- Konu Sahibi paradise_77
Anladım cnm kızım sever mi yani 2 gündür çok agresif ya geçerim cnm sence çok üzülüyorum21 yaşına yeni girdim.. Annem de 42 yaşın da..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım cnm kızım sever mi yani 2 gündür çok agresif ya geçerim cnm sence çok üzülüyorum21 yaşına yeni girdim.. Annem de 42 yaşın da..
Cnm saolasin evet kötüyüm ara sıra duzeliyor sonra yeniden başlıyor pasiflora inş. İşe yarar daha 5 gün oldu ama etkisini göstermedi daha çarpıntı kaygı hafiflemedi 15 gün de etkisini görürsün diyorlarBen gebelikte bu kdar stresli değildim ona rağmen ağır bir depresyon geçiriyorum, konu sahibinin durumu daha kötü olabilir diye endişeleniyorum ben de.
Biraz daha iyiyim diyebilirim ama çok ciddi ve beklediğim düzeyde bir iyileşme yok maalesef.
Canım ilaçlarda bir yere kadar neticede.Cnm saolasin evet kötüyüm ara sıra duzeliyor sonra yeniden başlıyor pasiflora inş. İşe yarar daha 5 gün oldu ama etkisini göstermedi daha çarpıntı kaygı hafiflemedi 15 gün de etkisini görürsün diyorlar
Hayir zaten uniye hazirlik doneminde bir genc kiz, bunca sene tek cocuktu. Alismasi zaman alabilir.Canım ilaçlarda bir yere kadar neticede.
Yalnız sen böyle yaparak kızın için de travma oluşturuyorsun. İleride çocuk sahibi olmaktan korkabilir.
Anladım ona yansıtmıyor um neşeli davraniyorum kızımın yanında 1 hafta öncesine kadar soruyordu hareket ediyomu vs diye son iki gündür agresif çok dersler vs sınavlar alttan alıyorum bebekten bahsetmiyorum bileCanım ilaçlarda bir yere kadar neticede.
Yalnız sen böyle yaparak kızın için de travma oluşturuyorsun. İleride çocuk sahibi olmaktan korkabilir.
Ne kadar gizleyebilirsin ki?Anladım ona yansıtmıyor um neşeli davraniyorum kızımın yanında 1 hafta öncesine kadar soruyordu hareket ediyomu vs diye son iki gündür agresif çok dersler vs sınavlar alttan alıyorum bebekten bahsetmiyorum bile
Neden psikologa gitmiyosun sen?Ya kızlar benden bıktınız biliyorum ama yine uyku kaçtı titriyorum şu anda ya Allah rızası için geçmicek mi bu durumda olup doğum sonrası boşuna takmıştım kafayı diyen varmı kimi geç diyo ben kendime konduramiyorum ya ımdattttttt kızım napcam ona haksızlıktır yapıyorum çocuk 20 li yaşlarda yen 60 olcam buyutuyomuyum yaa yardım nolur yoksa ...... Ben psikiyatri rahatlaması zaten ilaç yazsin diye gittim annem destek olmuyo oo takma kafanı büyütürüz dese çocuğa bağlanmaya hazır değilim istemiyorummm tamam aldırmadık kıyamadım ama bu kadar takacağımı bilmiyorum annem barıyosun vs banami sordun banami güvendin ıstemiyo ya torununu ıstemiyo ben kendime bişey yapcam bu gidişle korkuyorum karnım daha buyurmuştur off sevmedim sevmedimm
Gidiyorum cnm ilaç almak icide psikiyeatiye gidiyorumNeden psikologa gitmiyosun sen?
Haklısın cnm dönüp dolaşıp aynı noktaya geliomm değişmem lazım artıkNe kadar gizleyebilirsin ki?
Ben de gizlemeye çalışıyorum ama mutsuzluğum yüzümden akıp her şeye sirayet ediyor.
Kendini topla lütfen, aynı döngüde sıkışıp kaldın. Bir çocuğun olmasa yine neyse ama zaten bildiğin bir süreç neden bu kadar taktın?
Tabii ki geçer... Ben lise 4 e gidiyordum kardeşim doğduğunda.. Hatta hamileliğini öğrendiğimde lise üçteydim 17 18 yaşlarımdaydım çok garipsemiştim ama sonradan ister istemez alışıyor insan.. İsmini kendisi bile seçmek isteyecek emin ol :))Anladım cnm kızım sever mi yani 2 gündür çok agresif ya geçerim cnm sence çok üzülüyorum
Ayenen dediğin gibi ismini koydu zaten sevmese koymazdi degilmi cnm ay inş herşey güzel olur cnmTabii
Tabii ki geçer... Ben lise 4 e gidiyordum kardeşim doğduğunda.. Hatta hamileliğini öğrendiğimde lise üçteydim 17 18 yaşlarımdaydım çok garipsemiştim ama sonradan ister istemez alışıyor insan.. İsmini kendisi bile seçmek isteyecek emin ol :))
Yok zaten kardeşine bakarmış oyala vs demem zatwn kendi isterse oyalar bakar oynar vsSize en buyuk tavsiyem ona eglenceli kisimlarini yasatin sorumluluk vermeyin zamanla gelissin. O zmn daha kolay olacaktir.
Aynen yasa takılma. Ona verdiğin sevgi dünyalara bedel. Diyorum ya ben en küçüğüm ablam en büyük 45 yasinda ama babamla benim yaşadıklarımın yarısını yaşamadı. Yillar sonra olduğum için diğerlerine ayıramadığı vakti bana ayırdı. Ayrıca teşekkür ederim aynen ölüm yaşlı genç dinlemez. 60 yaşında da olsam babama doymazdım aşırı duskundum. Onun sevgisini başka kimsede hissedemiyorum annemde bile düşünün annemde düşkündür en ufak birseyde hemen beni arar ama babam ayrıydı benim için. Neyse çok uzattım hic sıkıntı yapma yasa takılma. Ikinci anneliginin tadını çıkar.Baban için üzüldüm basın sağolsun tabi olum gence yaşlıya bakmiyo yani ne zaman ne ya sıcak beli değil malesef yani yaşa takılma diosun
Tamam en azindan birseyler yapiyormussum.Gidiyorum cnm ilaç almak icide psikiyeatiye gidiyorum
7 aylıkmış zaten seçeneği yok ki artıkBen kızınızın bebeği, sizin kızınızı dert edindiğiniz kadar edindiğini hiç sanmıyorum.
Bu şekilde sinir stres topu olacaksanız 9 ay size de yazık bebeğe de kızınıza da hiç doğurmayın bence. Aşırı abartıyorsunuz, aşırı kaygılısınız. 17 yaşında koskoca kız , 5yaşındaki bebe gibi kardeş kıskançlığı mı yapsın??
7 aylıkmış zaten seçeneği yok ki artık
Olay zaten orda ablacim, cozumu bekleyip dogurmak.. kisaca sabretmesi ama.. psikolojisini cok etkiliyorEeee o zaman bu neyin sinir stresi anlamadım ki Konu sahibi stres yapsa da yapmasa da çocuk doğacak. Kafasında kurmayı bıraksa yani. Sayfalarca kafasında kurup yazmış, kendine de yazık yani.