- 17 Eylül 2013
- 429
- 404
- Konu Sahibi NehirMehir
25 yasindayim benimde yok. 18deykende yoktu. Bosver bunlari egitimine vs bak. Bunlar zamani gelince olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sen misin arkadaşın mı ???sen neden dert edindin bunu??olmuş lisede. ama beğenmediği biri. o zaman kiloluydu.
alıntıladığım cvp başkasıymış gibi yazmışsın da.Hem okuyup hem çalışmayı düşünmez misin???part time olarakbenim tabiki. dert edindim hep evde olunca. hiç arkadaşım yok. açık lise okuyorum çalışmıyorum derslere fazla. ama çalışıcam erken bitirmeliyim.
benim tabiki. dert edindim hep evde olunca. hiç arkadaşım yok. açık lise okuyorum çalışmıyorum derslere fazla. ama çalışıcam erken bitirmeliyim.
benim tabiki. dert edindim hep evde olunca. hiç arkadaşım yok. açık lise okuyorum çalışmıyorum derslere fazla. ama çalışıcam erken bitirmeliyim.
geçen konu açan istemeye gelecekler kararsızım diyen sendin demi :) hayırlı olsun çok sevindim :)Çok da anormal değil, olmayabilir. Hiç bi erkekle konuşmuyo musun? Ben erken davrandım biraz 18 yaşındayım 23 mayısta nişanım var
kendin için değil de millet okuyor diye mi okucaksın.Okul bitince çalışıcan zaten iş sevmiyorum ne demek gariphemen üniversite düşünüyorum iş sevmiyorum millet üniversite okuyor.
ben hata yaptım. kiloluydum arkadaş çevresi o zaman 2011de erkekler tokat bile yedim durup dururken. bi erkek gelip vuruyodu sınıf ortamıNeden açık lise okuyorsun ailen mütevazi mi ?yoksa sağlık sorunun mu var?