18 yaşındayım ama 25-30 yaşında gösteriyorum :((

valla canım boyalı sarı saç insanı olduğundan büyük gösterir bu bi gerçek.
gözlerin yüz ifaden 30 gibi değil merak etme.
ama bu yaşta neden saç boyadın ki?
kendi rengine dönmeni tavsiye ederim
25 yaşındayım geçen sene boyadım hala o boyadan kurtulmaya çalışıyorum.

Canım yüzünden küçük olduğun anlaşılıyor ama saç rengin büyük göstermiş seni , saç rengini degistirirsen küçük görünürsün bence :)

bence saçın rebgini değiştir koyu kumral olursan yaşının kızı olursun :) sarı saç genelde olgun gösterir

Merhaba ben 18 yaşındayım önceki konularımdan belki hatırlamışsınızdır saçlarım yanık olduğu için çözüm istiyordum.

Sorunum şu ki annem bana her kızdığında bana sen çok büyük gösteriyorsun bak yaşıtlarına senin gibi saçı boyalı gezen bir kız var mı falan diyor.
Ben önceden büyük gösterdiğimi düşünmezdim fakat annem diye diye kafama soktu.

Saç renginden memnunum kumral falan yapmak istemiyorum.
Ayrıca görüyorum ben dışarda benim yaşımda olup saçı sarı kızları.

Fakat nedense ben 25-30 yaşında gösteriyormuşum gibime geliyo moralim bozuluyor
Bunun sebebi saçlarımın sarı olması mı, kısa olması mı yoksa tamamen yüz hatlarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Saçlarım önceden sarı ve uzundu fakat bu sene bunalıma girip değişik saç renkleri deneyip tekrar sarıya döndüğüm için saçlarım yandı ve bu hale geldi :KK43:
Şimdi kestire kestire yanıklarından kurtulmaya çalışıyorum

Önerilerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum kızlar çünkü bu sorunu iyice kafaya taktım kendimi güzel bulmuyorum :KK43:

yüzünden yaşın belli oluyor onda sorun yok ama o saç rengini bence değiştirmelisin gerçekten, annen rengi beğenmemekte haklı canım

valla canım boyalı sarı saç insanı olduğundan büyük gösterir bu bi gerçek.
gözlerin yüz ifaden 30 gibi değil merak etme.
ama bu yaşta neden saç boyadın ki?
kendi rengine dönmeni tavsiye ederim
25 yaşındayım geçen sene boyadım hala o boyadan kurtulmaya çalışıyorum.

Geçen seneden beri bu renkte önce extra blond spreyini sıkarak açmaya başladım sonra kuaföre gidip rengini açtırdım bu sene de kızıl platin sarısı gibi renkleri deneyip bu renge döndüm özel bi sebepten bunalıma girmiştim şimdi daha oynamıyorum saçımla ama böyle de kendimi iyi hissetmiyorum

saç boyamak ıcın yasın cok kuçuk.....ayrıca sarı saç daha yaslı gösterır bu dogru..resmıne baktımda yuz hatların kuçuk oldugunu soyluyor ama saçlarla bıraz daha buyuk duruyorsun
ayrıca acıl saç rengını degıstır çunku sana olmamış kendı sacına dön derım

saç boyamak ıcın yasın cok kuçuk.....ayrıca sarı saç daha yaslı gösterır bu dogru..resmıne baktımda yuz hatların kuçuk oldugunu soyluyor ama saçlarla bıraz daha buyuk duruyorsun
ayrıca acıl saç rengını degıstır çunku sana olmamış kendı sacına dön derım

Ya açıkçası biraz iddialı ve dikkat çekmeyi seven bir kızım bu yüzden saçımı kumral yaparsam dikkat çekmem kimse beni beğenmez gibime geliyo :KK43:

30 görünmüyorsun ama fotodan başın yanmasın bir süre sonra kaldır; insanlardan kötü niyetli olanı çok

Saçının rengi bence hoş değil; açık renk de değil zira; çiğ bir renk gibi çıkmış.

Yaş gösterme kılık kıyafet vs ile de ilgilidir.

Geçen komşular ile oturuyorduk; yaş konusu açıldı; bana adım ile hitap edenler arazımda nerede ise 10 yaş olduğunu öğrenince azıcık şok oldu

Ben de küçük görünüyorum diye 35 imden sonra saçımı boyattım; ama halen de küçük görünüyorum zira tarzım öyle; minyon falan da sayılmam ama

Merhaba ben 18 yaşındayım önceki konularımdan belki hatırlamışsınızdır saçlarım yanık olduğu için çözüm istiyordum.

Sorunum şu ki annem bana her kızdığında bana sen çok büyük gösteriyorsun bak yaşıtlarına senin gibi saçı boyalı gezen bir kız var mı falan diyor.
Ben önceden büyük gösterdiğimi düşünmezdim fakat annem diye diye kafama soktu.

Saç renginden memnunum kumral falan yapmak istemiyorum.
Ayrıca görüyorum ben dışarda benim yaşımda olup saçı sarı kızları.

Fakat nedense ben 25-30 yaşında gösteriyormuşum gibime geliyo moralim bozuluyor
Bunun sebebi saçlarımın sarı olması mı, kısa olması mı yoksa tamamen yüz hatlarımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Saçlarım önceden sarı ve uzundu fakat bu sene bunalıma girip değişik saç renkleri deneyip tekrar sarıya döndüğüm için saçlarım yandı ve bu hale geldi :KK43:
Şimdi kestire kestire yanıklarından kurtulmaya çalışıyorum

Önerilerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum kızlar çünkü bu sorunu iyice kafaya taktım kendimi güzel bulmuyorum :KK43:
KIRILMAYIN AMA ANNENIZ HAKLI 18 GOSTERMIYORSUNUZ.
BENIM YASIM 21 VE EVLIYIM DAHA SACIMI BOYATMADIM VE SIZDEN KUCUK GOSTERIYORUM.

Ya açıkçası biraz iddialı ve dikkat çekmeyi seven bir kızım bu yüzden saçımı kumral yaparsam dikkat çekmem kimse beni beğenmez gibime geliyo :KK43:

Böyle de beğenilmediğini düşünmüşsün ki konu açmışsın ama

Seni beğeneceklerin de sana yakın yaşlarda olması tercih edilmeli; ya seni büyük sanıp da yaklaşmazlarsa

X