• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yaşında kızım var ve hamileyim

Ben kızınızın bebeği, sizin kızınızı dert edindiğiniz kadar edindiğini hiç sanmıyorum.
Bu şekilde sinir stres topu olacaksanız 9 ay size de yazık bebeğe de kızınıza da hiç doğurmayın bence. Aşırı abartıyorsunuz, aşırı kaygılısınız. 17 yaşında koskoca kız , 5yaşındaki bebe gibi kardeş kıskançlığı mı yapsın??
Bence de bu kadari hic normal degil. Ayni sorulari dönup dolasip sorup duruyor.
Kendime bir sey yapicam falan yaziyor.
Burdaki insanlar napsin?
Bi de 42 yasinda ve daha once zaten cocuk buyutmus 17 yasinda kizi var.
Ilk hamile kaliyo gibi kaygi garip

Bence de bu kadari hic normal degil. Ayni sorulari dönup dolasip sorup duruyor.
Kendime bir sey yapicam falan yaziyor.
Burdaki insanlar napsin?
Bi de 42 yasinda ve daha once zaten cocuk buyutmus 17 yasinda kizi var.
Ilk hamile kaliyo gibi kaygi garip
Evet garip dr a gidiyorum zaten ilacta alıyorum ama elimde değil malesef kimse beni ayiplamaz in nolur çıkmazdım si çarpıntısı halletsin saat 2 ye geliyoo off gece yarısı off off

Ben kızınızın bebeği, sizin kızınızı dert edindiğiniz kadar edindiğini hiç sanmıyorum.
Bu şekilde sinir stres topu olacaksanız 9 ay size de yazık bebeğe de kızınıza da hiç doğurmayın bence. Aşırı abartıyorsunuz, aşırı kaygılısınız. 17 yaşında koskoca kız , 5yaşındaki bebe gibi kardeş kıskançlığı mı yapsın??
Cnm 7 aylık oldu dönüş yok artik alıştım ama endişe kaygı gitmiyor bir türlü

Geçmiş olsun sanada a
Ben gebelikte bu kdar stresli değildim ona rağmen ağır bir depresyon geçiriyorum, konu sahibinin durumu daha kötü olabilir diye endişeleniyorum ben de.
Biraz daha iyiyim diyebilirim ama çok ciddi ve beklediğim düzeyde bir iyileşme yok maalesef.
acil şifalar dilerim dönüm yapınca düzelirim inş bende zaten psikiyatri de görüşmeye devam edelim dedi ilaç alırsam rahat olur belkide

Merhabalar 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim geç kaldım evet 2.çocuk için ama şartlar böyle oldu supriz bir hamilelik ama aldırmayı düşünmedik eşim çok istiyordu zaten herşey yolunda gidiyor çok şükür bitek kardeşler arasında yas farki çok olacak sizce bu sorunmu düşünceleriniz neler yaş farkını çokmu takıyorum sizce

Takmanizi anlayabimiyorum.. fakat gütelde degilmi.. öncelikle hayirli ugurlu olsun mevlam tam zamaninda hayirlisiyla saglikmi bi sekilde kucaginiza almayi nasib etsin..
Tadini cikarin bence kocaman bi abla sizede yardimci olucak yasta.. 💐💕

Ya herkes aynı şeyi söylüyor, onlarca örnek verildi, güzel bir şey, sıkıntı olmaz dediler.daha takacak bir şey yok artık zaten bir çocuğunuz var...
Cnm tsk ederim destekleriniz için haklısın bir kızım var zaten ama başa dönmek korkutuyor beni anladinmi alt tarafı bir bebek neden korktuğumu da bilmiom ya kimse ara verince takmıyorum benim kadar şimdi yeniden bezler mamalar ek gıda tuvalet eğitimi vs gurbettekiler tek başlarına biyutuyor hiçte sorun yapmıyorlar benim yanımda eşim yardımcı anbem destek işte büyük kız agresif bu aralar ilk başlarda hatta geçen haftaya kadar soruyordu oda kızlar offf

Benim teyzemin 20 kusur yasinda oglu kizi fln varken hamile kaldi.Cocugu aldiracam diye bile tutturdu.Herkes kizdi ona ikna ettiler dogurdu.Simdi o olmasa kafayi yerdim diyo.Onunla oyalaniyor.

