17. Sayfadan İtibaren Neler var Neler :)

tamam canım o kesin dediklerim cepte dursun çok sevnirim hediye etmene de teşekkür ederm onun altındaki tunik de cepte o zaman onlar benim daha ekleyeceğin elbise etek tunik tarzı olursa bekliyorum :)

ayrıca çok dürüstsünüz ve güven veriyorsunuz teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

Asıl ben teşekkür ederim canım :)) İstediklerini sana ayırıyorum ama beyazın altında duran renkli bluz tunik değil yani toto kapatmıyor :)) Kalçalarına gelir en fazla o da, baştan söyleyeyimde :))

Canım takas mevzusuna açık mısın kapalı mısın..

Sana bir kere giyilmiş topuklu ayakkabı saç maşası ve bir tane streplez bluz versem ?

Takasa açığım canım ama üstüm 40*42 beden şu aralar: )) listelediklerim seni yanıltmasın. maşa için saçlarım çok kısa, topuklu ise fazla giyemiyorum. ama diğer ürünlerine bakacağım tatlım.

Asıl ben teşekkür ederim canım :)) İstediklerini sana ayırıyorum ama beyazın altında duran renkli bluz tunik değil yani toto kapatmıyor :)) Kalçalarına gelir en fazla o da, baştan söyleyeyimde :))

olsun çok güzel ben gitmeden size telefon numaramı bırakırım özelden gidene kadar da eklediklerinize bakacağım =)

bugün ya da yarın bi kurcalayıp baksanız olmaz mı tunik elbise eteklere :) tuniğe taktım kafayı =)

bugün misafirlerim olacak ama yarın bakarım canım :))

Canım takas mevzusuna açık mısın kapalı mısın..

Sana bir kere giyilmiş topuklu ayakkabı saç maşası ve bir tane streplez bluz versem ?

waaaa, senin ayakların küçücükmüş :))) valla ayakkabını çok beğendim hatta noyu görene kadar da niyetlendim ama ben 39-40 giyiyorum :))) kalıbına göre değişiyor bazen 38 de oluyor ama 36 ı-ıhhh :)

Üst olur , üst bana bol geliyor .Likralı olduğu için

Ayakkabı ise şu canım

Ben kimi topukluyu 38 giyiyorum kimisini 36..

Her ayakkabıda kalıp değişiyor, biraz öyle olsa gerek ayaklarım çok küçük..

Senden beğendiğim bir tane bir şey vardı. Çok beğendim onunla takas ederdik diye düşünüyordum..

Son düzenleme:
hehe ay sonradan fark ettim canımcım ya. boyumuz aynıymış, ben ilk resimdekini tunik niyetine kullandım. taytla ya da kalın çorapla çok güzel duruyor. kısacaaa eteği kısa :)))

özellikle diğer ayrılan ürünlere heveslenmiştim. bu dediğinizi de elbisedir diye begenmiştim. neyse kısmet takipteyim sizi bol satışlar

L beden, çok az kullanıldı. ütü istemez, güzelce asın tamamdır, çok pratik :) 6 lira

36-38 bedenlere uyar. 5 lira.

Farklı model sevenlere :) Çok cici çok şık ama şu anda bana olmuyor Fazla kullanılmadı, 8 lira.

Mango S beden, simli. Fazla kullanılmadı. 7 lira

T-Box, L beden. Sadece 1 kez giydim. Spor pantolon veya eşofmanlar ile harika durur. 6 lira.

Son düzenleme:
Lacivert, çok şık bir model mont. Sadece 1 kere giydim, o da kısa süreliğine. Yeniden farkı yok. Kusuru da yok. Tertemiz mont. Etiketinde XL yazıyor ama en fazla 42 bedene kadar olur. 40 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…