- 25 Şubat 2020
- 458
- 505
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
İpek
G gunces
@Tospaagtd
@Mrvyvz4832
@Amarylliss
@Mucizemm222
@Ada8171631
@MERVE merve
@memurhanim
@Sabr-Sukur-Dua
aypare ackerman aypare-
@sibell13
@Sensual_in_love
@Feslegen
@humanbeings
@love_story love_story
@Saksi_Degilim_Ben
Mintimint
Mintimint 2
@Sur-es
N Nana Nana
N Nana ablası
@MaviKuplik
@adel8893
@hasbeee
@Umut_2019 Umut_2019
@Luluuu94
@Tugce3333
@Kara_gozlum
@Bademmm388
@Mamilot
@Birpdrci
Kızlar dualarınızı özelden atar mısınız birde sayımız arttı günde 2 kişiye okusak uygun mudur
Unutmuşum kuzum kusura bakma ekliyorum hemen
Böyle düşünmene sevindim canm,MoonfacedMom ay bende sabah olsun da yazayım günde 2 kişiyi okuyalım liste uzun bitmez yoksa diye sen benden önce yazmışsın canım
Aa görmedim canım alım hala varsa katılayım
Canım daha yeni başladı, ilk kişiye okunacak akşama kadarMoonfacedMom canim ben yetisemedim baslamissiniz. Kac kisiye okuduysaniz onlara okuyayim ben ama bundan sonrasi icin beni listeden cikar canim yetisemeyecegim cunku hakkini helal et canim.
İlk kişiye okunuyo bugün canm bişey kaçırmadınMoonfacedMom canim ben yetisemedim baslamissiniz. Kac kisiye okuduysaniz onlara okuyayim ben ama bundan sonrasi icin beni listeden cikar canim yetisemeyecegim cunku hakkini helal et canim.
Son 2 kişi alınacak cnm seni ekliyorumAa görmedim canım alım hala varsa katılayım
İlk kişiye okunuyo bugün canm bişey kaçırmadın
Tamam canım ilk kişi için başlıyorum o zaman?Son 2 kişi alınacak cnm seni ekliyorum
Tamam canm çıkarıyorum ilk kişiye okuma canm o zaman bende sana borçlanmış olacağımListe cok uzun canim uzun listeler gozumu korkutuyor :) insanlik hali cunku ani bir sey cikar hakka girmis oluruz. sen beni cikar olur mu canim. Ben ilk kisiye hemen simdi okuyorum.
Başla canmTamam canım ilk kişi için başlıyorum o zaman?
Tamam canm çıkarıyorum ilk kişiye okuma canm o zaman bende sana borçlanmış olacağım
Peki canm Allah razı olsunBasladim bile :)borclanmis olmadin helali hos olsun canim ❤
Peki canm Allah razı olsunaslında devam ederdin günde 2 kişiye okunacak 2 haftaya bitecekti
Şuan 34 kişiyiz senle 35 900 kusur olacak sayımız akşama kadar helen olmazsa artk sayımız hep aynı olacak 1200 okunuyo kişi başı şimdilik. Akşama sayımız sabitlenecek liste bitene kadar aynı olacakCanim sayiyi bir yerde 1000 bir yerde 1.200 gordum. Butun sayfalara bakamadim. Listede sayi gormedim ben mi kacirdim?
Şuan 34 kişiyiz senle 35 900 kusur olacak sayımız akşama kadar helen olmazsa artk sayımız hep aynı olacak 1200 okunuyo kişi başı şimdilik. Akşama sayımız sabitlenecek liste bitene kadar aynı olacak