17. Sayfadan İtibaren Neler var Neler :)

benim bedenim net 38 ne bi aşağı ne bi yukarı çıkar bu brook haven ile clockhouse bana uyar mı dersin

Saten gömlek, Park Bravo markalı. 38 beden, hiç giymedim. 10 lira
Eki Görüntüle 952659 Eki Görüntüle 952660 ,

ben bu park bravonun tarzında saten gömleğe ihtiyaç duyuyorum şu an ancak aklımda tek bi problem var benim göğüsler 75 yani küçük uyar mı dersiniz :26:

Mango çanta ve kemer, ikisi 20 YTL. Çanta hiç kullanılmadı, kemer iki ya da üç defa kullanıldı. ikisi de koyu kahvedir.

Eki Görüntüle 952221 Eki Görüntüle 952222

bunun kemeri almasak kaç olur

aynı göğüs sorusunu bunun için de soruyorum canım

izmire dönmeden acil cevap bekliyorum canım orda internet problemi yaşıyorum sık sık

dipnot: bu arada bu topicte o kadar şık şeyler buldum ki hayret ettim nasıl henüz satılmamışlar

Son düzenleme:

Canım kıyafetleri beğenmene çok sevindim :))
Sorularına gelince; brook haven bol gelebilir ama clockhouse büyük ihtimalle olacaktır. park bravo ise kesin uyar sana.
Kemer 5 lira olur. Son sorduğun straplez bluzde sana uyacaktır hayatım.

Miarte marka 1 beden. 36-38 uygun. Kışlık elbisedir. Sadece 1 defa giyildi, yeni gibidir. 20 lira.

Son düzenleme:
Mudo FTS64 marka M beden. Çok az kullandım. 10 lira.

Haki yeşil çok şık bir bluz daha. Bunu da fazla kullanmadım. 10 lira.

Bebe Plus marka (geniş kalıptır) M beden zımbalı lacivert tayt. Sadece 1 defa giydim. 15 lira.

Son düzenleme:
36-38 bedenelre uygun pullu ve askılı bluz. Hiç giyilmedi, sıfır. Sadece yıkandı. 10 lira.

Çok şirin pembe askılı bluz. Hiç giyilmedi bu da. 8 lira.

bunların yıpranma durumu nedir canım

daha ekleyeceğin tunik elbise etek varsa ben bekliyorum

Bir de senin o mango elbise var ya canım gerilerde kemerli filan o L beden bana olur mu dersin ay ne çok sordum ama çok beğendim almak istiyorum almışken de tam fiyata tamamlayalım istiyorum biliyorsun

bunların yıpranma durumu nedir canım

daha ekleyeceğin tunik elbise etek varsa ben bekliyorum

Beyaz olanın yazdığım gibi hafif bir tüylenmesi var ve sanırım durmaktan oluşan bir lekesi var tam yaka kısmının altında kalıyor ve büyük ihtimalle de gözükmeyecek. Onu sana hediye ederim, bir arkadaş daha sormuştu kontrol edecektim ama ondan sonra yıkamaya fırsatım olmadı maalesef. Diğeri ise çok az kullanıldı herhangi bir sorunu yok.

Ekleyeceklerim var ama yavaş yavaş ekliyorum hayatım :))

Son düzenleme:
Bir de senin o mango elbise var ya canım gerilerde kemerli filan o L beden bana olur mu dersin ay ne çok sordum ama çok beğendim almak istiyorum almışken de tam fiyata tamamlayalım istiyorum biliyorsun

Evet canım biliyorum :))
o biraz bol tatlım, sana olabileceğini hiç sanmıyorum. Keşke olsa da yollasam :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…