18 yaşında hiç sevgilisi olmamış bi kız hakkında ne düşünürsünüz?

bilmiyorum herkes üniversite kazanıyor kıskanıyorum ben hala açık lise.

ve genellikle evde.

Konuya girmişken konu sahibine de yazmadan olmaz. 18 yaşında genellikle evde olman daha büyük bi sorun. Sosyal çevre edinmelisin, okulu açıktan okuyorsan ve çalışmıyorsan hobi edinebilirsin. Fazlaların olduğunu düşünüyorsan spora başlayabilirsin. Sevgili dert edilecek en son şey. Benimde 18 yaşıma kadar sevgilim olmamıştı. Ama umrumda da olmamıştı doğrusu :KK49:

yok kilo verdim eskiden kiloluydum. birebir üniversite ygs sınavı filan.

18 e kadar sevgili işleri olmamasi daha iyi bence bende 19 uma yeni girdim 18 den önce ne mallıklar yapmısm diyorum kendime insan büyüdükçe akıllanıyo belki şu anda da birsürü hata yapıyorum farkında değilim yani ne kadar geç okadar iyi boşver :)

Erkekten neden tokat yedin ya? Yaşıtlarım üniversitede dediğine göre 1996 doğumlusun benim gibi?? Ygs hazirlanmak istiyo musun??

gelip vuruyodu bi çocuk. uğraşıyodu. öyle. diğer erkekler de zaten aynı. kötü davranıyolardı. daha liseyi bitiremiyorum hiç çalışmamıştım derslere.

2. öğretim olmasın ya. normal üniversite olsun böyle konuşuyoruz ama hayalde :KK43: inşallah üniversite hemen kazanırım. liseyide hemen biterebilirim.

X