- 3 Aralık 2014
- 7.855
- 9.090
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
İpek ve tuğçe iki kişiye mi okuyacağız.Listemiz kişi alımına kapalıdır
Süremiz 16 haziran 20.00
MoonfacedMom MoonfacedMom
➡İpek in duası Hamileliğimin sorunsuz ilerlemesi ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin Rabbim
➡@Tospaagtd DUAMMM
Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirahim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Allahım sen TUĞÇE arkadaşımıza merhametli, Çalışkan,namuslu, evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş, ailesinin seveceği ve onun ailesininde TUĞÇEYİ çok seveceği, senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuvasını kurmayı tez vakitte nasip et. Ya rabbi TUĞÇENİN dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi,saygı, sadakat olan, kavgasızve huzur dolu yuvasını kurmayı nasip et. ALLAHIM TUĞÇE YE Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, maddi ve manevi evliliğe hazır yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et ya rabbim TUĞÇENİN öyle bir evliliği olsun ki iyiki evlendim dedirtsin herkes imrenerek baksın evliliğine Tuğçe eşini eşi de onu tıpkı hz peygamberimizin hz hatice yi sevdiği gibi hz Alinin hz fatımayı sevdiği gibi sonsuz aşk bağlılık ve sadakatle sevsin gönülleri biribirine kördüğüm olsun Duasını ulu kabede yapılan dualardan eleyip peygamber efendimizin hürmetine kabul et rabbim amin. Rabbim TUĞÇENİN Dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura mutluluğa şansa mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. İşlerini kolayla ştır
Mrvyvz4832
Amarylliss
Mucizemm222
honeymilkkk
merve
S Sabr-Sukur-Dua
S sibellcim
Sensual_in_love Sensual_in_love
Kafiyesizsiir
humanbeings
love_story
Saksi_Degilim_Ben
Mintimint
Mintimint 2
Sur-es
N Nana
Nana ablası
debriyajgazfren
-Adel-
Umut_2019
Luluuu94
T Tugce3333
Kara_gozlum
B Bademmm388
Kikoo
Birpdrci
Gulcan2904
K Kirazxyz
Dua sahipleri
Diğer arkadaşlarokuyacak
Evet canım 2 kişi okunması istendi liste çabuk bitsin diye 33 kişiyiz 1 ayı geçecek tek kişi olursaİpek ve tuğçe iki kişiye mi okuyacağız.
İki kişiye 981 mi okuyoruz toplam?Evet canım 2 kişi okunması istendi liste çabuk bitsin diye 33 kişiyiz 1 ayı geçecek tek kişi olursa
Dün dehumanbeings canım bir hamiş duası bir de hayırlı evlilik duası yapıcak şekilde 2 arkadaşımıza okuyacağız ayrı ayrı ben öyle anladım☺
İki kişiye 981 mi okuyoruz toplam?
@Merve Hayır 1 kişi için 981
Dün bana okundu bugün ipek ve 5 528mucizemmm için okunacak
Aynen canm,humanbeings canım bir hamiş duası bir de hayırlı evlilik duası yapıcak şekilde 2 arkadaşımıza okuyacağız ayrı ayrı ben öyle anladım☺
Dün bana ev için okundu bugün hamileliğin sağlıklı ilerlemesi ve evlilik için 2 arkadaşa okunacakCanım biz dün kimin için okumuştuk? Bugün kimin için okuyoruz? Benim biraz kafam karıştı
Duamız bu iki kişiye arkadaşlar.İpek in duası Hamileliğimin sorunsuz ilerlemesi ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin Rabbim
➡@Tospaagtd DUAMMM
Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirahim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Allahım sen TUĞÇE arkadaşımıza merhametli, Çalışkan,namuslu, evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş, ailesinin seveceği ve onun ailesininde TUĞÇEYİ çok seveceği, senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuvasını kurmayı tez vakitte nasip et. Ya rabbi TUĞÇENİN dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi,saygı, sadakat olan, kavgasızve huzur dolu yuvasını kurmayı nasip et. ALLAHIM TUĞÇE YE Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, maddi ve manevi evliliğe hazır yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et ya rabbim TUĞÇENİN öyle bir evliliği olsun ki iyiki evlendim dedirtsin herkes imrenerek baksın evliliğine Tuğçe eşini eşi de onu tıpkı hz peygamberimizin hz hatice yi sevdiği gibi hz Alinin hz fatımayı sevdiği gibi sonsuz aşk bağlılık ve sadakatle sevsin gönülleri biribirine kördüğüm olsun Duasını ulu kabede yapılan dualardan eleyip peygamber efendimizin hürmetine kabul et rabbim amin. Rabbim TUĞÇENİN Dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura mutluluğa şansa mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. İşlerini kolayla ştır
İpek benşm arkadaşım üyeliği yok ondan canmTamam şimdi anladımMoonfacedMom ve İpek ayrı kişiler listeye bakıyorum kaçırdığım bir şey mi var diye, sayfaları tekrar okudum. Şimdi gördüm
Yok canm 1 kişi için 981 2 kişi için 2 katı yani oluyoDuamız bu iki kişiye arkadaşlar.
Toplam 981 okuyoruz.
Sadece dua sahipleri 1008 okuyacak.
Ben okudum Allah kabul etsin ikisinin de dualarını inşallah
Hatmini yapıyorz canm 180*180 çıkan sonucu 33 kişiye bölüyoruz işte canmKonun başına gittim sonuna gitrim aklım karıştıya semi okuyoruz 180 tane diye biliyordum ama galiba yanlış ben anlamadım ya nasıl oluypr
Tamam ya semi çekiyoruzHatmini yapıyorz canm 180*180 çıkan sonucu 33 kişiye bölüyoruz işte canm