• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yaşında kızım var ve hamileyim

Masallah yaa bence bu cok guzel. Size yardim eder, kiskanclik falan yapmaz buyumus. Yemek bile yapar annesine . Valla cok guzel birsey. Ben 31 yasindayim su an 9-10 yasinda bi kizim olmasini cok isterdim ama daha ilk cocugum bile dogmadi.. kader
Cnm güzel yorumun için tşkler Allah sanada nasip eder anne olmayı inş. Vaktini Allah belirliyor Allah nasip ediyor bizim elimizde bişey yok aslında

Kız kardeşimle aramda 17 yaş var. Neredeyse annesi gibiyim. Hatta annem aramızdaki ilişkiyi kıskanıyor o derece :))

Ne güzel olmiş doğumdan sonra sahiplenmissin kardeßinı benim kızım ilk öğrendiğinde biraz tepki gösterdi annem çok yakın oturuyor gitti orda kaldı o gece ama şimdilerde daha ılımlı doğunca dahada iyi olacağına inanıyorum herkes güzel oluyor diyor çünkü tek endişem büyütürsen zorlanirmiyim ki bende çalışıyorum ama
Elbette zorlanırsın ama inan çok güzel oluyor

Kız kardeşimle aramda 17 yaş var. Neredeyse annesi gibiyim. Hatta annem aramızdaki ilişkiyi kıskanıyor o derece :))
ne güzel herkes doğumdan sonra kızımın çok seveceğini bana bile bırakmayacağını söylüyor peki doğduğu zaman bakımı vs zorlandım annen sen vs yardımcı oldumu

Ben de 39 yasindayim suan bebegim 2 aylik 16 yasinda kizim var bizimde supriz oldu ama biz cok sevindik iyiki oldu dedik hic kafaya takma tadini cikar
cnm hayırlı sun bu yaş olayını kafaya taktın mi Sende benim supriz olduğu için belkide takıyorum bide çevreden felan çekiniyorum kızı kocaman kendi hamile dicekler ayiplicaklar diye birde çokmu zorlandınmı bakarken yardım et nolur

Galiba ben bu bebek bakımı zorlanma işini fazla takıyorum yenidoğan sonuçta emicek altını değiştirin uyucak zaten yenidoğan daha çok uyuyarak büyüyor sonuçta annem ve eşim yanımda eşim gecele nöbetleşe kalkarız diyor gündüz evdeyken ben bakarım sen dinlenirsin biraz diyor bu yaş olayarında kapat artik takma hasta olcan diyor çevremdekiler akraba vs sevindiler hayırlı olsun kardeş kardeştir hiç takma diyorlar ben acaba ayiplarlarmi diye düşünüyorum belkide kimse böyle düşünmüyor evet supriz oldu bana eşim çok istiyordu ve şu anda çok mutlu aldırmayın vs hiç düşünmedim zaten eskidendi ilerde kazayla hamile bile kalsam aldırmam kesinlikle demiştim kısmetim 2. Kez anne olmak varmış hayırlısı artık ayiplayan yada kınayan da kendi bilir ne diyeyim uzun yazdım ama rahatlamaya ihtiyacım var kusura bakmayın nolur ilk gebeliğim de böyle değildim hiç nasıl bakcam vs dusinmedi şimdi daha bilincliyim bu kaygı neden yaş yuzunden mi ki

Bu yaş farkı b
Benden 15 yaş küçük bir kızkardeşim var, annem bana hamile olduğunu söylediğinde hiç unutmam yüzüne tükürmüştüm, ne büyük terbiyesizlik yapmışım ama o an nasıl bir çöküntü yaşadığımı anlatamam... sonra noldu biliyor musun, anneme bırakmadım ben baktım hep, annem çalışıyordu, ben okuldan gelir gelmez onunla ilgilenirdim, mamasi, altının değişmesi, gezmesi... cici annesi derdi herkes bana:) hala da çocuğum gibi görürüm eşşek kadar oldu halbuki:KK70: neredeyse 30 olacak:KK70:
Uyudukça kapanır diyolar doğrumu yani çocuk 10 yaşına geldiğinde kızım 28 olcak mesela anlaşırlar dimi yinede

Pardon büyüdükçe dicektim
Bence destek alin tüm mesajlari okudum ciddi ciddi rahatlamiyorsunuz siz

Benim ablamla var 15 yaş abimle 17
Başta anneme ağır tepki göstermiş bilhassa ablam ama şimdi hergün saatlerce tel
Görüşürüz birbirimize kiyamayiz da doyamayiz da
Hatta bana yaşı yakın kızı var her şeyi benle paylaşır kiziyla değil
Allah basımdan eksik etmesin seni der
Yani düşün o kadar....

Bence destek alin tüm mesajlari okudum ciddi ciddi rahatlamiyorsunuz siz

Benim ablamla var 15 yaş abimle 17
Başta anneme ağır tepki göstermiş bilhassa ablam ama şimdi hergün saatlerce tel
Görüşürüz birbirimize kiyamayiz da doyamayiz da
Hatta bana yaşı yakın kızı var her şeyi benle paylaşır kiziyla değil
Allah basımdan eksik etmesin seni der
Yani düşün o kadar....
Ne kadar güzel bende o günleri görsem büyük kızıma annem baktı ben çalışıyorum ama artık bakarım bilmem yaşlandı artık destek olurum diyo ama bilmiom cnm ya

Ben hamile kaldigimda kizim cok uzuldu agladi istemiyorum dedi yuzumuze bile bakmadi dogum yaptim bebege bayildi gercekten hic kucaktan indirmiyor kiziyorum artik cok opme diye zma dinlemiyor cok seviyor
Ne güzel inş öyle olur benimde doğumdan sonra hayat çokmu değişiyor ya korkuyorum bazen uzun süre ara verdikten sonra hani bezler biberon vs vs çokmu zorluyor bunlar

Ne güzel inş öyle olur benimde doğumdan sonra hayat çokmu değişiyor ya korkuyorum bazen uzun süre ara verdikten sonra hani bezler biberon vs vs çokmu zorluyor bunlar
Canim valla ben hazirliklari zevk alarak yaptim tabi maddiyat cok onemli bayagi masraf gidiyor ama cok hosuma gidiyordu iyiki dunyaya gelmis diyorum hamileligin tadini cikar bence

Kardesimle aramda 18yas var.ve onucok hemde cok seviyorum.iyiki olmus.sizinkilerdede problem olacagını sanmıyorum.hayırlı olsun bebeginiz

Kardesimle aramda 18yas var.ve onucok hemde cok seviyorum.iyiki olmus.sizinkilerdede problem olacagını sanmıyorum.hayırlı olsun bebeginiz
Tşk ederim yaş farkını o kadar takmıyorum artık herkes senin gibi söylüyor çok sever diolar benim kaygım bu aradan sonra nasıl olcak bakim bezler biberon vs yeniden başlicam gerçi geçici durumlar büyüdükçe azalacak ama çokmu zorr ya

Back