• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yaşında kızım var ve hamileyim

Ben lisedeyken bir arkadasimin kardesi olmustu.
Simdi o yaslar ztn zor, akil baska yerde fikir obur yerde. Ilk basta herkes aaaa diye karsilamisti oda cok sevinmemisti
Ama sonra o kdr sevdi o kdr mutluyduki o kdr gururlaniyorduki
Hele bi saglikla dogsun.
Benim esiminde kardesiyle arasinda cok yas farki var.
Oglu gibidir. Bambaska bir iliski
Ben isterdim..
Anladım ben beklemediğim anda istemediğim zaman hamile kaldım 2. Bebegi silmiştim aklımdan o yüzden tabi şaşırdılar ama ayiplamaz kimse ben acaba ayiplarlarmi diye kendi kendime kurüştü yapıyorum ve ara verince bebek nasıl olur diyorum endişem bu yüzden sence zorlanirmiyim eşim yanımda beraber bakarız diyo zaten annemde yakın oturuyor zaten

Neyi sevemediniz?Ben sizin neyin peşinde olduğunuzu anlayamadım kusura bakmayın.Herkes iyi niyetli bir çabayla size örnekler vermiş anlatmış,bu kadar çocuk istemeyen biri olarak korunmanız en doğru yöntem olurdu.Bir sürü bu yaşlarda ilk bebeğine sahip olmaya çalışan kadın var bu sayfalarda.Sanki çok abes bir şeymiş,suçmuş gibi lanse etmeniz çok rahatsız edici.Mucizeler genelde onların değerini bilmeyecek olanların kapılarını çalıyor.
Sen ne kadar korunsanda tedbire alsan Allah nasip edince oluyor ben bireyin peşinde degiyim beklemediğim bir bebek o yüzden kaygı yaşıyorum aldırmadım evet aldiranlar gibi günaha girmek istemedim

Anladım ben beklemediğim anda istemediğim zaman hamile kaldım 2. Bebegi silmiştim aklımdan o yüzden tabi şaşırdılar ama ayiplamaz kimse ben acaba ayiplarlarmi diye kendi kendime kurüştü yapıyorum ve ara verince bebek nasıl olur diyorum endişem bu yüzden sence zorlanirmiyim eşim yanımda beraber bakarız diyo zaten annemde yakın oturuyor zaten
Beklenmedik anda nasil hamile kaldin canim

Beklenmedik anda nasil hamile kaldin canim
Biz bi2 3 sene önce istedik olmadı sonra vazgeçtik ama ben korunmaya devam ediyodum oldu işte annem yıllar önce spral hap vs her korunma yönteminde hamile kaldım der hep tüpleri bağlanıp kalan bile duydum ben sağlık sektöründe çalışıyorum ben

Biz bi2 3 sene önce istedik olmadı sonra vazgeçtik ama ben korunmaya devam ediyodum oldu işte annem yıllar önce spral hap vs her korunma yönteminde hamile kaldım der hep tüpleri bağlanıp kalan bile duydum ben sağlık sektöründe çalışıyorum ben
Hmm anladim canim dikkatli olmak lazimmis

Hmm anladim canim dikkatli olmak lazimmis
Gerçekten duydum bunları ve annem hep der bütün korunma yöntemlerini denedim hepsinden kaldım diye ama aldırdı tabi o zamanlar şimdi çok pişman olsaydı buyur giderlerdi diyo ben o yüzden aldırmadım eşimde çok istedi nasibi varmış dedik ara verince nasıl olur bebek bilmiom ama eşimde yardımcı olcak zorlanmam heralde buyur giderde kaygılar vs ilaç alıyorum ama

Merhabalar 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim geç kaldım evet 2.çocuk için ama şartlar böyle oldu supriz bir hamilelik ama aldırmayı düşünmedik eşim çok istiyordu zaten herşey yolunda gidiyor çok şükür bitek kardeşler arasında yas farki çok olacak sizce bu sorunmu düşünceleriniz neler yaş farkını çokmu takıyorum sizce
Bende sizin doğacak çocuğunuzun kaderini yaşıyorum abilerimle yaş farkım baya var. Bence çok güzel olmuş baya iyi anlaşıyoruz.

