18 yaşında sıfırdan başlamak...

Evet öncelikle kesinikle babalık davasi aç, evdekilere de söyledikleri ve yaptıklarıni her seferinde kayda alıp hakaret ve darp davası aç. Evet şeytan ile karşı karşıyasin. sonrasında da bunlari sebep gösterip yetiştirme yurduna gidip memur ol.

Maşallah sana evet hayatını zorlaştıran bi annen var ama bence sen sadece derslerine odaklan ve istediğin bölümü kazan oku mesleğini al eline kendi ayakların üzerinde durursun bu zamana kadar nasıl sabır ettiysen biraz daha sabret canım geleceğin için hayatın için yoksa yanlış bi yola saparsan bu günlerini ararsın ama geri gelmez kardeşim.Hayat senin dusundugunden daha Rabbim geleceğini bahtını güzel etsin inşallah.

Allahım kurban olayım sana n’olur bu olaylar bu yazılanlar gerçek olmasın lütfen

Babalık davası açıp soybağını kurdurup eğitim nafakası için dava açabilirsin.. üzüldüm çok
merhaba eğer bu konu hakkında bilgi sahibiyseniz merakımı aydınlatırsanız mutlu olurum: soybağını kurdurduktan sonra soy adım değişecek değil mi? annemin soyadını kullanıyorum kimlikte sadece adı yazıyor babamın. bir de babamın ben bakmak istemiyorum deme gibi bir seçeneği var mı?

Adamın a...... evlı degılken y.... . Sonra p........ ıncını kızdan cıkaroyo yazık günah

Aynen

güzel kızım. güzel kızım benim. ne yapayım senin için ablam? söyle bitanem kitap ihtiyacını karşılayalım, sana yemek için para veriyorlar mı bilmiyorum onlar için bir şeyler yapalım. minik kuzum. muhteşem üzgünüm. aklım durmuş durumda. çok akıllısın sen, çok güzelsin. seninle gurur duyuyorum. bir faydamız olsun, tertemiz bir gencin yetişmesine bir katkım olması çok mutlu eder. resmen cümlelerimi toparlayamıyorum, zihnim darmaduman.

Kuzum inşallah çok güzel bir bölüm kazanırsın. Lütfen derslerine güzel güzel çalış. Biliyorum çok zor böyle bir evde ama başka çaren yok. Eğer üniversiteyi kazanamazsan da sakın öyle bodoslama evden kaçayım deme. Bir anlık gazla bir yola girersin Allah korusun daha kötüsü olur.
Bir işe gir,para biriktir öyle çık o evden eğer üniversiteye gidemezsen.

Sınavda güzel bir puan yapamazsan da vazgeçme sakın. Denedim olmadı deme sakın. İnsanlar kaç kere deniyor. Diploman senin garantin olacak sakın vazgeçme kuzum. Tercih döneminde buraya yaz. Burda çok güzel meslekleri olan yol,yordam bilen ablaların var. Onlardan da fikir alırsın.

Özelden bana yazmak istersen çekinme yazabilirsin. İnşallah her şey çok güzel olur senin için canım benim.

Basi belaya girer, bi de dakka 1 gol 1 solugu hapiste alsin. Ordan da Allah bilir nereye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…