• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yaşında kızım var ve hamileyim

Canim valla ben hazirliklari zevk alarak yaptim tabi maddiyat cok onemli bayagi masraf gidiyor ama cok hosuma gidiyordu iyiki dunyaya gelmis diyorum hamileligin tadini cikar bence
Doğru söylüyorsun cnm benim istemediğim supriz bir gebelik olduğu için böyleyim sanıyorum hiç aklımda yokken Allah nasip etti inş doğumdan sonra geçer depresyon hali vs olmaz inş.

Zaten 1 kere gittim şimdi tekrar randevu aldım gidicem evet rahatlıyamıyorum ve aşamıyorum milletin söylediğine çok kafa takıyorum sanki doğumdan sonra hayat bitiyor ben sizi doğumdan sonra görsem vs vs

Kızlar yeni doğum yapanlar çokmu zorlaniyorsunuz kafaya çokmu takıyorum acaba yardım edin nolur herkes rahatlatıyor beni ama genede kafamı boşaltamiyorum

Benim de kardeşimle 17 yaş var. Ben çok yardımcı oldum. Evde bir bebek neşe kaynağı olmuştu bize. 17 yaş olmasına rağmen biz kanka gibiyiz kardeşimle. Ve en önemlisi herkes evlenip gittiğinde şu an annemle sadece o ilgileniyor, doktoruna alışverişine herşeyine yardımcı oluyor. Bizi aramıyor bile annem. Hiç endişe etmeyin herşey güzel olacak. Bende sizin yaşlardayım daha ilk çocuk için mücadele ediyorum. Mucizenizin değerini bilin ve endişeleri bir kenara bırakın.
Doğru soyluyorsun ne kadar güzel annenin yanında o var şimdi ilgileniyor ama gün gelecek oda hayatını kuracak degilmi ve gerçekten kardeşler yaş farkı oluncada anlasıyorlarmı

Benimde kizim 15 yasindayken bebegim oldu.hicbir problem olmadi.cookkk yardimi oldu bana.kardesine ilgisi sevgisi daha baska.ikinci anne gibi oluyor ablası :KK66: hayirli olsun canim saglikla al kucagina :)
ne güzel sağlıkla büyüsün peki 15 sene sonra yeni bebek nasıl oldu yani zorlandınmı rahata alışmışken işte uykusuzluk bebek bezleri vs zorladım çok en fazla bunlar kaygilandiriyor beni cnm cevaplarsanız sevinirim

Benimde kizim 15 yasindayken bebegim oldu.hicbir problem olmadi.cookkk yardimi oldu bana.kardesine ilgisi sevgisi daha baska.ikinci anne gibi oluyor ablası :KK66: hayirli olsun canim saglikla al kucagina :)
Cnm benim zorlandınmı mesela küçük bebekle hastaneden eve döndüğünde daha sonra nasıl çokmu zor oldu

Cnm benim zorlandınmı mesela küçük bebekle hastaneden eve döndüğünde daha sonra nasıl çokmu zor oldu

nasıl gidiyor kontroller
inşallah herşey yolundadır

bende istiyorum 4 yıldır kısmet olmadı
kızım 11 yaşında bazen ben de düşnüyorum amannn ne yapacam bu saatten sonra diyorum
bazende kalbimin ağrısından nefes alamıyorum o kadar çok istiyorum .
inşallah olur

Merhabalar 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim geç kaldım evet 2.çocuk için ama şartlar böyle oldu supriz bir hamilelik ama aldırmayı düşünmedik eşim çok istiyordu zaten herşey yolunda gidiyor çok şükür bitek kardeşler arasında yas farki çok olacak sizce bu sorunmu düşünceleriniz neler yaş farkını çokmu takıyorum sizce
ne guzel sana yardimci olack altini alsa bile yetr vallah

O kadar sene ara verdikten sonra zor oldu tabi canım.butun duzen degisti.cok rahattim kizimda buyumustu tekrar herseyi sarbaştan..hala daha zorlaniyorum mesela.avantajlari oldugu gibi dezavantajları da var.kimseye bu kadar sene snra cocuk yapmasini tavsiye etmem mesela :) arasi ne kadar az olursa o kadar iyi bence.

O kadar sene ara verdikten sonra zor oldu tabi canım.butun duzen degisti.cok rahattim kizimda buyumustu tekrar herseyi sarbaştan..hala daha zorlaniyorum mesela.avantajlari oldugu gibi dezavantajları da var.kimseye bu kadar sene snra cocuk yapmasini tavsiye etmem mesela :) arasi ne kadar az olursa o kadar iyi bence.
yaa o kadar zormu oluyor eşim yardımcı bu konuda bana büyük kızda da bayaa ilgilenmiş ti düzen fazla değişmez bi koşturma olur başlarda ama

Kızlar bazen çok mutlu bazende karamsar oluyorum çok şükür yanlız değilim annem eşim gerçekten yardım ve destek konusunda bayaa yardımcılar bitek ara verince zormu oluyor gerçekten yardımcı birileri olsa bilemi eve yeni biri geliyor neşe kaynağı ama çok büyük bir düzen değişikliği olduğunu sanmıyorum evet beklemediğim bir gebelikte eşim çok istedi aldırmadı k hem çok günah herşeye şükür yolunda gidiyor 17 yaşında kızım ama sorun olmaz sever kollar diyor herkes

