• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17. Sayfadan İtibaren Neler var Neler :)

merhabalar cnm kolay gelsin şu kolları karpuz kol olan 6tl lik olanı begendim birde beyaz varya yukarısında ondaki kolyeyi bu trikodaki kolyede cok guzel onlarıda satıyormusun?

Son düzenleme:
Bunlarda 5'er lira.

$n07q.webp $dbsi.webp $x363.webp $r73t.webp $7mgs.webp $o0da.webp $r3bm.webp $hck9.webp $vo7j.webp $e8af.webp $iny0.webp $jpda.webp $c09k.webp $oi5w.webp $yaqg.webp $o085.webp $eej1.webp $e0ai.webp $1fw3.webp $hi7i.webp $xphg.webp
$97fx.webp $lvlr.webp $8xob.webp$uru0.webp $e1cw.webp $3rcs.webp

Lacivert fiyonklu olan büyük bedendir. 40-44 arası bedenlere rahat uyar. Hiç giymedim.
George marka yanlış hatırlamıyorsam, gri apoletli olanı da az kullandım. 38 beden.
Nafnaf marka, yeşil asker desen 38-40 bedene uygun.
Gri V yaka spor bluzu hiç giymedim. 36-38 bedene uyar.
Stradivarius marka, pembe 38-40 bedene uyar, salaş bir modeli var.
NG Style marka, beyaz askılı bluzu da hiç giymedim. 3 bedendir.
New Look sanırım, gri düğme aksesuarlı bluzu hamileyken birkaç defa giydim. 38-40 bedene uyar.
Şort tulum pijamayı da hiç giymedim, 38-40 bedenlere uyar.
Park Bravo yakası fırfırlı beyaz bluzu da hamileyken giymiştim, baya bir geniş kesimdir. 38-42 bedenlere arası uyar.
Siyah üzeri işlemeli askılı bluz 36 beden. Hiç kullanılmadı.
Bershka marka beyaz triko bluz M bedendir. Kullanıldı.
Fizz by Park Bravo Beyaz üzeri gri simli bluz kullanıldı. 40 beden.
Vero moda hırka hiç giyilmedi. Yaka kısmında defosu var, resimde ekliyorum. M beden.
Siyah kışlık tunik, kalın kumaştır. Hamileyken kullandım. 38-40 bedene uyar.

canım bu satıldı ı satılmadıysa bu ve vitrin marka uzun hırkada karar kıldım :) ikisi kaç olur enson

Canım maalesef bu hırka ayrıldı :( Ayrıca vitrin marka salaş hırka da ne yazık ki senden önce ayrıltıldı tatlım :(( Eğer bir aksilik olurda alınmazlarsa haber veririm.

Son düzenleme:
merhabalar cnm kolay gelsin şu kolları karpuz kol olan 6tl lik olanı begendim birde beyaz varya yukarısında ondaki kolyeyi bu trikodaki kolyede cok guzel onlarıda satıyormusun?

Çok sağol canımmm. Kolyeleri de satıyorum, ekleyeceğim ama sıra gelemedi daha onlara :) Onu da sana beğendiğin triko ile aynı fiyata verebilirim istersen.

ya duuuur nereye :9: simdi 2 kolye ve badi hepsi ne kadar cnm toplam alcam da yada bak banada takas edelim nasıl uuygun görürsen

:))) 1 tanesini biliyrumda diğeri hangi kolye canım? Senin listelediklerine de bakarım ama yarın olsa olur mu, feci uykum geldi de :)))

Son düzenleme:
Bershka kot şortlar. 36 beden. 8'er YTL.

Eki Görüntüle 951114 Eki Görüntüle 951115 Eki Görüntüle 951116

Eki Görüntüle 951117 Eki Görüntüle 951118

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ole marka, 27 beden, 5 YTL.

Eki Görüntüle 951119 Eki Görüntüle 951122

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LCW marka. 15-16 yaş yazıyor yani çocuk reyonundan ama 36 bedene uygun. 5 YTL

Eki Görüntüle 951126 Eki Görüntüle 951127

Mango marka 41 numara. Çok az kullanıldı. 15 TL.

Eki Görüntüle 951130 Eki Görüntüle 951131 Eki Görüntüle 951133

38 numara, sayılı kullandım. 15 TL

Eki Görüntüle 951134 Eki Görüntüle 951135 Eki Görüntüle 951136

37 numara, kızkardeşimin. Sadece bir kez düğünde giydi. Bu fiyata kaçmaz. 20 TL

Eki Görüntüle 951138 Eki Görüntüle 951139 Eki Görüntüle 951140

Nike, kullanıldı ama gayet iyi durumda. 38,5 numara. 25 TL

Eki Görüntüle 951144 Eki Görüntüle 951145 Eki Görüntüle 951147 Eki Görüntüle 951148 Eki Görüntüle 951149

Yazlık ayakkabı, 40 numara. Hiç giyilmedi. 10 TL.

Eki Görüntüle 951150 Eki Görüntüle 951151

canım yanlış oldu o babetler var ya onu takas yapalım demiştim geçen ...

Orijinal değildir, M beden. Sadece 1-2 defa giyildi. 13 lira.
$ga.webp $ga2.webp

S beden, bir defa giyildi. 10 lira
$c0qo.webp $k4ti.webp

38-40 bedenlere uygun tarz bir t-shirt. Sayılı kullanıldı. 10 lira.
$o9nk.webp $4roh.webp

Saten bluz, birkaç defa giydim. 38-40 bedenlere uyar. 8 lira.
$1dui.webp

Etek hiç giyilmedi, M beden. 10 lira.
$7zmg.webp $e2tv.webp $z1bz.webp

Leopar desen pantolon, hiç giyilmedi, M beden. 7 lira.
$m3do.webp $zb56.webp

Yine hiç giyilmemiş leopar desen pantolon, M beden. 7 lira.
$kvai.webp $ri1s.webp

Elbise hiç giyilmedi. 38 beden. 7 lira.
$nayd.webp $7w4g.webp

Orijinalliğinden emin değilim ama resimdeki gibi etiketi üzerinde hiç giyilmedi. Hediye gelmişti. 7 lira.
$fg6m.webp $onh9.webp $9gwv.webp

Son düzenleme:
S beden, az kullanıldı. 15 lira.
$82kv.webp

M beden, hiç kullanılmadı, fiyonk iğne ile tutturulduğu için ister kullanın ister kullanmayın ya da farklı bir yere iğneleyin. 13 lira.
$rset.webp

Mudo L beden. Az kullanıldı. Hamilelerde rahatlıkla kullanabilir. 10 lira.
$b7ok.webp $ykbf.webp $l939.webp

Stradivarius çanta. 13 lira.
$e5ap.webp $btgn.webp $sreq.webp

Orijinal Nike çanta, çok az kullanıldı. 25 lira.
$nt4z.webp $7l9c.webp$z76c.webp

Baharlık çanta, 9 lira.
$lw76.webp $ua44.webp

Stradivarius çanta.
$l7kn.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Nil
S beden, az kullanıldı. 15 lira.
Eki Görüntüle 956858

M beden, hiç kullanılmadı, fiyonk iğne ile tutturulduğu için ister kullanın ister kullanmayın ya da farklı bir yere iğneleyin. 13 lira.
Eki Görüntüle 956864

Mudo L beden. Az kullanıldı. Hamilelerde rahatlıkla kullanabilir. 10 lira.
Eki Görüntüle 956871 Eki Görüntüle 956873 Eki Görüntüle 956870

kıyafetler güzelde ben mankeni nerden buldunuz onu merak ettim biz yerlere serip çekiyoz mecbur :1:

Back