- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
-
- Konu Sahibi Skygirll06
Ben de eşimin koltuk altına ve sırtına ağda yapıyorum. Kartuş ağda kullanıyorum. Acemilik de Etkilemiştir sizi, ilk seferde eşim de şok oldu ama ben yılların ağdacısı olarakKonuyu görmüşken bende anlatmadan geçmeyeyim +18 değil ama çok trajikomik bir anımızdır eşimle...
Eşim yıllardır kol altını 2 günde bir jiletle alan bir insandır baya da kıl konusunda başarılı biridir yoğun ve kalındır tüyleri jiletle ala ala da oduna dönüşmüş artık kol altı...
O zamanlar sevgiliyiz ben kaşımı kuaförlerde bozdurmaktan bıktığım için evde kendim kaş bıyık işimi hallediyorum tabi ağda makinası çok meşhur değil suda kaynatıyorum ağdayı öyle alıyorum felan eşimde mecbur şahit oluyor arada onun da kaş ortasını falan alıyorum...
neyse eşim sağolsun çok büyük ve güzel bir düşünce olarak bana ağda makinası almış hediye olarak...
Ayyy ben bir sevindim ama milyon dolarlar verse bu kadar sevinmezdim heralde neyse yeni ya neremizi alsak diye düşünürken eşimden o harika soruyu duydum “benim koltuk altım alınır mı” allaaammm ben yıllardır bu anı bekliyormuşum mahalle arası ağdacısı olma hayallerim varmış gibi “oluuur” dedim, demez olaydım...
ağdamızı güzelce ısıttık bandımızı özenle kestik bismillah diyip büyük bir özen ve profesyonellikle ilk ağdayı sürdüm bandı yapıştırıp şlak diye çekecektim hemencecik bitiverecekti güyaaa ama....
ben o bezi yapıştırdım sonra
Kıllar kalın, yönleri yok, ağda yapıştı bantı çekiyorum çekiyorum çıkmıyor zorla Allah zorla zorla Allah zorla ben zorladıkça adam “ağhh ağrıyooo” diye bağırıyor o bağırdıkça ben gülüyorum koltuk altı kopacak artık nerdeyse...
amanın uğraş et neyse bi mücadele sonra bez çıktı ama yok kıl mıl gelmemiş eşimin koltuk altı ağdalı bez elimde kıllar ağdadan yapıştı çok çekmekten koltuk altı kıpkırmızı oldu kolunu birleştiremiyor acıdan “yandım yandım” diye bağırıp duruyor kurşun yemiş gibi kendini sıkıyor dakika başı “nolcakk şimdi çıkar şunuu” diyip duruyor.
Ayy sonra o kısma ağdayı bol sürüp sürüp minik parçalar halinde aldım ama o kısım pürüzsüz tertemiz oldu o kadar zorlamaya da olsun yani yazık 1 ay yaralı gezdi adamcağız bide çabuk çıktı çektiği acıya gram değmedi yani anlayacağınız...
Aman siz siz olun sakınnnn böyle işlere kalkışmayın hala aklıma geldikçe gülerim
Kartuş muBen de eşimin koltuk altına ve sırtına ağda yapıyorum. Kartuş ağda kullanıyorum. Acemilik de Etkilemiştir sizi, ilk seferde eşim de şok oldu ama ben yılların ağdacısı olarakepey başarılı oldum. Şimdi dört gözle benim ağda günümü bekliyor
Ben işi biraz da şebekliğe vurdum artık, kızacağım bir şey olmuşsa ve ağda vakti yakınsa takıyorum makineyi "hadi sana ağda yapalım" diyorum. Şahane intikam yöntemi
Hiç benim öyle anım olmadı benim adamın vücudu benden temizBen de eşimin koltuk altına ve sırtına ağda yapıyorum. Kartuş ağda kullanıyorum. Acemilik de Etkilemiştir sizi, ilk seferde eşim de şok oldu ama ben yılların ağdacısı olarakepey başarılı oldum. Şimdi dört gözle benim ağda günümü bekliyor
Ben işi biraz da şebekliğe vurdum artık, kızacağım bir şey olmuşsa ve ağda vakti yakınsa takıyorum makineyi "hadi sana ağda yapalım" diyorum. Şahane intikam yöntemi
Çok temiz oluyor ya pamuk gibiKartuş muben kartuşu sürerken ölür bence adam Ayyy aman aman benimkinin sırtını makinayla alıyorum ağdayı bilse peşimde koşar bana da yap diye
Benim ağda makinam yok ama Eşimin varKonuyu görmüşken bende anlatmadan geçmeyeyim +18 değil ama çok trajikomik bir anımızdır eşimle...
