- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
yok canım ne kusuru gıt kocacıgının yanına gorusuruz yarın ıyı gecelrrYok canim daha calisma asamasindayiz biz insallah bu ay melegim ellerimden tutar canim yaw kusura bakmazsan ben cikiyorum yatmak icin yarin mutlaka devam edelim optum ben seni aeo
Slmmmm ben gldimmm
Aleykum selam canım
Ben de genç yaşta anne olmak istiyorum ama evli değilim henüz
hee tamam şimdi anladım ben de 19 yaşındayım ve allaha şükür hamileyim evli degilmisin daha var mı bi düşündügün insan
Ey maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etisn.. ben de 20 yaş 6 ay 22 günlüğüm
Sevdiğim var 4 yıldır beraberiz üni 3. sınıftayız mezun olur olmaz evlenmek veee tabi ki anne olmak istiyorum
iyi kıs varmış enişte adayı sana tavsiyem hiç korunma evlendigin zaman. nerelisin bu arada
Eheh 3 ay bekleyebilirim yine deNereli olduğumu özel msjla yazayım canım..
Eşin kaç yaşında?
Kız ne ara adamı buldun da aşık oldun da evlendin
kız eşim abimin arkadaşı benden iki yaş büyüktü işte aynı köyün cocuguyduk küçük yer malum sonra evlilige karar verdik evlendik bi seneyi geçti evleneli hiç korunmadık bebek için ama daha yeni nasip oldu sanada o yüzden korunma diyorum sonradan çok pişman oluyolar keşke korunmasaydık diye
Anladım bakalım Allah mesud etsinbiz de bekleyip dururuz :) hiç 19-21 yaşında göstermiyorsunuz he
ahhh canımmm sendemi bunu söylüyorsun. evet herkes öyle diyo 22 23 diyolar bende hiç caktırmıyorum artık bide evlilik gercekten çok olgunlaştırıyyo insanı ister istemez bi agırlık geliyo insanın üstüne
selammmm kızlar bende genç yasta baya genç yaşta evlenip şimdide 2 aylık bebeğimm varrrr
selammmm kızlar bende genç yasta baya genç yaşta evlenip şimdide 2 aylık bebeğimm varrrr
Ben iyi bir görünüm olduğu için söyledimm.. Çünkü ben 15 yaş gibi görünüyorum da yaşım gibi görünmek isterdim en azından
Aleyküm selam hoşgeldin.. bebeğin kız mı erkek mi
aayyy allahım sana bagışlasın bebegini kaç yaşında evlendin canım
kıs ne güzel hiç büyümezsin sen sen bide neşeli birine benziyosun o yüzdende daha küçük gösterirsin
h.buldukkk cnmm bebeğimm kızzz allahım herkeze nasip etsin haırlı evlatlar
aayyy allahım sana bagışlasın bebegini kaç yaşında evlendin canım
kıs ne güzel hiç büyümezsin sen sen bide neşeli birine benziyosun o yüzdende daha küçük gösterirsin
h.buldukkk cnmm bebeğimm kızzz allahım herkeze nasip etsin haırlı evlatlar
2 aylıkmış daha minicik elleri vardır onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?