+18 komedi anilar 😎

Ben de eşimin koltuk altına ve sırtına ağda yapıyorum. Kartuş ağda kullanıyorum. Acemilik de Etkilemiştir sizi, ilk seferde eşim de şok oldu ama ben yılların ağdacısı olarak epey başarılı oldum. Şimdi dört gözle benim ağda günümü bekliyor
Ben işi biraz da şebekliğe vurdum artık, kızacağım bir şey olmuşsa ve ağda vakti yakınsa takıyorum makineyi "hadi sana ağda yapalım" diyorum. Şahane intikam yöntemi

Kartuş mu ben kartuşu sürerken ölür bence adam Ayyy aman aman benimkinin sırtını makinayla alıyorum ağdayı bilse peşimde koşar bana da yap diye

Hiç benim öyle anım olmadı benim adamın vücudu benden temiz

Kartuş mu ben kartuşu sürerken ölür bence adam Ayyy aman aman benimkinin sırtını makinayla alıyorum ağdayı bilse peşimde koşar bana da yap diye
Çok temiz oluyor ya pamuk gibi kartuşa neden dayanamasın ki ben bikini bölgesinde kullanıyorum kendim için. Öyle aman aman bir yanma yok

Benim ağda makinam yok ama Eşimin var
Yüzünün üst kısmında çıkan tek tük kılları alıyor

Sizin eşinizde benim eşim gibi pek bakımlı o zaman ben eşime süslü dayı derim hep biryere kalmaya giderken 1 güncük bile olsa benim 1 çantam olur onun koca bir valizi...

Ben esime hamam otu almistim agdayla felan uğraşmak istemedi kokusu berbat ama isini super yapan bi ot suruyorsun 3 dk ta olay tamam

Maşallah, bakımlı insan iyidir
Ben esime hamam otu almistim agdayla felan uğraşmak istemedi kokusu berbat ama isini super yapan bi ot suruyorsun 3 dk ta olay tamam
Ben lisedeyke denemiştim onu jiletten kötüydü, ben mi.Kullanamadım acaba, tüylerin kafaları çıkık çıkık kalmıştı.

Eşim çok memnun ağdadan, hem inceldiler hem seyreldiler şahane oldu

Yani ust bolgesindeki yerlerde hic sorun yokta alttaki hassas bolgeye surunce biraz acidigini soyledi ama ust taraflarda cidden aci felan yokmus ve sonuc gercekten cok iyi birde eşimin burnu koku almiyor oda baya fayda sagliyor genelde de herseyi kendi yapiyor ben iki sefer sirtina surdum o kadar ondada bayilacaktim

Burda görünce aklıma geldi,koltuk altını da agdayla al diyeyim bakalım ne tepki verecek, hatta omuzlarında da var biraz onları da alsın

Sizin eşinizde benim eşim gibi pek bakımlı o zaman ben eşime süslü dayı derim hep biryere kalmaya giderken 1 güncük bile olsa benim 1 çantam olur onun koca bir valizi...
Canı isterse çok bakımlı, evde envai çeşit yüz Jeli piling falan var, kıtlık var gibi stok yapmış,çoğunun tarihi geçip çöp olacak muhtemelen,
Eskiye göre bakımsız aslında yeni evliyken jolesiz dışarı çıkmazdı, benden Çok parfüm, rolon kullanırdı, şimdi banyo yapmaya üşenir oldu

Burda görünce aklıma geldi,koltuk altını da agdayla al diyeyim bakalım ne tepki verecek, hatta omuzlarında da var biraz onları da alsın
Koltuk altını kendi yapamaz, morarır, onu senin yapman lazım, ben koltuk altıma ağda kullanamıyorum morardığı için, eşime de güvenemem o konuda o yüzden makineye devam

Ay bende agda girisiminde bulundum ama kendi istedi bin pisman oldu istediginede eskiden kalma kendi cezvesinde olan agdam vardi onu isittim surdum dondu cikaramadik agda bozulmus heralde parca parca oldu zamk gibi yapisti yagladik yine cikmadi cekerkende parcalaniyodu tuttukca cimbizla tek tek yolsam daha az cani yanardi kesin, minik minik söktu kendi basina killarda duruyodu cektigi aciyla kaldi bi daha asla agda konusu acmadi o gunden sonra ustune beceriksiz olanda ben oldum ama agda bozuktu heralde kendisi donan bezsiz agdalar bozulurmu? Yoksa ben yaparkenmi biseyi yanlis yaptim acaba

Bozuluyormuş demek ki,
Ay sizinki kabus olmuş ya, tabi adam bir daha adını anmaz. adam izin verse boynundan ayak bileğine kadar temizlerim

Bozuluyormuş demek ki,
Ay sizinki kabus olmuş ya, tabi adam bir daha adını anmaz. adam izin verse boynundan ayak bileğine kadar temizlerim
Valla bende yaparim yaptiklarindan pisman degilim aklim hala yapamadiklarimda inci boncuk agdalardan alicam bide onunla deneyelim hadi diye supriz yapicam bu sefer insallah gozu korkupta daha evlenmeden bosanmayiz

Valla bende yaparim yaptiklarindan pisman degilim aklim hala yapamadiklarimda inci boncuk agdalardan alicam bide onunla deneyelim hadi diye supriz yapicam bu sefer insallah gozu korkupta daha evlenmeden bosanmayiz
Kendinde denemeden adamda kullanma, canını fazla yakarsan tekrarına izin vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…