18 yaşında hiç sevgilisi olmamış bi kız hakkında ne düşünürsünüz?

benim tabiki. dert edindim hep evde olunca. hiç arkadaşım yok. açık lise okuyorum çalışmıyorum derslere fazla. ama çalışıcam erken bitirmeliyim.

Ilkokuldan üniversite son sınıfa kadar mal gibi aynı çocuğa aşık olup onu bekleyen bir kızdan daha kötü değildir bence :KK53:

benim tabiki. dert edindim hep evde olunca. hiç arkadaşım yok. açık lise okuyorum çalışmıyorum derslere fazla. ama çalışıcam erken bitirmeliyim.
alıntıladığım cvp başkasıymış gibi yazmışsın da.Hem okuyup hem çalışmayı düşünmez misin???part time olarak

çalışmayı sevmem şimdi babamda izin vermez. üniversite düşünüyorum da.

Benim ilk sevgilim 20 yaşında olmuştu, çokta ev kuşuydum 18 yaşındayken. Bence bir sıkıntı yok yani..

18 yaşına kadar sevgilin olmaması hem normal hem de bence böylesi daha iyi.

ancak açık lise okuyorsan bence en azından part time falan bir iş bulursan sosyal bir ortamın olur. evden çıkmadığın sürece arkadaş bulamazsın.

Neden açık lise okuyorsun ailen mütevazi mi ?yoksa sağlık sorunun mu var?

hemen üniversite düşünüyorum iş sevmiyorum millet üniversite okuyor.

Çok da anormal değil, olmayabilir. Hiç bi erkekle konuşmuyo musun? Ben erken davrandım biraz 18 yaşındayım 23 mayısta nişanım var:KK51:
geçen konu açan istemeye gelecekler kararsızım diyen sendin demi :) hayırlı olsun çok sevindim :)

ben hata yaptım. kiloluydum arkadaş çevresi o zaman 2011de erkekler tokat bile yedim durup dururken. bi erkek gelip vuruyodu sınıf ortamı

en güzeli diye düşünürüm.. ama ergenler arasında bu bir eksiklik olarak görülüyor galiba..

ben hata yaptım. kiloluydum arkadaş çevresi o zaman 2011de erkekler tokat bile yedim durup dururken. bi erkek gelip vuruyodu sınıf ortamı

X