- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Amin canım inşallah.MoonfacedMom canım senin için 1200 tane okudum Allah kabul etsin insaAllah
Akşamki listede 34 kişiyiz 952 okunacak canim 2 kişiye okunacak toplam 1904 okumuş olacağız dua sahipleri ise 984 okuyacak toplam 1968 okuyacak
Yok kuzum, günlük 1000 tane okuyamaybilirim ben. İşte yoğunum. Akşamları da yetişemezsem verdiğim sözden dönmüş olurumCanım listeye ekleyeym mi seni
Kesin sayı mı bu değişebilir mi?Akşamki listede 34 kişiyiz 952 okunacak canim 2 kişiye okunacak toplam 1904 okumuş olacağız dua sahipleri ise 984 okuyacak toplam 1968 okuyacak
Tamam canmYok kuzum, günlük 1000 tane okuyamaybilirim ben. İşte yoğunum. Akşamları da yetişemezsem verdiğim sözden dönmüş olurum
Yok daha kesin başka kimseyi Almıcam. 36 olunca listeyi kapatacaktm 2 kişiye okununca çıkanlar oldu ondan 34 te kalalım diyorm gelmek isteyen olursa siz de kabul ederseniz alırız.Kesin sayı mı bu değişebilir mi?
Ben arada gelirim, hepinize okur kaçarımTamam canm
Sağol canm Allah razı olsun rabbim senide bebeğine kavuştursun inşallahBen arada gelirim, hepinize okur kaçarım ❤
İnşallah İsteyen herkesi canım, Allah sana da hayırlısıyla ev almayı nasip etsinSağol canm Allah razı olsun rabbim senide bebeğine kavuştursun inşallah ❤
Amin canım inşallahİnşallah İsteyen herkesi canım, Allah sana da hayırlısıyla ev almayı nasip etsin
Ben okumuştum dün gece bildirim yaptım cnnListemiz kişi alımına açıktır. Gelen olursa tekrar ekleriz. Şimdilik bu şekilde başlayalım.
➡MoonfacedMom
Rabbim hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah
İpek
gunces
Tospaagtd
Mrvyvz4832
Amarylliss
Mucizemm222
A Ada8171631
Merve
memurhanim
Sabr-Sukur-Dua
aypare-
S sibell13
Sensual_in_love
Kafiyesizsiir
humanbeings
love_storySaksi_Degilim_Ben
Saksi_Degilim_Ben
Mintimint
Mintimint 2
S Sur-es
Nana
MaviKuplik MaviKuplik
adel8893 adel8893
hasbeee
Umut_2019
Luluuu94
T Tugce3333
Kişi başı 1200 okunacak
Yarn 22.00de yeni arkadaşa geçilecek
Burda bildirimim :)Ben 1200 tane okudum allah duanı kabul etsin
Çok uzun sürecek diye 2 kişi olsun istiyo arkadaşlar. Sayı alımını durdurdum canım 34 kişiyiz şuanBen okumuştum dün gece bildirim yaptım cnn
Bu arada kişi alımını durduralım artık yoksa bitmez
Günlük 1 kişiye okuyup çıkmak isteyen arkadaşlarla devam edelim bence. 2 kişi olunca sayı fazla oldu gerçekten.
Kusura bakma canım gözden kaçmşBurda bildirimim :)
oda doğruÇok uzun sürecek diye 2 kişi olsun istiyo arkadaşlar. Sayı alımını durdurdum canım 34 kişiyiz şuan
ay estag. ne kusuru :)Kusura bakma canım gözden kaçmş
2 kişi canım. Kızlar günde 1904 tane ya Semi biter bence ya ara ara çekseniz bile biter. Ben bi oturmada çektim maşallah. 34 gün girip bildirim yapmaktansa 17 günde bitsinMintimint canm sen 2 kişi mi girdin 4 kişi mi
MoonfacedMom canım 1 tanesini okudum Allah kabul etsin inşallah
Listedeki kişilerin başına 1 2 3 4 diye numaralandırsan iyi olur canım❤