- 1 Kasım 2021
- 1.173
- 570
Ayyyy evlilikte evlilik..Ben yaşıtlarıma sakın evlenmeyin diyorum. Sana da söylüyorum evlenme,hani öyle hayalindeki gibi güzel bir şey değil.Temizlik,yemek,kocanın ailesi bla bla.Sonra çocuğun oluyor ona bakıyorsun uykusuz geceler,lohusa,depresyon.Neler neler.Boşanmak istesen kararını almak zor boşanmak zaten dahada zor boşandıktan sonrasıda zor.Evliliğin her anı zor.Kızlar daha önce konu açmıştım ama 25 yaşındayım şu sıralar hep ev modu takılıyorum. Çünkü arkadaşlarımın bazıları evlendi veya benden uzakta yaşıyor. Bir arkadaşımla haftada bir görüşüp geziyoruz. O da çok sosyal biri değil o yüzden sadece birbirimizle takılıyoruz. Öğretmenim ama iş bulamadım şu an alım zamanı değil sanırım sürekli bakıyorum. Aşk konusuna gelince asosyal gibi olduğum için aşk beni bulmaz mı? Gerçekten sevip sevilmek değer görmek istiyorum Aşk zamanı gelince olur mu yoksa illa sürekli sosyalleşmek mi lazım?
Ben mesela evimde yemekte temizlikte yapmıyorum,kocamın ailesiyle muhattap değilim,çocuk yok düşünmüyorum da.Aslında benim evliliğim diğerlerine göre çok daha kolay ama ben bunda bile daralıyorum diğer saydıklarım gibi olsa cinnet geçirirdim heralde.Boşver ne çekeceksin elin adamını.BEKARLIK SULTANLIKTIR.Sevgililikte en güzeli,arada bir görüşüyosun ne güzel sorumluluklar yok.Şimdiki aklım olsa sevgili kalırdım.