- 7 Eylül 2017
- 64
- 130
- 25
- Konu Sahibi queennisbackk
Başlıkta dediğim gibi o durumdayım önceden okumamış olmam sorun değildi ancak şimdi sanırım kiskancliklarim başladı mesela nisamlimin ailelerine iki yeni gelin daha geliyor biri en küçük dayısının nişanlısı okumuş meslek sahibi ve babadan çok zengin diğer dayısının oğlu da nişanlancak onunvnişanlısı da özel universite de 2 senelik okuyor seneye okulu bitince onlarda evelenecekmis bu üç yeni gelin icinde ben ise lise ikiden terkim ikinci seneyi bile okumadım maddi yetersizligimiz vardı babam zaten çalışmaz doğru düzgün hatta hiç benle ablam çalışıp evi gecindirmeye çalışıyoruz diğer 3 erkek kardeşimde okuyor hatta benim küçüğüm bizim gibi olmasın diye onu özel lisede zar zor okutuyoruz ama ondanda bisey olmaz ben lisede cok basariliydim mecbur bıraktım maddi durumumuz kotuydu baya şimdi nişanlıyım ailesi hepsi bizim maddi durumu biliyor ben çok utanıyorum bu durumdan ve okumadigim mesleğim olmadığı için de kendimi diğer gelinlerden ezik hissediyorum moralim çok bozuluyor yaşın küçük falan demeyin önünde ayrı derdi var zaten onları aştık çok şükür ama bu ezik hissetmem kıskançlık etmem konusunda bisey söyleyin bu kafayla kendime sevdiğime iliskimize zarar vericem güzel ablaların nolur deneyimi fikri olan bisey desin bana
Bu arada hala açıktan okuyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum ücretsiz devlet tarafından açılan kurslardan faydalanmaya da çalışıyorum ama bana yeterli gelmiyor
Bu arada hala açıktan okuyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum ücretsiz devlet tarafından açılan kurslardan faydalanmaya da çalışıyorum ama bana yeterli gelmiyor
Son düzenleme: