+18 komedi anilar 😎

Ben esimin sırtını ve göğsünü tras makinesi ile alıyorum ağda ile nasıl yapıyorsunuz aslında denemek isterim hemen cikiyo çünkü

Yeni evlenen arkadaşıma gitmiştik tabi hepimiz merakla bir şeyler anlatmasını bekliyoruz, en son dayanamadı 'oturduğun koltuğun dili olsa da konuşsa' dedi. Demesiyle kalkmam bir oldu

Bu 3 mesaja çok güldüm hele koronafobik arkadaşın hikayesinde gözümden yaş geldi resmen krize girdim

Ben esimin sırtını ve göğsünü tras makinesi ile alıyorum ağda ile nasıl yapıyorsunuz aslında denemek isterim hemen cikiyo çünkü
Rolon ağdayla yapıyorum, elimde makinesi var. bacaklarıma nasıl yapıyorsam ona da öyle, sürüyorum bezi yapıştırıp çekiyorum.

Rolon ağdayla yapıyorum, elimde makinesi var. bacaklarıma nasıl yapıyorsam ona da öyle, sürüyorum bezi yapıştırıp çekiyorum.
Ben de yaptım ama çok acıdı. Hatta nokta nokta kanadı. Aradan zaman geçti, ben ağdaya gittiğimde ağdacı kız dedi. En çok sırt acır diye

Ben de yaptım ama çok acıdı. Hatta nokta nokta kanadı. Aradan zaman geçti, ben ağdaya gittiğimde ağdacı kız dedi. En çok sırt acır diye
Olabildiği kadar gerdirerek yapıyorum, acıyordur mutlaka ama rahatlığı uzun sürüyor diye hoşuna gidiyor. Koltuk altına da yapıyoruz yaklaşık bir yıldır. Kendim yapıp onu ihmal edersem kızıyor, çok rahat geldi ona da. Sırtını sadece yazın alıyoruz o da senede 2 defaya denk geliyor.

Bikini bölgesine yapıyoruz kendimizie hiçbir yer o kadar acıyamaz bence, canları tatlı onların

Koltuk altını kendi yapamaz, morarır, onu senin yapman lazım, ben koltuk altıma ağda kullanamıyorum morardığı için, eşime de güvenemem o konuda o yüzden makineye devam
Ben öyle kıl tüy işlerini hiç yapamam başkasının eşim de olsa ya, ama eşim hiç gocunmaz. Yüzümdeki sivilceleri sıkar. Ben daha mı az seviyorum acaba

Bende anlatayım madem konu hortladı. Yalnız benim ki ciddi anlamda utanç verici bir anı.
Eşimle yeni evliyiz kaynana yanındayım o zamanlar evlendikten hemen sonra ramazan ayıydı. Kaynana sağolsun sahur mahur herşey üstüme yıktığı için eşimle birlikte olup acele abdest alıp bunları uyandırıyorum. Neyse sofradayız çıt yok yani gece yarısı benim vajinamdan resmen kuvvetli bir osuruk sesi çıktı. Sofrada kaynana kayınbaba kayın eşim herkes var.
Yer yarılsa yerine girsem dediğim hala utandığım ama 7 yıl sonra da hatırladıkça güldüğüm bir anı

Ayy ben bile utandım şu an vajinadan çıktığını anlamamışlardır bence

Ahahah utanma be, sal artık 7 yıl olmuş. Hem paşanın gönlünü et, hem kaynananın, e bi yerde pırtlayacak, kusura da bakmayacaklar.

Ben öyle kıl tüy işlerini hiç yapamam başkasının eşim de olsa ya, ama eşim hiç gocunmaz. Yüzümdeki sivilceleri sıkar. Ben daha mı az seviyorum acaba
Az sevmekle ilgisi yok ya, ben de terine dayanamıyorum, omzuna yatarken araya çarşafı sıkıştırırım, yaz geldi aramıza yastık yorgan gidi diye dalga geçer. Herkesin başka şeylere tiki var.

G gul2016 abla acı biberden selamlar sevgiler
Biz yemedik bir de, sadece ayıklayıp kavurduk, adam inlerken "salata kasesi ister misin" diye sordum, saf saf suratıma baktı, ben koptum tabi sonra ikimiz birden banyoya, durum çok vahim hayır elinle ayıkladığın biber insanın ağzına nasıl bulaşır yaaaa, yanmayan yer kalmadı.

Sevgiyle andım seni

Haykırdım resmen :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…