-
- Konu Sahibi Skygirll06
Komik cinsel anılarAllah’ını seven kase muhabbetinin linkini verir.
Söz veriyorum seni linçletmicem. Çok lincim gelirse efendi gibi özelden kendim linçlerim ajsjajjsjajsKomik cinsel anılar
bak veriyorum ama yorum yapmayın ki konu başa gelmesin; uzun zamandır linç yemedim, şimdi rejimdeyim, yemeyim gaz yapıyor
Ben esimin sırtını ve göğsünü tras makinesi ile alıyorum ağda ile nasıl yapıyorsunuz aslında denemek isterim hemen cikiyo çünküBen de eşimin koltuk altına ve sırtına ağda yapıyorum. Kartuş ağda kullanıyorum. Acemilik de Etkilemiştir sizi, ilk seferde eşim de şok oldu ama ben yılların ağdacısı olarakepey başarılı oldum. Şimdi dört gözle benim ağda günümü bekliyor
Ben işi biraz da şebekliğe vurdum artık, kızacağım bir şey olmuşsa ve ağda vakti yakınsa takıyorum makineyi "hadi sana ağda yapalım" diyorum. Şahane intikam yöntemi
Ben bir tane anlatacağım ama rezil bir şey. İnşallah sonradan pişman olmam anlattığım için.
Bir çoğunuz benim koronafobik takıntılarımı ve eşimi nasıl bunaltığımı biliyor. Şimdi son aylarda bu koronofobik takıntılarımı oldukça törpüledim. Hatta eşimle konuşuyoruz, duruma göre %70 ile %100 arasında değişen oranlarda bu konuda iyileştiğimi söylüyor bana.
Şimdi kargo paketlerinden bulaşmadığını biliyoruz ama yine de ben dışarıdan gelen, kargo ve market poşetlerini söyle 1-2 saat beklettikten sonra daha rahat ediyorum kullanırken.
Neyse bize geçen gün bir kargo geldi arkadaşlar. Kapının yanına bıraktırdık. Daha geleli 1 dakika olmamıştı, eşim "çok merak ettim bunu açmak istiyorum, söz ellerimi yıkarım sonra" dedi. Ben eskiden olsaydı eşime asla dokundurtmazdım, koliyi uzunca süre bekletir sonra kendim, hiç bir yere değirmeden dejenfektanlar eşliğinde açardım onu. Bu sefer eşimin acelesine bir anlam veremedim biraz da tedirgin oldum ama şimdi normalleştim ya o yüzden "peki" dedim. Neyse baktım eşim aldı bunu göbeğine dayayarak çekmeceden makas alarak vs her yere değdirerek açıyor, içeri geçtim karışmayım diye, kendi kendime de mırıldanarak söylendim "of iki saat bekletme lüksüm vardı o da yok şimdi" diye ama kapı açıkmış eşim duydu bunu. Bir sinirlendi "ne diyorsun sen, hani sen iyileşmiştin demek ki iyileşmemişsin" diyor. Ben de boş bulundum "e her yere değiriyorsun" dedim. O da bir cinnet geçirdi başladı her yeri ellemeye "Bak burayı da elledim şurayı da elledim, bak bak" diyor. O anda biz salonda bahçeye bakan camın önünde duruyorduk; eşim saçına dokundu, başına dokundu, t. şörtünü açıp göbeğine dokundu, "burayı da elledim bak bak" diye bağırıyor, ben de şaşkıınlıkla onu izliyorum sonra hırsını alamadı eşofman altını ve donunu indirdi bir eliyle cinsel organını avuçladı, diğer eliyle de poposunu okşuyor ve kalçasını oynatarak "bak bak" diye bağırıyor. Tam o anda camda bir adam sülueti gördüm. Sanal marketten alışverişleri getiren çocuk gelmiş, camdan manzarayı görmesiyle birlikte poşetleri elinden atıp bir kaçışı vardı. Nasıl topukladı, dışarıya koyduğumuz bahşişi bile almadan kaçtı. Biz dumur olduk, Eşim sakinleşti "yahu rezil olduk" dedi. Hem çok utandık hem de çok güldük halimize. Ancak Çocuğun travmasını düşünemiyorum. Bir de gördüğü manzarayı da hiçbir şekilde anlamlandıramamıştır yani.
(bu arada not: eşim virüslü paketten sonra çok yere dokundu ama cinsel organını elledikten sonra herhangi bir kaseye falan dokunmadı herkes rahat olsun o konuda)
Yeni evlenen arkadaşıma gitmiştik tabi hepimiz merakla bir şeyler anlatmasını bekliyoruz, en son dayanamadı 'oturduğun koltuğun dili olsa da konuşsa' dedi. Demesiyle kalkmam bir oldu
Bu 3 mesaja çok güldüm hele koronafobik arkadaşın hikayesinde gözümden yaş geldi resmen krize girdimBenim de rezil bir tane var anlatayım
Yeni evlenmişiz, bir sabah uyandım, eşim yüz üstü uyuyor, ben sırt üstüyüm.
Elimi adamın baksırından içeri kaydırdım, poposunu avuçladım. Artık o anda nasıl bir uyku bastırdıysa uyumuşum. Oysa amaç adamı ateşlemek , sabah seksi falan
Neyse aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum, tekrar uyandım ki sol elim yokElim adamın poposunda kalmış, baksırın lastiği bileğimden sıkınca elim uyuşmuş, hissetmiyorum. Hem morarmış hem buz gibi Hem de elim popoda terlemiş Adamın poposu, benim el sırılsıklam Bir sabah seksi için sol elden oluyordum
Rolon ağdayla yapıyorum, elimde makinesi var. bacaklarıma nasıl yapıyorsam ona da öyle, sürüyorum bezi yapıştırıp çekiyorum.Ben esimin sırtını ve göğsünü tras makinesi ile alıyorum ağda ile nasıl yapıyorsunuz aslında denemek isterim hemen cikiyo çünkü
Ben de yaptım ama çok acıdı. Hatta nokta nokta kanadı. Aradan zaman geçti, ben ağdaya gittiğimde ağdacı kız dedi. En çok sırt acır diyeRolon ağdayla yapıyorum, elimde makinesi var. bacaklarıma nasıl yapıyorsam ona da öyle, sürüyorum bezi yapıştırıp çekiyorum.
