olabilir :) bir arkadas da soylemis hatta uzak dogululara benziyorsun diye. o yuzden 2. bir secenek daha yukluyorum... :) bence boyle cok tatli ve dikkat cekici de olabilirsin...

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-16-16-18-36.png
    Screenshot_2015-06-16-16-18-36.png
    494,8 KB · Görüntüleme: 147
  • Screenshot_2015-06-14-13-40-07.png
    Screenshot_2015-06-14-13-40-07.png
    371,1 KB · Görüntüleme: 161
X