• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yaşında kızım var ve hamileyim

Ay gerçekten herkes yazdı işte daha ne istiyorsunuz . Bence bu kadar kafanıza takmayın bebek içinde zararlı . Milletin yıllarca çocuğu olmuyor kaç yaşında olduğunuzun da önemi yok ablasının yaşının da önemi yok ne güzel rabbim nasip etmiş işte daha niye bu kadar düşünüyorsunuz anlamıyorum . Lütfen artık kendinize ve bebeğe stres yapmaktan vazgeçin

Kıskançlığı geç destek bile olur Allahın izniyle :) hele üniversiteye giderken yurtta kalırsa sizden çok kardeşini özleyecek :)

Ay gerçekten herkes yazdı işte daha ne istiyorsunuz . Bence bu kadar kafanıza takmayın bebek içinde zararlı . Milletin yıllarca çocuğu olmuyor kaç yaşında olduğunuzun da önemi yok ablasının yaşının da önemi yok ne güzel rabbim nasip etmiş işte daha niye bu kadar düşünüyorsunuz anlamıyorum . Lütfen artık kendinize ve bebeğe stres yapmaktan vazgeçin
Doğru söylüyorsunuz fazla kafaya takıyorum belkide Allah herşeyi ayarıyor benim içinde bu zamanda olması hayırlı mis demekki

Hepinizin yorumu için tşk ederim yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum gerçekten ama bazen yine kafama takılıyor bu yaş olayı evet geç oldu ama Allahım böyle nasip eti herşey sanki sırayla oluyor ev aldım araba aldık şimdide bebek Allah yeterki sağlık versin Allahın dediği oluyor korunsanda oluyor işte ben 53 yaşında iken çocuk 10 yaşında olcak sizce fazla takmamak gerekiyor dimi sonuçta yarına çıkacağımız in garantisi yokki ve annelerimiz 60 yaşında torun bakıyorlar Allah kolaylığını veriyor bir şekilde

Hepinizin yorumu için tşk ederim yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum gerçekten ama bazen yine kafama takılıyor bu yaş olayı evet geç oldu ama Allahım böyle nasip eti herşey sanki sırayla oluyor ev aldım araba aldık şimdide bebek Allah yeterki sağlık versin Allahın dediği oluyor korunsanda oluyor işte ben 53 yaşında iken çocuk 10 yaşında olcak sizce fazla takmamak gerekiyor dimi sonuçta yarına çıkacağımız in garantisi yokki ve annelerimiz 60 yaşında torun bakıyorlar Allah kolaylığını veriyor bir şekilde
Ben de 39 yasindayim suan bebegim 2 aylik 16 yasinda kizim var bizimde supriz oldu ama biz cok sevindik iyiki oldu dedik hic kafaya takma tadini cikar

Ben de 39 yasindayim suan bebegim 2 aylik 16 yasinda kizim var bizimde supriz oldu ama biz cok sevindik iyiki oldu dedik hic kafaya takma tadini cikar
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün peki 16 sene sonra yeni bir bebek zorlandınmı bakımda vs buda beni kaygilandiriyor ama Allah kolaylığını verir diye düsunüyorum

Bu yaş konusu biraz canımı sıkıyor arkadaşlar boşuna takıyorum belkide ben 53 yaşıma geldiğimde 10 yaşında olcak çocuk gerçi yarına çıkacağımız in garantisi yok Allah böyle kararlamîştır tabiki ama yinede korkuyorum lütfen gerçek düşüncelerinizi yazarmisiniz
Orasını Allah bilir. Ölümün yaşı mı var? Artık hayat otuzundan sonra başlıyor yaşınız daha genç. Bir on yıl sonra ablası da siz de iyi ki diyeceksiniz

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün peki 16 sene sonra yeni bir bebek zorlandınmı bakımda vs buda beni kaygilandiriyor ama Allah kolaylığını verir diye düsunüyorum
Cok sagolun datisi basiniza tabi biraz zorlaniyorum ama yinede iyiki olmus diyorum allah yardim ediyor hic korkma

Cok sagolun datisi basiniza tabi biraz zorlaniyorum ama yinede iyiki olmus diyorum allah yardim ediyor hic korkma
Ben kızımı dogurdugumda 23 yaşındaydım ve annem baktı büyüttü kızımı sağolsun sonra başka şehire taşındı annem kızımıza bakmak için götürdü ayrı kaldık bir süre o yüzdende açaba zorlanirmiyim diorum ama kafamı kurcalıyor aklıma gelince korkuyorum Allah kararlamîştır kolaylığını verir ama şimdi yeniden çocuk bezleri biberonla vs çokmu buyutüyorum sence

Ben kızımı dogurdugumda 23 yaşındaydım ve annem baktı büyüttü kızımı sağolsun sonra başka şehire taşındı annem kızımıza bakmak için götürdü ayrı kaldık bir süre o yüzdende açaba zorlanirmiyim diorum ama kafamı kurcalıyor aklıma gelince korkuyorum Allah kararlamîştır kolaylığını verir ama şimdi yeniden çocuk bezleri biberonla vs çokmu buyutüyorum sence
Evet cok buyutuyorsun ben bakabiliyorsam sen de bakarsin cunku hastsyim romatoit artrit hastasiyim bazen cocugumu kucagima bile almakta zorlaniyorum yarin doktora gidicem ilac tedavisine baslamam lazim bu yuzden sutten kesmem gerek onun icin uzuluyorum ama yinede allaha sukrediyorum iyiki verdi diye yeterki saglik olsun bakilir