Eşim yıllardır kol altını 2 günde bir jiletle alan bir insandır baya da kıl konusunda başarılı biridir yoğun ve kalındır tüyleri jiletle ala ala da oduna dönüşmüş artık kol altı...
O zamanlar sevgiliyiz ben kaşımı kuaförlerde bozdurmaktan bıktığım için evde kendim kaş bıyık işimi hallediyorum tabi ağda makinası çok meşhur değil suda kaynatıyorum ağdayı öyle alıyorum felan eşimde mecbur şahit oluyor arada onun da kaş ortasını falan alıyorum...
neyse eşim sağolsun çok büyük ve güzel bir düşünce olarak bana ağda makinası almış hediye olarak...
Ayyy ben bir sevindim ama milyon dolarlar verse bu kadar sevinmezdim heralde neyse yeni ya neremizi alsak diye düşünürken eşimden o harika soruyu duydum “benim koltuk altım alınır mı” allaaammm ben yıllardır bu anı bekliyormuşum mahalle arası ağdacısı olma hayallerim varmış gibi “oluuur” dedim, demez olaydım...
ağdamızı güzelce ısıttık bandımızı özenle kestik bismillah diyip büyük bir özen ve profesyonellikle ilk ağdayı sürdüm bandı yapıştırıp şlak diye çekecektim hemencecik bitiverecekti güyaaa ama....
ben o bezi yapıştırdım sonra
Kıllar kalın, yönleri yok, ağda yapıştı bantı çekiyorum çekiyorum çıkmıyor zorla Allah zorla zorla Allah zorla ben zorladıkça adam “ağhh ağrıyooo” diye bağırıyor o bağırdıkça ben gülüyorum koltuk altı kopacak artık nerdeyse...
amanın uğraş et neyse bi mücadele sonra bez çıktı ama yok kıl mıl gelmemiş eşimin koltuk altı ağdalı bez elimde kıllar ağdadan yapıştı çok çekmekten koltuk altı kıpkırmızı oldu kolunu birleştiremiyor acıdan “yandım yandım” diye bağırıp duruyor kurşun yemiş gibi kendini sıkıyor dakika başı “nolcakk şimdi çıkar şunuu” diyip duruyor.
Ayy sonra o kısma ağdayı bol sürüp sürüp minik parçalar halinde aldım ama o kısım pürüzsüz tertemiz oldu o kadar zorlamaya da olsun yani yazık 1 ay yaralı gezdi adamcağız bide çabuk çıktı çektiği acıya gram değmedi yani anlayacağınız...
