+18 komedi anilar 😎

Tam bir burhan altıntop sahnesi
Kurye de kendine bunları yapan bana ne yapmaz deyip kaçmış

Yanlis anlamayinda hani derler ya azmis kudurmustan beterdir diye o hesap olmus insanin gozu bisey gormuyo o istek gelince iste gecmis olsun ayrica
Yazlık evimiz izole bir yerde, etrafı ağaçlarla çevrili ve yakınımızda hiç ikamet edilen bir ev yok. Açık havayı seviyoruz. Bir gece çatıda yıldızları izlerken sevişmeye başladık. Spontan geliştiği için yanımıza kayganlaştırıcı vb almamışız, ben menopoza girdiğimden dolayı biraz geç ıslanıyorum. Bir ara eşim durup kalktı, bir baktım ki bir de ne göreyim, kuduruk kocam çatıdaki bahçe hortumunu kapmış. Neymiş ıslatacakmış biraz

Son düzenleme:
Bahçe hortumu muuuu

Bahçe hortumu tabirini demek siz icat ettiniz

Islatmak için başka yollar da varken bahçe hortumu çok yaratıcı olmuş hayatta aklıma gelmezdi.

Nisanliyken ara sira arabada sevisirdik bi aksam koy sapagi gibi bi yere araci park ettik yani iki araba sigmasinin mumkunati yok ama cokda tenha yer az ileride yeni yol yapildigi icin kimse burayı kullanmazdi ikimiz birden soyunduk tam sevismeye gectik ilerden bi lamba gelmeye basladi nisanlim hemen ciplak bir sekilde arabanin on koltuguna oturdu ben arkada iki buklum yattim nisanlim cirilciplak araba suruyor ben arkayada iki buklum hayatimizin en utanc ve korkulu anini yasamistik traktordeki amcamla nisanlim goz goze gelmisler adam pis pis sırıtıyormus

Ahahahahah yangin sondurcektir o bence

Ahahhahhahah ne

eski sevgili ile uçuşa geçilen dönemler. ama sevişmeye yeme içme arası veriyoruz o kadar rahatız mental ve fiziksel olarak. tabi gençlik istek hormonlar tavanda. kovid yok bişey yok eve kapanmışız
yine ateşli bir gecede 4 mü oldu 5 mi oldu ama zorluyoruz çok arzuluyoruz birbirimizi. neyse adam artık boşalamıyor tabi eğlenceye de döndü gülüyoruz falan kafalar da iyi. artık sertleşmesi iyice azaldı. o sırada içimdeyken bir espiri yaptı şimdi hatırlamıyorum espiriyi ben aniden bir kahkaha atınca culp diye içimden çıktı
zaten gülme modundayız krize girdik bu sefer

Ayyyy koptum ben buna.gozumden yaş geldi.anlatimin olay abla yıkılıyor
Aynısı benim ex eşimde de olmuştu.ee normaldir 2 sene emzirdim bende süt var yani.ama bizimki panik yapmamıştı.

Konuyu görmüşken bende anlatmadan geçmeyeyim +18 değil ama çok trajikomik bir anımızdır eşimle...

Eşim yıllardır kol altını 2 günde bir jiletle alan bir insandır baya da kıl konusunda başarılı biridir yoğun ve kalındır tüyleri jiletle ala ala da oduna dönüşmüş artık kol altı...

O zamanlar sevgiliyiz ben kaşımı kuaförlerde bozdurmaktan bıktığım için evde kendim kaş bıyık işimi hallediyorum tabi ağda makinası çok meşhur değil suda kaynatıyorum ağdayı öyle alıyorum felan eşimde mecbur şahit oluyor arada onun da kaş ortasını falan alıyorum...

neyse eşim sağolsun çok büyük ve güzel bir düşünce olarak bana ağda makinası almış hediye olarak...

Ayyy ben bir sevindim ama milyon dolarlar verse bu kadar sevinmezdim heralde neyse yeni ya neremizi alsak diye düşünürken eşimden o harika soruyu duydum “benim koltuk altım alınır mı” allaaammm ben yıllardır bu anı bekliyormuşum mahalle arası ağdacısı olma hayallerim varmış gibi “oluuur” dedim, demez olaydım...

ağdamızı güzelce ısıttık bandımızı özenle kestik bismillah diyip büyük bir özen ve profesyonellikle ilk ağdayı sürdüm bandı yapıştırıp şlak diye çekecektim hemencecik bitiverecekti güyaaa ama....

ben o bezi yapıştırdım sonra

Kıllar kalın, yönleri yok, ağda yapıştı bantı çekiyorum çekiyorum çıkmıyor zorla Allah zorla zorla Allah zorla ben zorladıkça adam “ağhh ağrıyooo” diye bağırıyor o bağırdıkça ben gülüyorum koltuk altı kopacak artık nerdeyse...

amanın uğraş et neyse bi mücadele sonra bez çıktı ama yok kıl mıl gelmemiş eşimin koltuk altı ağdalı bez elimde kıllar ağdadan yapıştı çok çekmekten koltuk altı kıpkırmızı oldu kolunu birleştiremiyor acıdan “yandım yandım” diye bağırıp duruyor kurşun yemiş gibi kendini sıkıyor dakika başı “nolcakk şimdi çıkar şunuu” diyip duruyor.

Ayy sonra o kısma ağdayı bol sürüp sürüp minik parçalar halinde aldım ama o kısım pürüzsüz tertemiz oldu o kadar zorlamaya da olsun yani yazık 1 ay yaralı gezdi adamcağız bide çabuk çıktı çektiği acıya gram değmedi yani anlayacağınız...

Aman siz siz olun sakınnnn böyle işlere kalkışmayın hala aklıma geldikçe gülerim

annemin genital bölgeme ağda yapışı aklıma geldi. Çok ağlamıştım ayrıca annem de çekemediği için de morarmıştı. Ama biz sizin gibi mutlu sona ulaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…