- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
- 123
merhaba kızlar ben dertli sadiye 20 yaşındayım 7 ay oldu evleneli 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyo bu ay yeni kürler deniyorum bakalım ne olucak size sorum var benim adetim 23 günde bir sürüyor nette yumurtlama testi yapıyorum adetim bittikten 2 3 gün sonra yumurtlaman diyor ben şimdi o tarihte mi yoksa ayın 14. 15. günlerinde mi yumurtluyorum bilemedim benim gibi olan var mı aranızda ayrdım ediin bana lütfen kafam çok karıştı
ben de varım 19 yaşındayım 2 yıllık evliyim konuşmalarını çok beğendim seninle inşallah nasipse tanışmak istiyorum istek gnderdim nasıl oluyo bilmiyorum ama inşallah tanışırız
selam bu topiği yeni gördüm yani sonunda bizimde topiğimiz olmuş. ben 19 yaşındayım 9 aylık evliyim 2 düşüğüm var. bende kan pıhtılaşması var. vayyy bea ne çekmişim bende
slm canım yazını yeni gördüm düşüklerin için çok üzüldüm ama yine hamilesin galiba kan pıhtılaşması için igne vuruluyo musun?
19 yasında evlendım 20 de gebe kaldım 21 de doğum yaptım
sımdı 28 yasındayım 6.5 yasında kocaman bı kızım 10 aylık bı oğlum var ıyıkı erken evkendım erken anne oldummm
[sıze=3]
masallah
2 çocuk arasını uzun tutmuşsunuz zor mu geldi genç yaşta annelik?[/sıze]
yok tatlım bız bıraz duygusal davrandık kızımız tek cocuklugu yasasın hemen abla olmasın ıstedık tabı ıkıncıyı de dusunduk aynı ozlemle kucaklayalım dıye yas belırlemedık ne zaman bebek gormeye baslayınca heyecanlandık tamam dedık ıyıkıde o sekılde yapmısız ılk cocuktakı heyecanı yıne yasıyoruz ablamız hıc kıskanmadı yardımcı
yasınızda genc sızede tavsıye ederım
[sıze=3]
oh canım ne güzel
Senin doğum yaptığın yaştayım ben şimdi
Bu arada bu topikte takılıyorum ama evliyim sanma beni
Bekarım ben üniversite okuduğum için evlilik yok daha[/sıze]
desee bu yasta annelık yok
olsun cnm herseyı zamanı var rabbım hayırlı zamanda hayırlı ınsandan evlat sahıbı olmanı nasıp eder ınsalla
bak tam ıkı cocuk annesı gıbı konusuyorum:)
[sıze=3]
inşallah canım :)
3. çocuk istiyor musun yoksa 2 yeter mi diyorsun :)
benim annem başbakan gibi herkese 3 çocuk yapın diyor[/sıze]
cnm ben ıstemıyorum gıydır gıydır bıtmez
arabaya bındır bındır bıtmez
ama esım bı tane daha ıstıyor bıkac yıl sonra vaadler cok
ama ben kaza olmadıktan sonra hadı ucuncu cocugumuz olmaz dıyorum
he olur cok ozler bebe hasretıyle yanarsam yıllar sonra bılemedım ıste
hey nikiyy napıyosunn
19 yasında evlendım 20 de gebe kaldım 21 de doğum yaptım
sımdı 28 yasındayım 6.5 yasında kocaman bı kızım 10 aylık bı oğlum var ıyıkı erken evkendım erken anne oldummm
merhaba kızlar ben dertli sadiye 20 yaşındayım 7 ay oldu evleneli 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyo bu ay yeni kürler deniyorum bakalım ne olucak size sorum var benim adetim 23 günde bir sürüyor nette yumurtlama testi yapıyorum adetim bittikten 2 3 gün sonra yumurtlaman diyor ben şimdi o tarihte mi yoksa ayın 14. 15. günlerinde mi yumurtluyorum bilemedim benim gibi olan var mı aranızda ayrdım ediin bana lütfen kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?