• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yaşında kızım var ve hamileyim

Artık 2 ay kaldı kaygılar dan kurtulmak istiyorum ama olmuyor ara verince bide planlı gebelik olmayınca şok oldum ama günah diye aldiadı k yani Allah nasip edince oluyor

Az kalmış artık,belli bir yaşa gelincede tekrardan başa dönmek zor olacaktır eminim.
Artık bir çok kadın ileri yaşta anne oluyor,böyle düşünün güzel olsun herşey sağlıcakla dünyaya gelsin.

Aman dert etmeyin benim arkadaşım üniversite sınavına hazırlanırken annesi doğum yapmıştı ablası büyüttü kardeşini annesi çalışıyordu çok güzeldi
Anladım cnm sorun olmaz inş ya çok korkuyorum beklemediğim bir gebelikti ben istemiyordum ama nasibi varmış dedik ben 41 yasindayim herşey normal gidiyor şükür kardeşler sever inş birbirini ya birde benim çokmu geç sence

Az kalmış artık,belli bir yaşa gelincede tekrardan başa dönmek zor olacaktır eminim.
Artık bir çok kadın ileri yaşta anne oluyor,böyle düşünün güzel olsun herşey sağlıcakla dünyaya gelsin.
Aynen ama eşim annem destek hep eşim gündüzleri evde çoğunlukla yardımı mutlaka olacaktır ana zormu olur çok bebek off ya Allahın verir kolaylığını ana korkuyomm

Aynen ama eşim annem destek hep eşim gündüzleri evde çoğunlukla yardımı mutlaka olacaktır ana zormu olur çok bebek off ya Allahın verir kolaylığını ana korkuyomm

Korkmakta haklısınız aslında,mutlaka zor yanlarıda olacaktır .
Destek olmazsa bu günlerde sizde zorlanırsınız.
Bende hiç düşünmedim 2.bir çocuğu 1 taneyle kaldık bizde.

Gerçek anlamda abla kardeş ilişkisi olur iyide olur. Benimle kardeşim arasında 14 yaş var.
Tebrikler

Korkmakta haklısınız aslında,mutlaka zor yanlarıda olacaktır .
Destek olmazsa bu günlerde sizde zorlanırsınız.
Bende hiç düşünmedim 2.bir çocuğu 1 taneyle kaldık bizde.
Anladım eşim annem teyzem herkes destek olcak bakalım bende düsünmüyordum ama supriz oldu işte nasibi varmış dedik bizde kazayla olmasaydı 2.yi yapacağımız yoktu ama yanlış düşünmüşüm mutlaka kardeş yapın bence hem şimdi hem ilerde destek olurlar ben şartlardan dolayi hep ertele dim vazgeçtiğim adada oldu dogunca zorda olsa zevkle bakılır ya zor olurmu ki
Gerçek anlamda abla kardeş ilişkisi olur iyide olur. Benimle kardeşim arasında 14 yaş var.
Tebrikler
Tşk ederim inş güzel olur cnm işte tek kaygım ara verince bebekte zorlanirmiyimki

Ya dünyanın en güzel şeyi bakin doğurun hayatınızda ki en doğru karar o olucak ben 26 kardeşim 8 yaşında ve abimde var kaza ile oldu annemler aldırmayı bile düşündüler doktora gittiler bir hikmet alınmadi ve doğdu şuan ben evliyim ama şuan onların yanında O var her acıdan anneye çok iyi geliyor zorlaniyorsun tabiki ama böyle küçük çocuklarla anne arasında çok farklı bir bağ oluyor anneme o kadar düşkün ki biz o kadar çok değildik bak çok mutlu olacaksın
Tşkler cnm inş güzel olur herşey peki ara verdışında annem zorlanmış bebekte nasıl olmuş

Bir tanidik vardi kiz evlenmek üzereyken kardesi olmustu, evlendikten sonra kendide cocuk yapti. kardesi ile cocugu kardes gibiler ve bu kötü bisey dgl bence

Bir tanidik vardi kiz evlenmek üzereyken kardesi olmustu, evlendikten sonra kendide cocuk yapti. kardesi ile cocugu kardes gibiler ve bu kötü bisey dgl bence
Değil tabi benim öyle değil daha 17 yaşında kızım ya kaygılarım gitmiyo adeta hayata küstüm işe gidip geliyom sadece ya bebek nasıl olcak evde zormu olur kolaymı olur çıkmaza giriyorum istemiyordum ama oldu işte inş kötü bişey yapmam kendime

