- 3 Aralık 2014
- 7.855
- 9.090
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Amin canım inşallah. Helal olsun sende helal et okudun banaSen beni 1.200 okudu say canim. Rabbim tez vakitte gonlune gore guzel bir ev nasip etsin insAllahgirip ciktigim icin de hakkini helal et.
Tamam canm sorun yokCanim ben gece bildirim yapacağım başka topiklerede katıldım sınavlarım yaklaşıyor o yüzden aksam yazicam
Amin canım inşallah. Helal olsun sende helal et okudun bana
1800 falan olacak sayımız 2 kişi için okucaz canm yetişmez miGünde 2 kiis olursa bende çıkayım canim yesitsemem
Yok canım zaten Tefriciye grubundayim çok kişi çıktı sayı da artıyor hep 2 grupta daha varım orda da günde 5kisiye okunacakmis.sinavlara çalışmaya başlayacağım yetistiremem 2kisi için1800 falan olacak sayımız 2 kişi için okucaz canm yetişmez mi
Tamam canm çıkarıyorum o zamanYok canım zaten Tefriciye grubundayim çok kişi çıktı sayı da artıyor hep 2 grupta daha varım orda da günde 5kisiye okunacakmis.sinavlara çalışmaya başlayacağım yetistiremem 2kisi için
Tamam kuzum sınav bitince inşallah gelirimTamam canm çıkarıyorum o zaman
İnsallah kuzumTamam kuzum sınav bitince inşallah gelirim
Canım benim misafirim var yarın sabah gidecekler eksiklerimi tamamlamış olurum yarınListemiz kişi alımına açıktır. Gelen olursa tekrar ekleriz. Şimdilik bu şekilde başlayalım.
➡MoonfacedMom
Rabbim hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah
İpek
G gunces
@Tospaagtd
Mrvyvz4832
@Amarylliss
@Mucizemm222
@Ada8171631
@Merve
memurhanim
@Sabr-Sukur-Dua
aypare ackerman
@sibell13
@Sensual_in_love
@Feslegen
@humanbeings
@love_story
@Saksi_Degilim_Ben
@Mintimint
@Mintimint 2
Sur-es
@Nana
MaviKuplik MaviKuplik
adel8893 adel8893
hasbeee
Umut_2019
@Luluuu94
@Tugce3333
Kişi başı 1200 okunacak
Yarn 22.00de yeni arkadaşa geçilecek
Tamam canm sorun yok,Canım benim misafirim var yarın sabah gidecekler eksiklerimi tamamlamış olurum yarın
Tamam canm çıkarıyorum. Sende çıkarsan sayı artacak tek kişiye düşebilirizz çoğunluk ne derse öyle yapalım Bi soraym 2 derseler seni çıkarırım olur mu2.kisiye olunacaksa bende çıkıyorum canım.dua gruplarım var yetistiremem.bugun senin için okudum bu arada
Ben 2 kişiye okuyabilirim fark etmez benim içinKızlar 2 kişiye okunacaksa çıkmak isteyenler çok oluyo ne yapalım 2 kişiye mi tek kişiye mi okuyalım çoğunluğa uyarm
Canım beni listeye eklememişsinListemiz kişi alımına açıktır. Gelen olursa tekrar ekleriz. Şimdilik bu şekilde başlayalım.
➡MoonfacedMom
Rabbim hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah
İpek
G gunces
Tospaagtd
Mrvyvz4832
Amarylliss
Mucizemm222
A Ada8171631
Merve
memurhanim
Sabr-Sukur-Dua
aypare ackerman
S sibell13
Sensual_in_love
Feslegen
humanbeings
love_storyS
aksi_Degilim_Ben
Mintimint
Mintimint 2
Sur-es Sur-es
Nana
MaviKuplik MaviKuplik
adel8893 adel8893
hasbeee
Umut_2019
Luluuu94
T Tugce3333
Kişi başı 1200 okunacak
Yarn 22.00de yeni arkadaşa geçilecek
Canım listeye ekleyeym mi seniSelam kızlar, ben de toplamda 1000 tane okudum. Allah kimin ne isteği varsa kabul eylesin inşallah ❤ öpüldünüz