Evet cok buyutuyorsun ben bakabiliyorsam sen de bakarsin cunku hastsyim romatoit artrit hastasiyim bazen cocugumu kucagima bile almakta zorlaniyorum yarin doktora gidicem ilac tedavisine baslamam lazim bu yuzden sutten kesmem gerek onun icin uzuluyorum ama yinede allaha sukrediyorum iyiki verdi diye yeterki saglik olsun bakilir
Cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin dua edicem senin için dogru söylüyorsun doğan baklıliyorda büyüyordu sağlık olsun yeterki

Ne güzel işte size yardımcı olur hayırlısıyla gelsin bebeğiniz inşallah
Tşk ederim herşey yoluna girer inş iyi olur supriz olduğu için endişe ve kaygilaniyorum bazen 17 sene aradan sonra nasıl olur diye arkadaşlar çok iyi olur neşe gelir eve diyolar inş öyle olur

Benimde kizim 15 yasindayken bebegim oldu.hicbir problem olmadi.cookkk yardimi oldu bana.kardesine ilgisi sevgisi daha baska.ikinci anne gibi oluyor ablası :KK66: hayirli olsun canim saglikla al kucagina :)
ne güzel hayırlısıyla büyüsün peki 15 sene aradan sonra yeni bir bebek bakımı bezi maması vs hani rahata alışmışken tekrar zorlandınmı ben sanırım bunları çok takıyorum

Merhaba yorumlarınız ve dilekleriniz için tşkler ya annwm ilgisiz gibi yada bana öyle geliyor bilmiyorum bazen işte beraber alışverişe çıkarız vs diyor bazen sormuyor bile hergün sorcak değil tabiki ama off bilmiyorum ya seviniyomudur kızlar ya

Kızlar tekrar merhaba sizlerinde bunalttigimin farkındayım ama hani supriz bir şekilde hamile kalıp sonra iyiki olmus diyebilecekmiyim sizce ya aklım çok takılıyor yanımda annem eşim destek olacağız diyorlar ama ara verdikten sonra nasıl olur sizce yardım edin bana

Öncelikle tebrik ederim sağlıklı bir hamileliğiniz olsun ve sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah. Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum şimdi insanlar zaten geç evlenip geç çocuk yapıyorlar. O yüzden yaşınız çok normal. Kızınızın çok sorun edeceğini düşünmüyorum. Belki şaşıracaktır biraz bocalayacaktır ama beraber aşabileceksiniz. Benim lisede arkadaşımın annesi hamile kalmıştı o da sizin gibi sürpriz bir şekilde. Çok yadırgadılar baştan birazda tepki gösterdiler annelerine ama sonradan çok pişman olmuşlardı. Sonrasında hepsi çok mutlu olmuştu iyi ki olmuş diye sevindiler. Şimdi büyüdü kocaman oldu bile. Hiç üzmeyin kendinize sağlığınıza dikkat edin. Bunca yıl sonra bu size Rabbimin bir hediyesi. Allah hiç bir canlıyı boşuna yaratmamıştır. Kaldı ki evlat gibi bir nimet. İnanın sizin yaşlarınızda yıllardır evlat için uğraşan çabalayan hayal kırıklığıyla geçen ömürler var. Bu size sunulan büyük bir nimet ve hediye .
Tşk ederim beni endişelendiriyor kaygılanmama sebep olan şey rahata alıştım yani 17 sene sonra hayatım degiseçek çok zorlanirmiyim sizce eşim ve annem destek olcaklar ama hayatım şimdiki gibi olmicak mi biliyorum geçici şeyler ama korku sarıyor bunları düşündükçe inş doğum sonu depresyon yaşamam ya nolur bi fikir verin bana

abla ben 28 yasindayim 6 bucuk aylik hamileyim. Benim 3 e giden kardesim var.Aramizda 19 yas fark var. Ben universtedeydim kardesim lisedeydi ve 3. kardes gec geldi. annem 38 yasndaydi .Kadin istedi dogurdu :) biz istemedik o zaman acikcasi ama simdi cok seviyoruz valla. Herseyin zamanini vaktini tayin eden Rabbim. Bizlerin elinde birsey yok aslinda.Olmasi gerektigi zamanda oluyor. Onu simdi siz cok seversiniz 17 yil sonra can olur o . hic skntı olmaz akışına birakin
Tşk ederim cnm Allah nasıl nasip ederse öyle oluyor sence 41 yas geçmı çocuk icin utanma duygusu oluyor bazen bende ve 17 sene sonra çokmu zor olur diye düşünüyorum annem ve eşim destek eşim gündüzleri vs evde oluyır bazen korkmalimiyim sence abartiyo muyum yoksa bilmiyorum

tebrik ederim hayırlı olsun. bence artık kabullenmiş gozukuyorsunuz. basından sonuna okudum yazılanları. bircok kisi destek olmus ne guzel.

bu bolumde 40 yas sonrası gebe kalmaya calısan hanımlar var farkettiniz mi bilmiyorum. demem o ki buyuk sans yasadıgınız, bunu hep hatırlamanızı dilerim.

saglıkla kucagınıza alırsınız yavrunuzu umarım.

Back