Benim teyzemin 20 kusur yasinda oglu kizi fln varken hamile kaldi.Cocugu aldiracam diye bile tutturdu.Herkes kizdi ona ikna ettiler dogurdu.Simdi o olmasa kafayi yerdim diyo_Onunla oyalaniyor.
Yaa kaç yaşında teyzen herkes iyiki doğurmuşum dersin diyor zaten bosunamı takıyorum sencede

Bosuna takiyorsun tabi benim teyzem onu dogurana kadar gulmedi resmen.Somurtarak geziyodu.Dogurdu gek simdi gor bi de. Cocuk gibi neseli sorunlarini cocugunun sirinlikleriyle unutuyor az yuzu guluyor.

Bu yaş konusu biraz canımı sıkıyor arkadaşlar boşuna takıyorum belkide ben 53 yaşıma geldiğimde 10 yaşında olcak çocuk gerçi yarına çıkacağımız in garantisi yok Allah böyle kararlamîştır tabiki ama yinede korkuyorum lütfen gerçek düşüncelerinizi yazarmisiniz
Hiç takmayın benimde ablamla aramda 20 yaş var kardeşimi 42 yaşında doğurdu. Allah güç veriyor emin olun ki yaşlanınca yanınızda size bir ses olacak Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:)

Ne güzel anlaşırlar tabi inş benimde öyle olur 18 yaş olcak benim ama sence nasıl olur 44 temi doğurdun cnm sen kızlar kaç yaşında simdi
Evtt.44 te doğurdum.supriz geldi.22 aylik şimdi.buyuk kiziniz zaten ya okul,ya iş,yuvadan uctu ucacak.küçüğünüzde size eğlence olur.gençleştiriyorlar insani.hayirli olsun şimdiden.

Hayırlı olsun bence hiç endişelenmenize gerek yok kızınız ona hem annelik eder hem ablalık...onun sağ kolu olur arada yaş farkı olan kardeşlere bakıyorumda büyükler küçük kardeşini daha çok sahipleniyor koruyorlar kızınız zaten kıskanacak yaşta değil genç kız
Düşünüyorumda biz o yaşlarda küçük bebeklere çok meraklıydık😊 ah olsada baksak sevsek derdik benim rahmetli anneannem teyzemi 40 yaşında doğurmuş annemden 10 yaş küçük ama annemde o zaman çocuk olmasına rağmen teyzem annemlerin elinde büyümüş anneanneminde işi kolaylaşmış tabi....

Bosuna takiyorsun tabi benim teyzem onu dogurana kadar gulmedi resmen.Somurtarak geziyodu.Dogurdu gek simdi gor bi de. Cocuk gibi neseli sorunlarini cocugunun sirinlikleriyle unutuyor az yuzu guluyor.
Yani doğumdan sonra düzeldi mi az yüzü gülüyor demişsin mutlu degilmi

Hayırlı olsun bence hiç endişelenmenize gerek yok kızınız ona hem annelik eder hem ablalık...onun sağ kolu olur arada yaş farkı olan kardeşlere bakıyorumda büyükler küçük kardeşini daha çok sahipleniyor koruyorlar kızınız zaten kıskanacak yaşta değil genç kız
Düşünüyorumda biz o yaşlarda küçük bebeklere çok meraklıydık😊 ah olsada baksak sevsek derdik benim rahmetli anneannem teyzemi 40 yaşında doğurmuş annemden 10 yaş küçük ama annemde o zaman çocuk olmasına rağmen teyzem annemlerin elinde büyümüş anneanneminde işi kolaylaşmış tabi....
Tşk ederim cnm benim yaşım icin ne düşünüyorsun peki ya bosunamı takiyorum

Tşk ederim cnm benim yaşım icin ne düşünüyorsun peki ya bosunamı takiyorum

Neye takıyosunki daha geç yaşta doğuranlar var bebişin sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil boşver tadını çıkar hamileliğinin özlemişsindir 😊

Neye takıyosunki daha geç yaşta doğuranlar var bebişin sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil boşver tadını çıkar hamileliğinin özlemişsindir 😊
Daha genç yaşamı evet herşey yolunda gidiyor cok şükür birde şu kaygıları atsam pak gene carpinti vs uyutmadı bebek nasıl olur zorlarım off

Daha genç yaşamı evet herşey yolunda gidiyor cok şükür birde şu kaygıları atsam pak gene carpinti vs uyutmadı bebek nasıl olur zorlarım off
Cnm ara verince bebek ne bilim endişelendiriyor beni gece uykusu bezi biberon mama vs vs belki çok sbartiyorum ama aklımdan sildiğim anda hamile kaldım ondanmı bilmiyorum

Back