Hayır değil. Babam 45 yaşındaymış annem 34 yaşındaymış ben doğduğumda. Babam şimdi vefat etti ben 27 yaşındayım ve 5 kardeş arasında babamla en çok vakit geçiren bendim. Birde en küçük olduğum için kiymetlisiydim. Hiçte geç değil. Annem şimdi 60 yasinda annemle iyi vakit geçiririz. Yani büyük gidince küçük elin kolun kanadın olur. Doğduğunda ıyiki doğurmuşum dersin. Annem küçük bebeğim der her zaman. Herşey çokgüzel olacak diye düşün hiçte korkma nasil olur diye. Allah hepinize can sağlığı versin gerisi gelip geçer bi bakmışsın kocaman olmuş
Ya ben çokmu takıyorum sizce akraba vs yaş konusunu felan

Anladım kaç yaş fark var cnm annem kaç yaşında doğurmuş ara verince zor olmusmu bebek vs anlatirmisin
Büyük abimle 18 küçük abimle 13 yaş aram var. Abilerimle aram iyidir iyi ki baya yaş farkı var derim. Baya koruyup kollarlar sağolsunlar. Ellerinden geldikçe rehber olmaya çalışırlar. Kavgamız iki elin parmağını geçmemiştir. 13 Yıl sonra tekrardan anne olmak zorlamış tabi biraz zor bebekmişim ama şimdi iyi ki olmuş der. Ama şimdi ki şartlarla aynı değil tabi ki sizin kızınız size destek de olur bence üzülmeyin evinize yeni bir heyecan neşe gelir sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu arada annem ben olduğumda 37 yaşındaymış.

Büyük abimle 18 küçük abimle 13 yaş aram var. Abilerimle aram iyidir iyi ki baya yaş farkı var derim. Baya koruyup kollarlar sağolsunlar. Ellerinden geldikçe rehber olmaya çalışırlar. Kavgamız iki elin parmağını geçmemiştir. 13 Yıl sonra tekrardan anne olmak zorlamış tabi biraz zor bebekmişim ama şimdi iyi ki olmuş der. Ama şimdi ki şartlarla aynı değil tabi ki sizin kızınız size destek de olur bence üzülmeyin evinize yeni bir heyecan neşe gelir sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu arada annem ben olduğumda 37 yaşındaymış.
Anladım cnm yorumun için tşkler inş. Hersey güzel olur boşuna takmıştım kafayı derim ya kızım bu aralar ters agresif yaşının verdiği ergenlik tabi ama ben senin çocuğun değilim senin çocuğun karnında diyor çok uzüluyorum cnm ilk başlarda çok iyiydi ismini bile koydu

Ya ben çokmu takıyorum sizce akraba vs yaş konusunu felan
Aynen. Aman kime ne ya. Hayat sizin çocuk sizin. Böyle negatif düsünmeyin iyi düşünün ki pozitif enerji gelsin. Bir doğsun bak ne güzel olacak

Anladım cnm yorumun için tşkler inş. Hersey güzel olur boşuna takmıştım kafayı derim ya kızım bu aralar ters agresif yaşının verdiği ergenlik tabi ama ben senin çocuğun değilim senin çocuğun karnında diyor çok uzüluyorum cnm ilk başlarda çok iyiydi ismini bile koydu
kıskanıyodur normal zamanla alışıcak inanın çok iyi olucak herşey

Hayır değil. Babam 45 yaşındaymış annem 34 yaşındaymış ben doğduğumda. Babam şimdi vefat etti ben 27 yaşındayım ve 5 kardeş arasında babamla en çok vakit geçiren bendim. Birde en küçük olduğum için kiymetlisiydim. Hiçte geç değil. Annem şimdi 60 yasinda annemle iyi vakit geçiririz. Yani büyük gidince küçük elin kolun kanadın olur. Doğduğunda ıyiki doğurmuşum dersin. Annem küçük bebeğim der her zaman. Herşey çokgüzel olacak diye düşün hiçte korkma nasil olur diye. Allah hepinize can sağlığı versin gerisi gelip geçer bi bakmışsın kocaman olmuş
Cnm benim Allah sağlık versin peki annen bebek gelince eve ara verdiğinde nasıl olmuş ya beni endiselwndiren o daha cok

Cnm yorumun için teşekkür ederim tabiki ustelemiyoruz ara sıra kendi soruyor hareket ediyomu diye adını bile koydu bazende banami sordun ben oyalamam vs diyo doğana kadar bişey deme diyorlar demiyorum zaten yani sever ve anlaşır degilmi cnm ileri için güzel olur inş. Cnm ya boş yere takıyorum dur düzelir inş
anlasir tabi anlasmaz olur mu? sadece cok ustelememekte isin sirri :) bos yere takiyorsunuz, cok kolay olacak.

Koskoca kızın yaptığına bak, bence senin buna üzüldüğünü anlasamayacaklarini falan düşündüğünü anlamış, ilgi üstünde olsun diye böyle sacmaliyor.

Kızına cok sinirlendim sanki 3 yaşında, annesi zaten kötü durumda ergenliginde bir sınırı olmalı bence

Back