18.000 defa “Ya Semi” esması

MoonfacedMom MoonfacedMom canim ben yetisemedim baslamissiniz. Kac kisiye okuduysaniz onlara okuyayim ben ama bundan sonrasi icin beni listeden cikar canim yetisemeyecegim cunku :KK43: hakkini helal et canim.

Liste cok uzun canim uzun listeler gozumu korkutuyor :) insanlik hali cunku ani bir sey cikar hakka girmis oluruz. sen beni cikar olur mu canim. Ben ilk kisiye hemen simdi okuyorum.
Tamam canm çıkarıyorum ilk kişiye okuma canm o zaman bende sana borçlanmış olacağım

Canim sayiyi bir yerde 1000 bir yerde 1.200 gordum. Butun sayfalara bakamadim. Listede sayi gormedim ben mi kacirdim?
Şuan 34 kişiyiz senle 35 900 kusur olacak sayımız akşama kadar helen olmazsa artk sayımız hep aynı olacak 1200 okunuyo kişi başı şimdilik. Akşama sayımız sabitlenecek liste bitene kadar aynı olacak

Şuan 34 kişiyiz senle 35 900 kusur olacak sayımız akşama kadar helen olmazsa artk sayımız hep aynı olacak 1200 okunuyo kişi başı şimdilik. Akşama sayımız sabitlenecek liste bitene kadar aynı olacak

Sen beni 1.200 okudu say canim. Rabbim tez vakitte gonlune gore guzel bir ev nasip etsin insAllah 🙏 girip ciktigim icin de hakkini helal et.

X