Senin yaşındayken nisanlanmistim ben de .. hayatımın en büyük hatasiydi. .elimde her türlü imkan varken simarikligimdan liseden sonra 1 yıl ara verdim ve seneye üniversiteye giderim hesapları yaparken nişanlımla tanıştım . Okumayı çok severim ,elimde olsa ömrümün sonuna kadar yeni bölümler okurum :) neyse işte , o zaman ki nişanlım şimdiki kocam olur kendisi :) , üniversite okuyordu . Acayip büyük aşk ,b.k var o yaşta aşık olacak ,o okurken ben de ara vermişken evlendik .. ne zaman okula başlamaya karar versem hamile kaldım (3 tanecik :))) ) e bu çocuklar bakılacak , büyüyecek ,biraz benim de toparlanmam gerekecek derken 3 yil once anca başlayabildim üniversiteye .. yalnız eşimi yada bir başkasını kıskandığım için değil , büyük bir okuma aşkım olduğu için .okula başladığımda bebeğim 3 aylikti. Kimse öylesine böyle bir sorumluluğun altına girmez . Girerse de ağırlığının altında ezilir ve başarısız olur .çok istemek ve kararlı olmak gerek ..en büyük hayalimi yaşıyorum. Kafama tüküreyim ,okumam gereken yaşta gezdim ,dolaştım ,evlendim ,şimdi de çoluk çocukla okumaya çalışıyorum . Büyük kızım -kendisi daha 5 yaşında bebe- anne artık beraber mezun oluruz diye dalga geçiyor .çoluk çocuğun da maskarası olduk
Yine söylüyorum , ne b.k var 18 de aşık olup ,evlenecek kadar ..kafanı çok duvarlara vurursun . Oku ,ondan sonra evlen ..yalnız kimse için değil ,kendin için ..