- Konu Sahibi paradise_77
Kızlar tekrar merhaba sizlerinde bunalttigimin farkındayım ama hani supriz bir şekilde hamile kalıp sonra iyiki olmus diyebilecekmiyim sizce ya aklım çok takılıyor yanımda annem eşim destek olacağız diyorlar ama ara verdikten sonra nasıl olur sizce yardım edin bana
Tşk ederim beni endişelendiriyor kaygılanmama sebep olan şey rahata alıştım yani 17 sene sonra hayatım degiseçek çok zorlanirmiyim sizce eşim ve annem destek olcaklar ama hayatım şimdiki gibi olmicak mi biliyorum geçici şeyler ama korku sarıyor bunları düşündükçe inş doğum sonu depresyon yaşamam ya nolur bi fikir verin bana
Hangi anne evladına keşke olmasaydın diyebiliri ki hele de kucağınzıda siz muhtaç bir masum duracak siz nasıl olmasaymış diyebilirsiniz ki. Tabi Allah evlatlarınıza sağlık versin ve hayırlı evlat etsin. Hayırsız bir evlat olursa anca bi anne der seni keşke doğurmasaydım diye ama onu bile içi kanaya kanaya der.
Tabiki ara verdikten sonra tekrar bir bebeği büyütmek kolay değil. Ama yaş kaç olursa olsun kolay bir birşey değil ki zaten. Ama sonuçta Allah herzaman dağına göre kar verir. Rabbim size yıllar sonra böyle bir şey yaşatacaksa hem bunda bir hayır vardır hemde size gereken kolaylığı sağlayacaktır. Yani anneniz eşiniz ne kadar destek olur olmaz bilemem ama siz tecrübelisiniz annelik konusunda. Tek başınıza bile üstesinden gelebilirsiniz gayet rahat.
Lütfen artık hamileliğinizi kabul edin ve odaklanın karnınızda Rabbimin bir hediyesini taşıyorsunuz bu endişelerle stresle ona zarar verdiğinizi farkedin. İlk defa anne olacaklara göre durumunuz çok daha kolay bunu anlayın.
Öncelikle bebeğiniz sağlıcakla hayırlısıyla doğsun siz kucağınıza alın sonrası zaten kolay. Ama siz bu endişelerle Allah korusun bebeğinize bir şey olsa çok pişman olursunuz bu kurduğunuz endişeler için. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize gerisi inanın gelip geçici sıkıntılar zorluklar. Zaten evlat büyütmek bir ömür zorluklarla ama güzelliklerle dolu bir serüven değil mi.