17. Sayfadan İtibaren Neler var Neler :)

merhabalar cnm kolay gelsin şu kolları karpuz kol olan 6tl lik olanı begendim birde beyaz varya yukarısında ondaki kolyeyi bu trikodaki kolyede cok guzel onlarıda satıyormusun?

Son düzenleme:
Bunlarda 5'er lira.

Lacivert fiyonklu olan büyük bedendir. 40-44 arası bedenlere rahat uyar. Hiç giymedim.
George marka yanlış hatırlamıyorsam, gri apoletli olanı da az kullandım. 38 beden.
Nafnaf marka, yeşil asker desen 38-40 bedene uygun.
Gri V yaka spor bluzu hiç giymedim. 36-38 bedene uyar.
Stradivarius marka, pembe 38-40 bedene uyar, salaş bir modeli var.
NG Style marka, beyaz askılı bluzu da hiç giymedim. 3 bedendir.
New Look sanırım, gri düğme aksesuarlı bluzu hamileyken birkaç defa giydim. 38-40 bedene uyar.
Şort tulum pijamayı da hiç giymedim, 38-40 bedenlere uyar.
Park Bravo yakası fırfırlı beyaz bluzu da hamileyken giymiştim, baya bir geniş kesimdir. 38-42 bedenlere arası uyar.
Siyah üzeri işlemeli askılı bluz 36 beden. Hiç kullanılmadı.
Bershka marka beyaz triko bluz M bedendir. Kullanıldı.
Fizz by Park Bravo Beyaz üzeri gri simli bluz kullanıldı. 40 beden.
Vero moda hırka hiç giyilmedi. Yaka kısmında defosu var, resimde ekliyorum. M beden.
Siyah kışlık tunik, kalın kumaştır. Hamileyken kullandım. 38-40 bedene uyar.

canım bu satıldı ı satılmadıysa bu ve vitrin marka uzun hırkada karar kıldım :) ikisi kaç olur enson

Canım maalesef bu hırka ayrıldı Ayrıca vitrin marka salaş hırka da ne yazık ki senden önce ayrıltıldı tatlım ( Eğer bir aksilik olurda alınmazlarsa haber veririm.

Son düzenleme:
merhabalar cnm kolay gelsin şu kolları karpuz kol olan 6tl lik olanı begendim birde beyaz varya yukarısında ondaki kolyeyi bu trikodaki kolyede cok guzel onlarıda satıyormusun?

Çok sağol canımmm. Kolyeleri de satıyorum, ekleyeceğim ama sıra gelemedi daha onlara :) Onu da sana beğendiğin triko ile aynı fiyata verebilirim istersen.

ya duuuur nereye simdi 2 kolye ve badi hepsi ne kadar cnm toplam alcam da yada bak banada takas edelim nasıl uuygun görürsen

:))) 1 tanesini biliyrumda diğeri hangi kolye canım? Senin listelediklerine de bakarım ama yarın olsa olur mu, feci uykum geldi de :)))

Son düzenleme:

canım yanlış oldu o babetler var ya onu takas yapalım demiştim geçen ...

Orijinal değildir, M beden. Sadece 1-2 defa giyildi. 13 lira.

S beden, bir defa giyildi. 10 lira

38-40 bedenlere uygun tarz bir t-shirt. Sayılı kullanıldı. 10 lira.

Saten bluz, birkaç defa giydim. 38-40 bedenlere uyar. 8 lira.

Etek hiç giyilmedi, M beden. 10 lira.

Leopar desen pantolon, hiç giyilmedi, M beden. 7 lira.

Yine hiç giyilmemiş leopar desen pantolon, M beden. 7 lira.

Elbise hiç giyilmedi. 38 beden. 7 lira.

Orijinalliğinden emin değilim ama resimdeki gibi etiketi üzerinde hiç giyilmedi. Hediye gelmişti. 7 lira.

Son düzenleme:
S beden, az kullanıldı. 15 lira.

M beden, hiç kullanılmadı, fiyonk iğne ile tutturulduğu için ister kullanın ister kullanmayın ya da farklı bir yere iğneleyin. 13 lira.

Mudo L beden. Az kullanıldı. Hamilelerde rahatlıkla kullanabilir. 10 lira.

Stradivarius çanta. 13 lira.

Orijinal Nike çanta, çok az kullanıldı. 25 lira.

Baharlık çanta, 9 lira.

Stradivarius çanta.

Son düzenleme:
Reactions: Nil

kıyafetler güzelde ben mankeni nerden buldunuz onu merak ettim biz yerlere serip çekiyoz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…