kaç buluşma kaçırdım bu seferkine gelmem lazım zati Şenizgel kuzum send gelllllllll
:lepi: Şenizeda abla sende geell.. Ben bir aksilik olmazsa gidiyorum çünkü bu sefer yer çok yakın...
gıbıkk :1shok: nerdesin lan :1closedeyes:inşallah bende ordayım, bari tamamlarım forumda olmadığım günleri...
lady gel canımmm lütfen, özledim seni
benimde seni görmem lazımm Şeniz
Anammmm ladymmmm de geliiiii benimde gelmem lazım.
Eylül gelsinnn, lady gelsinnnn herkes gelsinnnnn
evet yakın yerdır canım sıze ama bne teee ıstanbuldısından gelıyom sızın ıcın :Ç)eda abla sende geell.. Ben bir aksilik olmazsa gidiyorum çünkü bu sefer yer çok yakın...
gel cnaım beklıyoz :)inşallah bende ordayım, bari tamamlarım forumda olmadığım günleri...
lady gel canımmm lütfen, özledim seni
tamam canım beklıcem haberleşırız geneşimdi demek 17 mayıs ha severim o tarihi bende özel bir anısı var nede olsa :jeyyar:
o hafta sonu annemlere gitmezsem direk eminönündeyim saat 12:30 da yok annemlere gidersem ilk önce ben orda olurum herhal üsküdarda oturuyorlar :lepi:
canım rezervasyon yapmıyolar ya ben yada oraya yakın oturan bı arkadasımızdan reca etcem artık azcık erken gıdıp yer kapmak ıcın dedıgn gıbı kalabalık oluyo ama harıka bı mekan helede cocuklu gelenler ıcın süper bence:)
Anammmm ladymmmm de geliiiii benimde gelmem lazım.
Kar sosyal tesisler pazar günleri kalabalık oluyor önceden rezervasyon yaptırmayı düşünüyor musun?
ayyyy benıde allllll bayılıyom yusa tepesıne banada dua edermısın arkadasım donusde kesın beklıcem .hey millet burcum's la bende geliyorum
ama önce sabahtan beykoz'daki hz.yuşa tepesi'ni ziyaret edicez
nan lady bu seferde akşama doğru gelirsen fethipaşadan boğaza fırlatırım seniii kaydirigubbakcemile
İşte liste Kar'ın izniyle umarım kızmazsın
1-Burcums
2-Burcums'un annesi
3-Özlempau
anaaaaaaağğm o ne beee üsküdarda bılışma mı olar laaa
ben teeee trakyadan nası gelicem :uhm:
biliysınız beylikdüzü tekirdağa bağlı :roflol:
anaaaaaaağğm o ne beee üsküdarda bılışma mı olar laaa
ben teeee trakyadan nası gelicem :uhm:
biliysınız beylikdüzü tekirdağa bağlı :roflol:
niye ben hiç takvime bakmamışım acaba
ben buluşmayı bu pazar diye düşünmüştüm hep sırnaşık şey
iyiki pazar günü gidip orda beklemeden öğrendim bu gerçeği kafamçokkarıştı
niye ben hiç takvime bakmamışım acaba
ben buluşmayı bu pazar diye düşünmüştüm hep sırnaşık şey
iyiki pazar günü gidip orda beklemeden öğrendim bu gerçeği kafamçokkarıştı
bende kocemle gelsem olar mııı hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senden bi tane daha var canım oda benim... :) Az kalsın pazar günü gelecektim
bişi farkettim
17 Mayıs Anneler Günü değil mi?
Şimdi onu da bahane edip gelemicek insanlar
bi sonraki hafta olsun baaari :Saruboceq:
Benimde kocemi ikna etmek için biraz daha sürem olur :roflol:
iki hafta başının etini yersem ikna olur belkimm :roflol:
ne ddiyon sen kar yaa milletin gözünü açma kısım getirmesinler kocişlerini falan... Bis akşama kadar vur patlasın çal oynasın yapcez, hem ben telefonuma oyun havalarını yüklicem canlı müzik ya oyun havası çalmazlarsa telefonumu açıp oynaycam :teytey:
hahaha catladım valla dımı canım susayım ben en ıyısı haklısın :) guzel mızıkler at canım bol eglencelı olsunlar :) bıde orda calıyolar muzık ama klasıklar azcuk :)..self servısın yanındakı kahve rangı ahşap evvarya oranın ustunde toparlanalıms ence nasıl canım :)
bu pazar anneler gunu bıdahakı pazar bızım bulusma canım :) ıkı hafta var nerdeyse sen başla bıdı bıdı etmeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?