- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
- Konu Sahibi Skygirll06
Ben de eşimin koltuk altına ve sırtına ağda yapıyorum. Kartuş ağda kullanıyorum. Acemilik de Etkilemiştir sizi, ilk seferde eşim de şok oldu ama ben yılların ağdacısı olarak epey başarılı oldum. Şimdi dört gözle benim ağda günümü bekliyorKonuyu görmüşken bende anlatmadan geçmeyeyim +18 değil ama çok trajikomik bir anımızdır eşimle...
Eşim yıllardır kol altını 2 günde bir jiletle alan bir insandır baya da kıl konusunda başarılı biridir yoğun ve kalındır tüyleri jiletle ala ala da oduna dönüşmüş artık kol altı...
O zamanlar sevgiliyiz ben kaşımı kuaförlerde bozdurmaktan bıktığım için evde kendim kaş bıyık işimi hallediyorum tabi ağda makinası çok meşhur değil suda kaynatıyorum ağdayı öyle alıyorum felan eşimde mecbur şahit oluyor arada onun da kaş ortasını falan alıyorum...
neyse eşim sağolsun çok büyük ve güzel bir düşünce olarak bana ağda makinası almış hediye olarak...
Ayyy ben bir sevindim ama milyon dolarlar verse bu kadar sevinmezdim heralde neyse yeni ya neremizi alsak diye düşünürken eşimden o harika soruyu duydum “benim koltuk altım alınır mı” allaaammm ben yıllardır bu anı bekliyormuşum mahalle arası ağdacısı olma hayallerim varmış gibi “oluuur” dedim, demez olaydım...
ağdamızı güzelce ısıttık bandımızı özenle kestik bismillah diyip büyük bir özen ve profesyonellikle ilk ağdayı sürdüm bandı yapıştırıp şlak diye çekecektim hemencecik bitiverecekti güyaaa ama....
ben o bezi yapıştırdım sonra
Kıllar kalın, yönleri yok, ağda yapıştı bantı çekiyorum çekiyorum çıkmıyor zorla Allah zorla zorla Allah zorla ben zorladıkça adam “ağhh ağrıyooo” diye bağırıyor o bağırdıkça ben gülüyorum koltuk altı kopacak artık nerdeyse...
amanın uğraş et neyse bi mücadele sonra bez çıktı ama yok kıl mıl gelmemiş eşimin koltuk altı ağdalı bez elimde kıllar ağdadan yapıştı çok çekmekten koltuk altı kıpkırmızı oldu kolunu birleştiremiyor acıdan “yandım yandım” diye bağırıp duruyor kurşun yemiş gibi kendini sıkıyor dakika başı “nolcakk şimdi çıkar şunuu” diyip duruyor.
Ayy sonra o kısma ağdayı bol sürüp sürüp minik parçalar halinde aldım ama o kısım pürüzsüz tertemiz oldu o kadar zorlamaya da olsun yani yazık 1 ay yaralı gezdi adamcağız bide çabuk çıktı çektiği acıya gram değmedi yani anlayacağınız...
Aman siz siz olun sakınnnn böyle işlere kalkışmayın hala aklıma geldikçe gülerim
Ben işi biraz da şebekliğe vurdum artık, kızacağım bir şey olmuşsa ve ağda vakti yakınsa takıyorum makineyi "hadi sana ağda yapalım" diyorum. Şahane intikam yöntemi