Doğru soyluyorsun ne kadar güzel annenin yanında o var şimdi ilgileniyor ama gün gelecek oda hayatını kuracak degilmi ve gerçekten kardeşler yaş farkı oluncada anlasıyorlarmı
Peki bebek doğduğunda annen ara verdikten sonra zorlandımı en çok bunu takıyorum kafaya ben

Kor
Kokutma cnm ya eşim annem yanımda o kadar zor olacağını düşünmüyorum ama offf

Benim de kardeşimle 17 yaş var. Ben çok yardımcı oldum. Evde bir bebek neşe kaynağı olmuştu bize. 17 yaş olmasına rağmen biz kanka gibiyiz kardeşimle. Ve en önemlisi herkes evlenip gittiğinde şu an annemle sadece o ilgileniyor, doktoruna alışverişine herşeyine yardımcı oluyor. Bizi aramıyor bile annem. Hiç endişe etmeyin herşey güzel olacak. Bende sizin yaşlardayım daha ilk çocuk için mücadele ediyorum. Mucizenizin değerini bilin ve endişeleri bir kenara bırakın.
Ne güzel böyle yorumları okuyunca kaygılarım azalıyor peki o zamanlar annen ara verince bebek bakımına vs zorlandımı eve bebek gelince nasıl oldu ev düzen çokmu degişti

Merhabalar 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim geç kaldım evet 2.çocuk için ama şartlar böyle oldu supriz bir hamilelik ama aldırmayı düşünmedik eşim çok istiyordu zaten herşey yolunda gidiyor çok şükür bitek kardeşler arasında yas farki çok olacak sizce bu sorunmu düşünceleriniz neler yaş farkını çokmu takıyorum sizce
Amaaan canım üniversite çağına gelmiş kızın. Diğer kardeşi dünyaya gelene kendisini bilene hatta çatışmala ryaşına gelene kadar abla çoooktan evlenmiş gitmiş olur. Bence çok güzel birşey olsa gerek

Do
Amaaan canım üniversite çağına gelmiş kızın. Diğer kardeşi dünyaya gelene kendisini bilene hatta çatışmala ryaşına gelene kadar abla çoooktan evlenmiş gitmiş olur. Bence çok güzel birşey olsa gerek
doğru soylüyorsun kızım 24 yaşına gelince yeni doğan 6 7 yaşlarında okula başlamış olacak ana yinede kardeş sevgisi koruma vs olur sever kollar dertleşir vs diyorlar kız olacak zaten bebek

Ben 41 yaşındayım evet ama geç değil bende 2. Coçuk için geç kaldiğimın farkındayım keşke daha az yaş farkı olsaydı ama şartlar böyle oldu ve Allahın ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor işte Allah güçte kuvvette verir kolaylığını da verir annelerimiz 50 yaşında torun buyutuyorlar ve insanlar artık geç evlenip ilk çocuklarını 38 39 yaşında yapiyorlar
Maslah Rabbim saglikla kavustursun. Yasiniz da cok gec degil aksine kiziniz hayata atildiginda size arkadas olacaktir bence. Acikcasi cocuklari cok seviyorum 9.5 ve 8 aylik 3 oglum var 34 yadindayim. 40 yasimda yine yapicam 4. Yu edimle karar aldik insallah. Rabbim izin verirse tabi. Cunku onlar gidince yalniz kalicaz esim de bende cocum delisiyiz. Cocuk guzel cannnn

Maslah Rabbim saglikla kavustursun. Yasiniz da cok gec degil aksine kiziniz hayata atildiginda size arkadas olacaktir bence. Acikcasi cocuklari cok seviyorum 9.5 ve 8 aylik 3 oglum var 34 yadindayim. 40 yasimda yine yapicam 4. Yu edimle karar aldik insallah. Rabbim izin verirse tabi. Cunku onlar gidince yalniz kalicaz esim de bende cocum delisiyiz. Cocuk guzel cannnn
Cnm ne güzel söyledin içimi rahatlattin bu yaş işini kafaya takıyorum bir süredir herkes kızımın da sevip kollayacagini söylüyor kardeşini 41 yas geç değil bence kimileri geç diyor herkes birşey söylüyor kızı kocaman kendi hamile diye yada ben derler diye düşünüyorum. Sence yeni bebek eve huzur bereket getirir mi bide zorlanmam inş ara verdikten sonra eşim herzaman destek oluyor saolsun çoğunlukla gündüzleri de evde oluyor vardiyalı çalışıyor çünkü ve 4 sene sonra emekli olcak temelli kendisi bakacak çocuğa zaten okul götür getir vs eşim halleder diye dusunüyiruz

Cnm birde okumussundur kızım 17 yaşında maseswf şartlardan dolayı böyle oldü sence sorun olmaz dimi yaşları konusunda birde beklemediğim anda öğrendim hamile olduğumu İstemiyodum aslinda ama eşim çok istiyodu kaç senedir bizde olsun dedik aldırmadı çok günah çünkü simdi bakim herşeyi baştan başla karıları var nasil olur sence dogunca belkide korktugum gibi olmaz ama

Back