Belli bir yaş derken yani geç mi sence off icinden cıkamiyorum

Ben rahat geçiremiyorum bi sorun yok hamileliğimde ama annem çok ini bozuyor ağlıcam gece uyyüksüz kalcan kusacak bağricak vs yanındayım ben demiyo banami güvendin diyo ve bende istemediğim için böyle oluyo silmiştim ya silmiştim ama oldu aldirsam daha kötü olurdum eminim

Hanimefendi gittiginiz psikiyatri hekimini bence degistirmeye bakin. Ilac kullaniyorum demistiniz ama hic mi fayda etmiyor anlamiyorum. Surekli surekli ayni sorular. Yani cok da anlamam ama psikolog destegi mi alsaniz. Ben sizin durumunuzu hic iyi gormuyorum maalesef. Astoria Astoria bu derece durumlarda ne yapilmasi gerekiyor siz yardimci olabilir misiniz?

Ben 15 yasındayken kız kardeşim 13 yaşındayken 3. Erkek kardeşime annem hamile kaldı. Annem hamile oldugunu ilk söylediğinde şok olmuştum. İlk aklıma gelen şey acaba babam maddi olarak hepimize yetebilecek mi olmuştu. Bende kız kardeşim de anneme hep yardımcı olduk büyütürken. Kardeşler arası kuşak farkı oluyor. Ama cok guzel bir şey kardeşimin her anına tanıklık ettım ve ikinci annesi oldum

Ben 15 yasındayken kız kardeşim 13 yaşındayken 3. Erkek kardeşime annem hamile kaldı. Annem hamile oldugunu ilk söylediğinde şok olmuştum. İlk aklıma gelen şey acaba babam maddi olarak hepimize yetebilecek mi olmuştu. Bende kız kardeşim de anneme hep yardımcı olduk büyütürken. Kardeşler arası kuşak farkı oluyor. Ama cok guzel bir şey kardeşimin her anına tanıklık ettım ve ikinci annesi oldum
Anladım benim 2. Olcak inş güzel olur

Ben rahat geçiremiyorum bi sorun yok hamileliğimde ama annem çok ini bozuyor ağlıcam gece uyyüksüz kalcan kusacak bağricak vs yanındayım ben demiyo banami güvendin diyo ve bende istemediğim için böyle oluyo silmiştim ya silmiştim ama oldu aldirsam daha kötü olurdum eminim
Güzelim sen 40 yaşındayım unutmuşum,gece kalkmaya dayanamam diyorsun 60/70 yaşında ki kadın mı baksın senin bebeğine? Arkadaşım 39 yaşında ikizlerine hamile....bebeklerin herseyi ayni anda olacak.Ayni anda tüm ihtiyaçları karsilanmasi gerekecek. Bak senin bebek tek ...misler gibi bakarsın ne olacak? Benim yaşım 39 buyuk kızım 9 yaşında diye öyle mutluyum ki anlatamam .Kendi başına tuvalete gidebiliyor,yemeğini kendi yiyip kendi giyinebiliyor diye yatıp kalkıp sukrediyorum.Senin bebek de tek sorumluluğun olacak büyük kizin zaten kendi başının çaresine bakabiliyor.Bebek dediğin hep sorun değil ki ? Eve neşe getiriyor kuzular

Güzelim sen 40 yaşındayım unutmuşum,gece kalkmaya dayanamam diyorsun 60/70 yaşında ki kadın mı baksın senin bebeğine? Arkadaşım 39 yaşında ikizlerine hamile....bebeklerin herseyi ayni anda olacak.Ayni anda tüm ihtiyaçları karsilanmasi gerekecek. Bak senin bebek tek ...misler gibi bakarsın ne olacak? Benim yaşım 39 buyuk kızım 9 yaşında diye öyle mutluyum ki anlatamam .Kendi başına tuvalete gidebiliyor,yemeğini kendi yiyip kendi giyinebiliyor diye yatıp kalkıp sukrediyorum.Senin bebek de tek sorumluluğun olacak büyük kizin zaten kendi başının çaresine bakabiliyor.Bebek dediğin hep sorun değil ki ? Eve neşe getiriyor kuzular
Ya tabiki gerekirse sabaha kadar başında beklerim sorun korkutma ları ateşi çıkar kusar yok sabah uykusuz ise gidersin ara verince zorlar diye kaygı duyuyorum sadece yoksa kenara koyup bakamicam dicek halim yok tabiki

Ya tabiki gerekirse sabaha kadar başında beklerim sorun korkutma ları ateşi çıkar kusar yok sabah uykusuz ise gidersin ara verince zorlar diye kaygı duyuyorum sadece yoksa kenara koyup bakamicam dicek halim yok tabiki
Oyle sürekli hasta olmuyorlar inan.Sen çalışıyorsun o zaman... Bebeğe sen ise gidince kim bakacak ?

Back