- Konu Sahibi fancynancy
-
Uygun bir şey bulabilirsem kendime neden olmasın tabi:) Ürünlerine bakarım akşama tatlım, konuşuruz yine.
Bekliyorum ayrıca çok ürün eklicem daha :)
Beyaz olanın yazdığım gibi hafif bir tüylenmesi var ve sanırım durmaktan oluşan bir lekesi var tam yaka kısmının altında kalıyor ve büyük ihtimalle de gözükmeyecek. Onu sana hediye ederim, bir arkadaş daha sormuştu kontrol edecektim ama ondan sonra yıkamaya fırsatım olmadı maalesef.
Ekleyeceklerim var ama yavaş yavaş ekliyorum hayatım :))
Evet canım biliyorum :))
o biraz bol tatlım, sana olabileceğini hiç sanmıyorum. Keşke olsa da yollasam :)
tamam canım o kesin dediklerim cepte dursun çok sevnirim hediye etmene de teşekkür ederm onun altındaki tunik de cepte o zaman onlar benimdaha ekleyeceğin elbise etek tunik tarzı olursa bekliyorum :)
ayrıca çok dürüstsünüz ve güven veriyorsunuz teşekkür ederim :)
Canım takas mevzusuna açık mısın kapalı mısın..
Sana bir kere giyilmiş topuklu ayakkabı saç maşası ve bir tane streplez bluz versem ?
Asıl ben teşekkür ederim canım :)) İstediklerini sana ayırıyorum ama beyazın altında duran renkli bluz tunik değil yani toto kapatmıyor :)) Kalçalarına gelir en fazla o da, baştan söyleyeyimde :))
olsun çok güzel ben gitmeden size telefon numaramı bırakırım özelden gidene kadar da eklediklerinize bakacağım =)
bugün ya da yarın bi kurcalayıp baksanız olmaz mı tunik elbise eteklere :) tuniğe taktım kafayı =)
bugün misafirlerim olacak ama yarın bakarım canım :))
Canım takas mevzusuna açık mısın kapalı mısın..
Sana bir kere giyilmiş topuklu ayakkabı saç maşası ve bir tane streplez bluz versem ?
waaaa, senin ayakların küçücükmüş :))) valla ayakkabını çok beğendim hatta noyu görene kadar da niyetlendim ama ben 39-40 giyiyorum :))) kalıbına göre değişiyor bazen 38 de oluyor ama 36 ı-ıhhh :)
Eki Görüntüle 958939 Eki Görüntüle 958943 Eki Görüntüle 958952
bu ürünler satıldımı acaba ve yeni eklicekleriniz varmıııı ? ve 1. sıradaki elbisemi çokmu kısa oluyor 1.70 boyum çok mu kısa olur sizceee ? bide toplu fiyat alabilirsem çok sevinirim :)
Canım sadece bunları ayırabilirim, diğerleri ayrıtıldı tatlım.
diğer sordugum sorulara da cevap verseydiniz keşke
hehe ay sonradan fark ettim canımcım ya. boyumuz aynıymış, ben ilk resimdekini tunik niyetine kullandım. taytla ya da kalın çorapla çok güzel duruyor. kısacaaa eteği kısa :)))
özellikle diğer ayrılan ürünlere heveslenmiştim. bu dediğinizi de elbisedir diye begenmiştim. neyse kısmet takipteyim sizi bol satışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?