Aman siz siz olun sakınnnn böyle işlere kalkışmayın hala aklıma geldikçe gülerim
Sizin eşinizde benim eşim gibi pek bakımlı o zamanBenim ağda makinam yok ama Eşimin var
Yüzünün üst kısmında çıkan tek tük kılları alıyor
Maşallah, bakımlı insan iyidirBenim ağda makinam yok ama Eşimin var
Yüzünün üst kısmında çıkan tek tük kılları alıyor
Ben lisedeyke denemiştim onu jiletten kötüydü, ben mi.Kullanamadım acaba, tüylerin kafaları çıkık çıkık kalmıştı.Ben esime hamam otu almistim agdayla felan uğraşmak istemedi kokusu berbat ama isini super yapan bi ot suruyorsun 3 dk ta olay tamam
Burda görünce aklıma geldi,koltuk altını da agdayla al diyeyim bakalım ne tepki verecek, hatta omuzlarında da var biraz onları da alsınMaşallah, bakımlı insan iyidir
Ben lisedeyke denemiştim onu jiletten kötüydü, ben mi.Kullanamadım acaba, tüylerin kafaları çıkık çıkık kalmıştı.
Eşim çok memnun ağdadan, hem inceldiler hem seyreldiler şahane oldu
Canı isterse çok bakımlı, evde envai çeşit yüz Jeli piling falan var, kıtlık var gibi stok yapmış,çoğunun tarihi geçip çöp olacak muhtemelen,Sizin eşinizde benim eşim gibi pek bakımlı o zamanben eşime süslü dayı derim hep biryere kalmaya giderken 1 güncük bile olsa benim 1 çantam olur onun koca bir valizi...
Koltuk altını kendi yapamaz, morarır, onu senin yapman lazım, ben koltuk altıma ağda kullanamıyorum morardığı için, eşime de güvenemem o konuda o yüzden makineye devamBurda görünce aklıma geldi,koltuk altını da agdayla al diyeyim bakalım ne tepki verecek, hatta omuzlarında da var biraz onları da alsın
Bozuluyormuş demek ki,Ay bende agda girisiminde bulundum ama kendi istedibin pisman oldu istediginede eskiden kalma kendi cezvesinde olan agdam vardi onu isittim surdum dondu cikaramadik agda bozulmus heralde parca parca oldu zamk gibi yapisti yagladik yine cikmadi cekerkende parcalaniyodu tuttukca cimbizla tek tek yolsam daha az cani yanardi kesin, minik minik söktu kendi basina killarda duruyodu cektigi aciyla kaldi bi daha asla agda konusu acmadi o gunden sonra ustune beceriksiz olanda ben oldum ama agda bozuktu heralde kendisi donan bezsiz agdalar bozulurmu? Yoksa ben yaparkenmi biseyi yanlis yaptim acaba
Valla bende yaparim yaptiklarindan pisman degilim aklim hala yapamadiklarimdaBozuluyormuş demek ki,
Ay sizinki kabus olmuş ya, tabi adam bir daha adını anmaz. adam izin verse boynundan ayak bileğine kadar temizlerim
Kendinde denemeden adamda kullanma, canını fazla yakarsan tekrarına izin vermezValla bende yaparim yaptiklarindan pisman degilim aklim hala yapamadiklarimdainci boncuk agdalardan alicam bide onunla deneyelim hadi diye supriz yapicam bu sefer insallah gozu korkupta daha evlenmeden bosanmayiz
Ben lazerle hallettim tuylu biyerimde yok olsun kobay niyetineKendinde denemeden adamda kullanma, canını fazla yakarsan tekrarına izin vermez
Kim oluyoki olan varmis bu forumda okudum bidaha bulamıyorum.aah aahDegmesin vallada bu aralar alici ayarlarim bozuldu sadeceorgazm olamiyorum
Yazlık evimiz izole bir yerde, etrafı ağaçlarla çevrili ve yakınımızda hiç ikamet edilen bir ev yok. Açık havayı seviyoruz. Bir gece çatıda yıldızları izlerken sevişmeye başladık. Spontan geliştiği için yanımıza kayganlaştırıcı vb almamışız, ben menopoza girdiğimden dolayı biraz geç ıslanıyorum. Bir ara eşim durup kalktı, bir baktım ki bir de ne göreyim, kuduruk kocam çatıdaki bahçe hortumunu kapmış. Neymiş ıslatacakmış biraz