17. Sayfadan İtibaren Neler var Neler :)

fancynancy

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
7.706
22.773
548
Herkese merhaba arkadaşlar, bende ihtiyacım olmayan eşyalarımı burada listeleyeceğim. Yeni bir eve taşındığımız için fazla eşyalarımı elden çıkarmak durumundayım, artık alana hayırlı olsun :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayırı bol kazançlar dilerim ...aramıza hoş geldin tatlım

Cüzdanlar 5'er lira :)

Bileziklerin hiçbiri kullanılmadı ve hepsi yurt dışından geldi. Turkuaz taşlı olan 10, kelebek-kurukafa-baykuş olanlar 15 liradır.

Son düzenleme:
Dudak parlatıcıları, hafif dolgunlukta veriyor. Eşim çinden getirmişti, ben bir tanesini hala kullanıyorum. Bunlar hiç kullanılmadı, 5'er lira.

H&M far, Almanya'dan. Benim gözlerim büyük olmadığı için bu renk daha da ufaltıyor, 2 ya da en fazla 3 kez kullandım. 5 lira.

Elidor saç derisi losyonu, kepek sorunu olanlar için. 5 tl

Vee karşınınızda kışlıklar:)

Misstanbul marka. 36 beden. Sayılı kullanıldı, yeni gibi. 15 TL

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mango marka, S beden, bu da çok az kullanıldı. 15 TL

Bu hırka da hiç kullanılmadı, bir kez belki giyilmişti. 20 TL. Bebek aksesuarıyla birlikte. 36 - 38 bedenlere uyar.

Vitrin marka, 36-38 bedenlere uygun. 12 TL.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egzotik&Asortik marka, 36 - 38 bedenlere uygun. Hafif tüylenme var o yüzden 5 TL.

S beden, 5 TL.

LCW Sothblue marka, S beden. Çok az kullanıldı. Alttan 2. düğmesi eksik o yüzden 7 TL.

Son düzenleme:
Flormar Feel Parfüm seti, 20 TL. hediye gelmişti ve hiç kullanmadım. Değiştiremediğim bir parfümün var maalesef. Piyasa fiyatı 28-30 TL sanırım.

Son düzenleme:
Mango marka, M beden. 8 TL

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

George marka, L beden yazıyor etikende ama 36-38 bedenlere uygundur. 10 TL.
Fotoğraflarda parlama yapmış. Pembe değilde fuşyadır rengi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LCW gömlek, hiç giyilmedi, etiketi üzerinde, S beden, 15 TL. Kombin olarak da yine LCW şort, 36 beden, 5 TL

Son düzenleme:
Bershka kot şortlar. 36 beden. 8'er YTL.

Ole marka, 27 beden, 5 YTL.

LCW marka. 15-16 yaş yazıyor yani çocuk reyonundan ama 36 bedene uygun. 5 YTL

Mango marka 41 numara. Çok az kullanıldı. 15 TL.

38 numara, sayılı kullandım. 15 TL

37 numara, kızkardeşimin. Sadece bir kez düğünde giydi. Bu fiyata kaçmaz. 20 TL

Nike, kullanıldı ama gayet iyi durumda. 38,5 numara. 25 TL

Yazlık ayakkabı, 40 numara. Hiç giyilmedi. 10 TL.

Son düzenleme:
babet çok tatlıymış yaa
ama ben çok düz giyemiyorum hep sattım kendi babetlerimi de çok sağolun
ama leoparlara bayıldım onları da yazdım aklıma

Renkli ve cıvıl cıvıl çıtlar. Hepsi 25 TL. Ayrı ayrı olursa her bir takım 10 TL. Bir hevesle aldım ama hiçbirini kullanmadım, sadece kırmızı olanı kendi saç boyuma göre ayarlamıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…