- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.590
- Konu Sahibi angelstar97
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ama önümüzdeki pazar lys sınavım var şu sınavı bi atlatıyım ondan sonra doğruu kuaföre saçlarımı kestirmeye ama renginde kararsız kaldım
18 yaşındaki bir kızın saçında olmaması gereken en önemli renk sarıdır bence.Merhaba ben 18 yaşındayım önceki konularımdan belki hatırlamışsınızdır saçlarım yanık olduğu için çözüm istiyordum.
Sorunum şu ki annem bana her kızdığında bana sen çok büyük gösteriyorsun bak yaşıtlarına senin gibi saçı boyalı gezen bir kız var mı falan diyor.
Ben önceden büyük gösterdiğimi düşünmezdim fakat annem diye diye kafama soktu.
Saç renginden memnunum kumral falan yapmak istemiyorum.
Ayrıca görüyorum ben dışarda benim yaşımda olup saçı sarı kızları.
Fakat nedense ben 25-30 yaşında gösteriyormuşum gibime geliyo moralim bozuluyor
Bunun sebebi saçlarımın sarı olması mı, kısa olması mı yoksa tamamen yüz hatlarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.
Saçlarım önceden sarı ve uzundu fakat bu sene bunalıma girip değişik saç renkleri deneyip tekrar sarıya döndüğüm için saçlarım yandı ve bu hale geldi
Şimdi kestire kestire yanıklarından kurtulmaya çalışıyorum
Önerilerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum kızlar çünkü bu sorunu iyice kafaya taktım kendimi güzel bulmuyorum
Merhaba canımMerhaba ben 18 yaşındayım önceki konularımdan belki hatırlamışsınızdır saçlarım yanık olduğu için çözüm istiyordum.
Sorunum şu ki annem bana her kızdığında bana sen çok büyük gösteriyorsun bak yaşıtlarına senin gibi saçı boyalı gezen bir kız var mı falan diyor.
Bunun sebebi saçlarımın sarı olması mı, kısa olması mı yoksa tamamen yüz hatlarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.
Saçlarım önceden sarı ve uzundu fakat bu sene bunalıma girip değişik saç renkleri deneyip tekrar sarıya döndüğüm için saçlarım yandı ve bu hale geldi
Önerilerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum kızlar çünkü bu sorunu iyice kafaya taktım kendimi güzel bulmuyorum
Off bu renk çok güzelmiş ama kuaför saçımı bu renk yapamaz çünkü saçlarım hala biraz yanık daha önce de sormuştum yapamam saçların kopar demiştiIlle de sari diyorsan ne kadar dogal guzel sari tonlari var su anki hali oksijenle acilmis gibi cig ve basit bir renk, inan bana bu kadar kotu olmasa kimse 18 yasinda genc bir kizin zevkine burnunu sokmak istemez.
Şöyle daha soft bir sari da yapabilirsin ille sari yapicam diyorsan, gayet de dikkat ceker yani:
Geçen sene saçlarım uzun ve boya yokken kullanmıştım 2 şişe bitirmiştim ve baya açmıştı saçlarımı gerçi biraz turuncuya kaçan bir sarı olmuştu, fotoğrafı olsaydı atardımbence de saç rengin çok göze çarpıyor bide fotodan mı anlamadım yeşil yeşil çıkmış
biraz kumrala dönersen daha genç gösterirsin
bu arada extra blond ne kadar açtı saçını?
Canım yerinde olsam saçının doğal rengine boyatırdım inan en güzel hali o olacaktırOff bu renk çok güzelmiş ama kuaför saçımı bu renk yapamaz çünkü saçlarım hala biraz yanık daha önce de sormuştum yapamam saçların kopar demişti
Ama şöyle bişey yapabilir herhalde
sağol cevapladığın için:)ben azıcık sarı yansımalar olsun istiyordum ama turuncu oluyosa bana göre değil sanırımGeçen sene saçlarım uzun ve boya yokken kullanmıştım 2 şişe bitirmiştim ve baya açmıştı saçlarımı gerçi biraz turuncuya kaçan bir sarı olmuştu, fotoğrafı olsaydı atardım
Off bu renk çok güzelmiş ama kuaför saçımı bu renk yapamaz çünkü saçlarım hala biraz yanık daha önce de sormuştum yapamam saçların kopar demişti
Ama şöyle bişey yapabilir herhalde
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz için
Aslında saçlarım bu kadar cart bir renk değil güneşe doğru çektiğim için öyle gözükmüş ama güneş almayan bi yerde saçlarım aşağıdaki gibi.
Yine de kötü diyorsanız renk araştırıcam çok koyu yaptıramam alışamam kendime öyle ama en azından daha doğal bişey yaptırırım
Saçlarımın modelini bende beğenmiyorum fakat ya saçımın uzamasını beklicem ya da saçlarımı küt ve kısa kestiricem başka çare yok
18 yaşında saçlarını niye boyatıyorsun ki kuzum...o doğal güzelliğinizin benim gibi 40'lı yaşlara yaklaşınca ne kadar da değerli olduğunu anlayacaksınız da iş işten geçmiş olacak. ben ilk saç boyamı 30 yaşından sonra yaptım o da beyazlar çıkmaya başladı diye. şimdi kızlara bakıyorum da saçlar boyalı, o güzelim ciltlerinde fondötenler boyalar...hayret ediyorum. yazık o gençliğinize. ileride zaten saçlarınızı boyatacaksınız.Merhaba ben 18 yaşındayım önceki konularımdan belki hatırlamışsınızdır saçlarım yanık olduğu için çözüm istiyordum.