Olabildiği kadar gerdirerek yapıyorum, acıyordur mutlaka ama rahatlığı uzun sürüyor diye hoşuna gidiyor. Koltuk altına da yapıyoruz yaklaşık bir yıldır. Kendim yapıp onu ihmal edersem kızıyor, çok rahat geldi ona da. Sırtını sadece yazın alıyoruz o da senede 2 defaya denk geliyor.Ben de yaptım ama çok acıdı. Hatta nokta nokta kanadı. Aradan zaman geçti, ben ağdaya gittiğimde ağdacı kız dedi. En çok sırt acır diye
Ben öyle kıl tüy işlerini hiç yapamam başkasının eşim de olsa ya, ama eşim hiç gocunmaz. Yüzümdeki sivilceleri sıkar. Ben daha mı az seviyorum acabaKoltuk altını kendi yapamaz, morarır, onu senin yapman lazım, ben koltuk altıma ağda kullanamıyorum morardığı için, eşime de güvenemem o konuda o yüzden makineye devam
Ayy ben bile utandım şu anBende anlatayım madem konu hortladı. Yalnız benim ki ciddi anlamda utanç verici bir anı.
Eşimle yeni evliyiz kaynana yanındayım o zamanlar evlendikten hemen sonra ramazan ayıydı. Kaynana sağolsun sahur mahur herşey üstüme yıktığı için eşimle birlikte olup acele abdest alıp bunları uyandırıyorum. Neyse sofradayız çıt yok yani gece yarısı benim vajinamdan resmen kuvvetli bir osuruk sesi çıktı. Sofrada kaynana kayınbaba kayın eşim herkes var.
Yer yarılsa yerine girsem dediğim hala utandığım ama 7 yıl sonra da hatırladıkça güldüğüm bir anı
Ahahah utanma be, sal artık 7 yıl olmuş. Hem paşanın gönlünü et, hem kaynananın, e bi yerde pırtlayacak, kusura da bakmayacaklar.Bende anlatayım madem konu hortladı. Yalnız benim ki ciddi anlamda utanç verici bir anı.
Eşimle yeni evliyiz kaynana yanındayım o zamanlar evlendikten hemen sonra ramazan ayıydı. Kaynana sağolsun sahur mahur herşey üstüme yıktığı için eşimle birlikte olup acele abdest alıp bunları uyandırıyorum. Neyse sofradayız çıt yok yani gece yarısı benim vajinamdan resmen kuvvetli bir osuruk sesi çıktı. Sofrada kaynana kayınbaba kayın eşim herkes var.
Yer yarılsa yerine girsem dediğim hala utandığım ama 7 yıl sonra da hatırladıkça güldüğüm bir anı
Kötü olan tarafta o ya zaten gelin sahur sofrasında carıl carıl osurdu demişlerdirAyy ben bile utandım şu anvajinadan çıktığını anlamamışlardır bence
Hahahahhaa valla ya neyse ki geçti gitti kabus gibi 2 yıldıAhahah utanma be, sal artık 7 yıl olmuş. Hem paşanın gönlünü et, hem kaynananın, e bi yerde pırtlayacak, kusura da bakmayacaklar.
Az sevmekle ilgisi yok ya, ben de terine dayanamıyorum, omzuna yatarken araya çarşafı sıkıştırırım, yaz geldi aramıza yastık yorgan gidi diye dalga geçer. Herkesin başka şeylere tiki var.Ben öyle kıl tüy işlerini hiç yapamam başkasının eşim de olsa ya, ama eşim hiç gocunmaz. Yüzümdeki sivilceleri sıkar. Ben daha mı az seviyorum acaba
Iyi birsey mi dedin kizAyy ben bile utandım şu anvajinadan çıktığını anlamamışlardır bence
Haykırdım resmen :)))))))))))))))Kırbaç değil de şu modern cetvellerden kullanmışlığım var
Bir hafta sonu adama niyeti bozmuşum, yatak odasına da çekmişim masaj ayağına, çocuklara da uyuyacağız dedim ama kız arkamızdan geldi elinde cetvelle, girdi yattı aramızaaldım elinden cetveli az az vuruyorum ki kaçsın, modern cetveller esnek ya vurdukça şaklıyor, şakladıkça kız kaçacağına kahkaha atıyor derken oğlan da geldi laaan benim hedefim neydi nereye bağlandık biraz oynattık biraz azarladık derken bir saate yakın oyalandık ama çocukları gönderemedik odadan en son artık hadi salona geçelim bari dedi adam, masaja heves falan kalmadı zaten onda. çocuklar önde adam arkada ben elimde cetvel en arkada tam odanın kapısından çıkacakken adamın totoya indirdim sağlam bir tane, hırsım içimde patlamış acısının çıkması lazım değil mi adam şok geçirmiş bir şekilde döndi baktı, bir tane daha vurdum sen kaşınıyorsun galiba dedi, ha dedim şunu bileydin. Kapının içeriden kilitlenmesiyle olması gereken finale ulaştık ama çocukları boğasım geldi hiç inkar etmeyeceğim